-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس عربی آقای ناصح زاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام خسته نباشید تشکر میکنم از سایت بی نظیری که دارید فوق العاده است خدا خیرتان بدهد
یه سوال داشتم من خیلی دیر شروع کردم و میخوام از فیلم های شما استفاده کنم میشه کمکم کنید که کدوم فیلمارو ببینم؟؟؟
کجا میتونم فیلمای کامل همه ی درس هارو ببینم؟؟؟ -
مری کیا گفته است:
سلام خسته نباشید تشکر میکنم از سایت بی نظیری که دارید فوق العاده است خدا خیرتان بدهد
یه سوال داشتم من خیلی دیر شروع کردم و میخوام از فیلم های شما استفاده کنم میشه کمکم کنید که کدوم فیلمارو ببینم؟؟؟
کجا میتونم فیلمای کامل همه ی درس هارو ببینم؟؟؟سلام
این لینکو ببینید:
http://forum.alaatv.com/topic/1442/مشاوره-1-دانش-آموزانی-که-تازه-شروع-کرده-اند-و-دانش-آموزان-سن-بالاکلا به بخش مشاوره یه نگاهی بندازید احتمالا جواب خیلی از سوالاتتونو میگیرید:
http://forum.alaatv.com/category/4/مشاوره-تحصیلی
نوار بالای صفحه رو ببینید یه گزینه داره نوشته فیلم آلا از اون جا میتونیند فیلم همه ی درسا رو ببینید
موفق باشید... -
با سلام و عرض ادب و خسته نباشید به تمام دست اندرکاران الا
من یه سوالی داشتم از اقای ناصح زاده که در ویدیو تدریس فرمودن . در جمله " این معجزه ی قران است" که مربوط به مکث و اینجور چیزا بود اقای ناصح زاده گفتن به عربی میشه "هذه معجزه القران " میخواستم بپرسم یایی که برای معجزه در عبارت فارسی موجود است ایا به معنای " یک " میباشد که اگر اینطور باشد نباید به قران " ال " داد چون باعث میشود معجزه معرفه به اضافه شود . خواهشم اینست زود تر جواب بدین چون ذهنمو خیلی درگیر کرده . -
server0098
اسم بعد از مکث باید بدون ال بیاد دوست عزیز
تو جلسه 18 فیلم این مبحث هستش نگاه کن -
@alireza.yousefi75yahoo.com اولا که کلا جلسه 18 نداریم ثانیا دوست گرامی سوال مطرح شده توسط بنده رو بطور کامل متوجه نشدین موردی که شما فرمودین رو اگه بنده نمی دونستم سوال نمی کردم .
-
server0098
جلسه 18 فیلم کلاس دوست خیلی عزیزم -
@alireza.yousefi75yahoo.com بللاخره من تو همایش جلسه 18 نمی بینم
-
server0098
دارم میگم کلاس
همایش کلاسه ؟؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/21/3659 -
کلا الان داریم کجا بحث می کنیم تو جمع بندی عربی شما برو بالا ببین جلسه 18 هست ؟؟؟؟؟؟
-
server0098
عزیزم اون تیکه ای که متوجه نشدی از همایش
تو جلسه 18 کلاس استاد تدریس شده اونجا ببین مشکلت رو حل کن دیگه
واضح نیست ؟؟؟
در جمله " این معجزه ی قران است" که مربوط به مکث و اینجور چیزا بود
در جلسه 18 که لینک دادم تدریس شده -
@alireza.yousefi75yahoo.com مطمعنین که جواب همین سواله ؟؟؟!!!
-
@alireza.yousefi75yahoo.com گفته است:
این معجزه ی قران است
این معجزه ی قران است مگه اینو نمیخوای ؟
-
@alireza.yousefi75yahoo.com اره میدونم اینو گفته اما جواب سوال من رو نمیگه متوجهین ؟!!! دیدم تدریس ایشونو
از شما دوست گرامی درخواست میکنم یه بار دیگه سوال بنده رو مشاهده فرمایید -
server0098
اگه از کلاسشم نفهمیدی باید ببینی میذن دبیر سوال رو یا نه
تو سوالت ادمین هارو تگ کن تا حتما ببینن و پیگیر باشن
ببخشید اگ نتونستم راهنمایی کنم ! -
خواهش میکنم . گفته هاتون صحیح . بینهایت ممنون
-
server0098 گفته است:
سلام دوست عزیزاگه میخوای جواب کامل بگیری بروفیلم ایشونوکه طی سال تدریس شده دان کن ببین منظورم جمع بندی نیست ها فیلم کلاسای ایشونه.جلسه۲۰ -
سپاس ولی بنده دقیقا نتونستم بفهمم جلسه 20 هست یا 18
-
server0098 گفته است:
خواهش میکنم .جلسه بیسته من رفتم چک کردم وبعدبراتون نوشتم.