غلظت
-
@m-v خخخخ
نگران نباشین -
Mohsen Taheri یه حل شونده ای باشه ک چگالیش کمتر از اب باشه
اونموقع تو حجم ثابت دو ظرف اونی ک مولالش 1 هست بیشتره جرمشVirus ممنون.مثل اتانول که چگالیش کمتره از آب
-
Virus ممنون.مثل اتانول که چگالیش کمتره از آب
Mohsen Taheri خواهش
اوهوم درسته -
به سان خورشید ممونم ازت.
منم خودم این تحلیل رو انجام دادم حتی رفتم دنبال چگالی محلول سدیم هیدروکسید هم گشتم که ببینم چقدره تا از اونجاجرم محلول مولار رو بدست بیارم ولی نبود رو نت متاسفانه.رفتم روی سایت انجمن شیمی ایران هم ایمیل زدم بهشو امیدوارم جواب بدن منم بیام اینجا اعلام کنم. متاسفانه مشکل آموزش ایران اینه ک آزمایشگاه اصلا جایی در اون نداره و فقط با روابط خش و خالی ذهنمونو پر کردن!!!
در یک همچین مواقعی واقعا نیاز ب آزمایشگاه حس میشه اما کی اهمیت میده؟؟؟همه ی ما رو با بحثی مثل کنکور دارن فریب میدن جوری ک سرآخر اگه از دانش آموز بپرسی چرا تخم مرغ تو آب خالص فرو میره ولی روی آب نمک شناور میمونه درکش براش سخته در نگاه اول!!!
نمی خوام ساز مخالف بزنم ولی این ی حقیقت تلخه!!!خیلی تلخ!
روزگار غریبیــــــــست نازنین.Mohsen Taheri در غلظت گفته است:
به سان خورشید ممونم ازت.
منم خودم این تحلیل رو انجام دادم حتی رفتم دنبال چگالی محلول سدیم هیدروکسید هم گشتم که ببینم چقدره تا از اونجاجرم محلول مولار رو بدست بیارم ولی نبود رو نت متاسفانه.رفتم روی سایت انجمن شیمی ایران هم ایمیل زدم بهشو امیدوارم جواب بدن منم بیام اینجا اعلام کنم. متاسفانه مشکل آموزش ایران اینه ک آزمایشگاه اصلا جایی در اون نداره و فقط با روابط خش و خالی ذهنمونو پر کردن!!!
در یک همچین مواقعی واقعا نیاز ب آزمایشگاه حس میشه اما کی اهمیت میده؟؟؟همه ی ما رو با بحثی مثل کنکور دارن فریب میدن جوری ک سرآخر اگه از دانش آموز بپرسی چرا تخم مرغ تو آب خالص فرو میره ولی روی آب نمک شناور میمونه درکش براش سخته در نگاه اول!!!
نمی خوام ساز مخالف بزنم ولی این ی حقیقت تلخه!!!خیلی تلخ!
روزگار غریبیــــــــست نازنین.جالبه اموزش مبتنی بر کار عملی در قانون اساسی کشور ها حتی کشور خودمون هست اصلا بخاطر همینه که کتابای درسی مثل فیزیک و شیمی زیست کار در ازمایشگاه دارند اما خب ناز شصت قلمچی،گاج،گزینه دو،کنکور،کنکور اسان است،......
-
Virus آهان.میشه مثال برعکسم بیاری؟
Mohsen Taheri دعا کنید خدا ریشه ظلم رو بکنه از سر این سرزمین..... هرکس بلند تر حرف زد صداش برای همیشه به گوش هیچ کسی نرسید. امان از وقتی که لقمه ها آغشته بشه به چیزی که نباید باشه
-
@m-v ما نداریم دوست عزیز تو نظام جدید حذفن
@amirhossein-hf ببخشید اگه اشتباهی منشن کردم.
فک می کردم دارن نظام جدیدا هم چون ی سرچ کردم بعد منشن!
خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشید -
@amirhossein-hf ببخشید اگه اشتباهی منشن کردم.
فک می کردم دارن نظام جدیدا هم چون ی سرچ کردم بعد منشن!
خلاصه به بزرگواری خودتون ببخشیدMohsen Taheri راحت باش دادا
اصلا 2بار منشن کن -
Mohsen Taheri راحت باش دادا
اصلا 2بار منشن کن@amirhossein-hf