دغدغه شیمی
-
سلام من در تست زنی شیمی خیلییی ضعیف هستم و این موضوع باعث شد تا الان شیمی نخوندم،الان نگرانم و نمیدونم باید از کجا شروع کنم😔
-
-
من هم در شمی ضعیف بودم ولی خیلی بهتر شدم.
اول میبینید چه مباحثی مهمه و اشکال دارید.
بعد اگر برنامه ریزی می کنید ، آخر برنامتون نیم ساعت رو یا کمتر ولی هر روز هرروز رو اختصاص بدید به یک مبحث.
تو اون زمان سوال تستی حل کنید. بدون اینکه سراغ جواب برین.
مثلا استوکیومتری رو باز کنید و برید سراغ سوال او تا میتونی برگه سیاه کن تا حلش کنی ، حتی اگرم شده یه سوال بیشتر حل نکنی ولی انجام بده. ولی اخر سری ذره بینی تست روبررسی کنی.
ممنکنه با این کار با حل ۶/۷ سوال روزی یکی استو رو فول بشی.
همین روش رو بقیه مباحث... -
سلام
خب شیمی کلا دو بخشه : یکی حفظیات و یکی هم مسائل
حفظیات ک باید انقد بخونی و مرور کنی که ملکه ذهنت بشه؛البته تست هم نباید فراموش بشه(کتابای لقمه میتونه کمک کننده باشه)
مسائل هم بهت پیشنهاد میکنم فیلم های تدریس کنکور اقای صنیعی رو ببینی(https://alaatv.com/set/208)
من خودم برای مسائل واقعا با این فیلما اومدم بالا...امیدوارم شماهم نتیجه بگیری
البته اینم بگم که درک مسئله هم خیلی مهمه...توی یکسری مسائل یه یه سری ریزه کاری ها وجود داره که اونا هم با زدن تست های زیاد حل میشه
در ضمن همون اول هم نرو سراغ تست های خیلی سخت و غول و فک نکن همون دفه اول میتونی همشو حل کنی!!با ساده ترا شروع کن -
samaneh samimifard
سلام برای شیمی به متن کتاب درسی و تعاریفش تسلط زیادی داشته باشید
برای شیمی اول برید سراغ درسای پایه و از پایه شروع کنید و کم کم بیاریدش بالا
مسائل تمرین و تست زیادی میخواد
یادتون باشه یه مبحثو مسلط باشید سر جلسه بهتر از اینه که چن تا رو کم تسلط باشید(چون کم تسلطی باعث تست غلط و گرفتن نمره منفی میشه) -
سلام من در تست زنی شیمی خیلییی ضعیف هستم و این موضوع باعث شد تا الان شیمی نخوندم،الان نگرانم و نمیدونم باید از کجا شروع کنم😔
samaneh samimifard خب عزیزم شما اشتباه کردی ریسک به این بزرگی کردی و درس به این مهمی رو انداختی آخر😐اصولا این درس برات حذف شده به حساب میاد ولی خب بنظرم بشین یه چنتا مبحثو بخون و تستاشم از کتاب تست بزن خب دیر نشده هنوز