سلام😇
خسته نباشید🌟
این تاپیک رو زدم چون چند نفر از بچه های آلایی جزوه شیمی استاد پویان نظر رو میخواستن💫🌈
جزوه رو خودم نوشتم ولی اگ مشکلی داشته باشه ب بزرگی خودتون ببخشید🙇♀️😊🙏🏻
و پارسال جزوه رو نوشتم دقیق یادم نیس ک در چه حد تمام مسائل رو نوشتم🙄🤦♀️
امیداوارم ک مفید باشه براتون😸❤💫🌈
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
⚫در آخر اینکه فعلا جزوه شیمی دهم رو میذارم و تا چن روز دیگ هم شیمی یازدهم رو میذارم ولی چون تازه اقای پویان نظر فصل ۳ شیمی یازدهم رو انگاری(اونجوری ک شنیدم) تدریس میکنن فعلا جزوه یازدهم کامل نیست و تا فصل ۲ شیمی یازدهم جزوش کامله😔👀🙇♀️
اگ بازم واس هرکی لازم باشه بگه بنویسم و فصل آخر شیمی یازدهم رو هم میذارم🙂✌🏻🌈
[جزوه شیمی دهم پویان نظر](جزوه شیمی دهم استاد پویان نظر 🙂-compressed.pdf )
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
arminn
سلام بچهای آلایییی امیدوارم سالم و سلامت باشید
بچها این تایپیک و زدم ک جزوه های پایه یازدهم هم دیگه رو به اشتراک بزاریم...
الان من به یه جزوه عالی کنکور برای یازدهم شیمی نیازمندم اگه کسی داره لطفا اینجا قراره بده
بچها اینجا هم میتونید نمونه سوال امتحان های ک ازتون گرفتن رو قرار بدید برای تمرین و....
Chemistry11-season1.pdf
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه همیشه، من دوران کنکور این نکات رو برای مرور قبل از آزمون ها مینوشتم و به نظرم بعد از اینکه یه مبحثی رو خوندین و قبل آزمونا یه نگاه به این بندازین کمکتون کنه💕
پیشاپیش ببخشید اگه بعضی جاها بدخط و شلخته شده!
و اینکه اگه جایی ناخوانا بود یا به نظرتون اشتباه بود بگید با کمک هم اصلاحش کنیم❣️
این برای فصل یک شیمی یازدهمه
پ.ن:جاهایی که علامت ذره بین داره یا me/خودم نوشتم ینی برداشت شخصیم بوده و امکان داره غلط باشه+ اکثر نکات از کتاب مبتکران هستن و اگه شماره ی تستی میبینید ۹۰ درصد برا این کتابه 💟
@تجربیا
@ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تمامی ساختار های شیمی کنکور
-
amir ahmadi در تمامی ساختار های شیمی کنکور گفته است:
سلام از این لینک برین ببینین میشه؟
http://uupload.ir/view/4l4s_hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdf/اره این لینک درسته
-
-
amir ahmadi مرررررسی
-
این پست پاک شده!
-
اینا رو هم بیاموزید که میان ۹۹درصد -
اینارم بلد باشین
تئوری میان -
اینم دیگه خلاصه نویسی ساختاراس باس ای چن روزه موندهحالشو بُبَرین -
amir ahmadi دم شما گرم.چه حوصله ای
-
amir ahmadi سلام فیلم های شیمی اقاجانی رو از کجا دیدین؟؟ نظام قدیمش تو سایت هست فقط
-
M Tg منم نظام قدیمش دیدم برا ساختارا یه اسپارتام و ایبو و... فقط تو جدید نیست
البته تو سایت خانه شیمی هم یه سری فیلماش هست
حالا چنتاش پولین چنتاش رایگان
ولی باس ساختارا من خودم نظام جدیدم اونو دیدم
فرقش چنتا ساختاره و نداشتن پارازایلن و ترفتالیک اسید با پلیمر ها رو به اندازه نظام جدید واکنشاش رو نگفته چون تو قدیم نبود
البته نیترو جمعبندیاشو دارن تو تلگرام میذارن -
amir ahmadi آخرش نفهمیدم چیشدببخشید ولی گیچ شدم
-
M Tg
خب بیین
۱.آقاجانی به طور صفرتاصد برا نظام جدید کار نکرده
۲.یه سری مباحث مثله جدول تناوبی و ترکیبات یونی و فصل ۱و۲و۳ دوازدهم و... رو رایگان گذاشته تو سایت خانه شیمی که برا نظام جدید تدریس کرده
۳.یه سری مباحث مثه استو و محلول ها رو هم برا نظام جدید تدریس کرده که باید پول بدی بخریشون اگه بخوایشون
۴.الان یه محصوای داده بیرون dvdایه که کل نظام جدید از دهم تا دوازدهم رو فصل به فصل مرور میکنه یه چنتا ۱۰.. ۷ ...۸ تست هم از هر فصل میزنه که اینم پولیه
۵.داخل تاملندم اومده کلاس جمعبندی گذاشته برا نظام جدید که تو ۸ جلسه کله شیمیو به صورت جامع مرور میکنه که نکته و تست هر جلسشم ۳تا۴ ساعت که یکیشم ۶ ساعته که خب اینم پولیه
ولی کانالای مختلف تلگرام دارن میذارنش...چتت بسته بود که بخواستم اسم کانال رو بگم
۶.ساختاراش که تو آلا فیلماشو پر کرد مخصوص نظام قدیمه ولی خب بین دوتا نظام ساختار مشترک هم وجود داره..جزوشو همین بالا گذاشتمه
مثلا ما ایبوبروفن و آسپارتام نداریم که ماله نظام قدیمن بدردمون نمیخوره اینکه ساختارشو حفظ باشیم ولی اینکه فرمولشو بدونیم بد نیس ممکنه یهو تو کنکور داد گفت فرمول ساختار مقابل فلان است باس صحیح غلط....بعد دوتا ساختارم ما داریم که نظام قدیما نداشتن ترفتالیک اسید و پارازایلن که خوشبختانه یا متاسفانه جزو حذفیات قرار گرفتن
همین عکس کله ساختارا که پایین تر گذاشتم رو نگاه کنی کافیه تو جزوه پلیمرا هم هست البته با تستای کنکور اخیر درباره ساختارا
دیگه همین
ببخشید اگه اوندفع خوب توضیح ندادم -
amir ahmadi اهان مرسی اره یکی از کانالای اقاجانی که نظام جدید میزاره به اسمخودشم هست دارمش دیگم هست؟؟ اگه کانال خوبی سراغ داریش بهم معرفی کن ️
-
amir ahmadi
زکریا سلام
آقا این مریم ناظم هروقت من تودلی سوال پرسیدم ظاهر شده،دیشبم که اخطار نهایی رو داد،دیگه منم دلم سوخت براش
مزاحم تاپیکت شدیم:|
حالا یه سوالamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تست زماندار کاری با پوششی مروری نداره
خو پس تو برا خود مرور چیکار میکنی؟!
حالا جدا از بحث اون آزمونایی که دیشب گفتی،کاری به اونا ندارم
مگه تست نمیزنی?!
اگه آره چه تستی و چگونه و کِی وچرا؟
اگه نه پس چیکار میکنی؟
برا مرور یه تست داریم یه درسنامه که یه سری هم گفتی برا مرور نرو سراغ درسنامه
بعد یه نظری هم رو این بده به نظرت من الان برم سروقت ماز؟جامعشو میگم!تحلیلشون برا دوره خوب میشه؟
فرضو میگیریم بر اینکه مثل هرسری نفهمیدی،پس بیا کلی درباره مرورو خلاصه نویسی شیمی بگوmaryam111
وجدانن ببین چه بچه خوبیم -
طوماره
خوب است. -
@narjes-hashemi در تمامی ساختار های شیمی کنکور گفته است:
amir ahmadi
زکریا سلام
آقا این مریم ناظم هروقت من تودلی سوال پرسیدم ظاهر شده،دیشبم که اخطار نهایی رو داد،دیگه منم دلم سوخت براش
مزاحم تاپیکت شدیم:|
حالا یه سوالamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تست زماندار کاری با پوششی مروری نداره
خو پس تو برا خود مرور چیکار میکنی؟!
حالا جدا از بحث اون آزمونایی که دیشب گفتی،کاری به اونا ندارم
مگه تست نمیزنی?!
اگه آره چه تستی و چگونه و کِی وچرا؟
اگه نه پس چیکار میکنی؟
برا مرور یه تست داریم یه درسنامه که یه سری هم گفتی برا مرور نرو سراغ درسنامه
بعد یه نظری هم رو این بده به نظرت من الان برم سروقت ماز؟جامعشو میگم!تحلیلشون برا دوره خوب میشه؟
فرضو میگیریم بر اینکه مثل هرسری نفهمیدی،پس بیا کلی درباره مرورو خلاصه نویسی شیمی بگوmaryam111
وجدانن ببین چه بچه خوبیمدو خط اخر رو پسندیدم
خوندن شیمی رو که گفته بودمالان من شیمی رو خوندم و نصف تست های مبحث ازمون رو زدم ... ۳شنبه و ۴شنبه و ۵شنبه مونده
۳شنبه : مرور تست های علامت دار (×..-..ستارهدار(دوباره میزنمشون))
۴شنبه : موج آزمون (اگر مطابق با چیزایی که خوندم ازمون داشت اگر نداشت یا کم داشت میرم حفظیات و مرور میکنم...مباحث حفظی مثل کاربرد گازهای نجیب یا لایه های هوا یا کاربد پلیمرا یا تفاوت صابون ها یا کارای کاتالیزور ها و...دیگه بستگی داره چه فصلی باشه...با اعداد و رنگها و ساختار و ترکیبات مهم و ...)
۵ شنبه : ماز
.................................
ازمون مرور فصل a مثلا جبرانی ها هستن
میرم نصف مونده تست ها رو میزنم و همون کارا
دیگه اینجا درسنامه نمیخونم بعد برم تست
اول تست
بعد اگه دیدم تو بعضی موضوعات دارم گیر میکنم میرم درسنامشو مرور میکنم
................................
ازمون اول بهمن من که دیگه تست ندارم
میرم ×و-وستارهداراش میزنم...اگه گاجاشو نزدم گاج میزنم گزینه دو میزنم و مرور حفظیات و اگه جایی گیر داشتم مرورشون میکنم و ازمون جامع های هر فصل موج میزنم....این یه حالت خوب و تمیز و لول بالاس
رواله؟ -
amir ahmadi
بله بله بله رواله مررررسی
فقط یکم سنگین برا یکی مثل من که ترازش بالا ۵۰ نمیاد الان تو تقریبا فرجه هرروز رو شیمی گذاشتی...همه منابعم که زدی
ولی در کل گرفتم مرورتو
همین روش رو میرم حالا شاید روال شد
فقط مازو نگفتی!
جامعشو بزنم بره?
واینکه حقیقتا خیلی لطف کردی
ما شرمنده -
amir ahmadi
بله بله بله رواله مررررسی
فقط یکم سنگین برا یکی مثل من که ترازش بالا ۵۰ نمیاد الان تو تقریبا فرجه هرروز رو شیمی گذاشتی...همه منابعم که زدی
ولی در کل گرفتم مرورتو
همین روش رو میرم حالا شاید روال شد
فقط مازو نگفتی!
جامعشو بزنم بره?
واینکه حقیقتا خیلی لطف کردی
ما شرمندهنه خواهش میکنم
ببین معلومه برا کسی که تو شیمی خوب نیست فرق داره
اول باید شیمیش رو خوب کنه
گفتم قبلا مباحثشو یه بار کامل و کامل توضیح دادم
نمیدونم دیدی یا نه؟
فعلا از پایه شیمیت رو درست کن...
بعد برو برا ماز منبع های جدید و...
اگه هم میخوای ماز بزنی هم یازدهمشو بزن نه جامع -
تیییییع جدی مگوی؟
بگو به قران
عا بله گفتی یه بار با منابع و همه چیش
خو نه بعضی مباحثو من جامع میبندم بره زیاد نیست ولی خو همونم تو فرجه آزمون میشه یه گلچینی ازش درورد
هووووم همون یازدهم ومیزنم پس
مرسی،مرسی
خیلی لطف کردی -
تیییییع جدی مگوی؟
بگو به قران
عا بله گفتی یه بار با منابع و همه چیش
خو نه بعضی مباحثو من جامع میبندم بره زیاد نیست ولی خو همونم تو فرجه آزمون میشه یه گلچینی ازش درورد
هووووم همون یازدهم ومیزنم پس
مرسی،مرسی
خیلی لطف کردیمن که نفهمیدم میخوای چیکار کنی
ولی موفق باشی
خواهش
منبع اول : مبتکران یا خیلی سبز
منبع دوم : نردبام
برا یازدهمی