-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس عربی آقای پدرام علیمرادی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام آقای شاهرخی جزوه های این درس ناقصه چقدر بگیم رسیدگی کنید ووالا خسته شدیم سریع رسیدگی کنید
-
Mr.Shahrokhi مدیرreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام آقای شاهرخی جزوه های این درس ناقصه چقدر بگیم رسیدگی کنید ووالا خسته شدیم سریع رسیدگی کنید
با سلام خدمت شما . رسیدگی شده است و جزوات توسط همکاران بر روی سایت قرار گرفته است . لطفا با ذکر شماره جلسه و ادبیات متین تری بفرمایید در حال حاضر ناقصی جزوات شامل چه مواردی می شود . با تشکر
-
سلام. دوستانی که از فیلم های دو استاد علیمرادی ناصح زاده استفاده کردن. ب نظرشون من ویدئو های کدوم استاد رو دانلود کنم بهتره؟من عربیم ضعیفه
-
amir hossein گفته است:
سلام. دوستانی که از فیلم های دو استاد علیمرادی ناصح زاده استفاده کردن. ب نظرشون من ویدئو های کدوم استاد رو دانلود کنم بهتره؟من عربیم ضعیفه
سلام
اگه عربیتون ضعیفه بهتره از فیلمای استاد ناصح زاده استفاده کنید... -
اقا شاهرخی عزیز
اگه اقای علیمرادی و شامی زاده جمع بندی برای عربی و دیفرانسیل برای بچه های مدرسه گذاشتند خواهشا ضبط کنید تا ما هم از تدریس عالی دوواستاد استفاده کنیم.
مرسی -
arsalanalinejad76yahoo.com گفته است:
اقا شاهرخی عزیز
اگه اقای علیمرادی و شامی زاده جمع بندی برای عربی و دیفرانسیل برای بچه های مدرسه گذاشتند خواهشا ضبط کنید تا ما هم از تدریس عالی دوواستاد استفاده کنیم.
مرسیقطعا همین کار را خواهیم کرد . انشاالله.
-
arsalanalinejad76yahoo.com سلام این چند جلسه ی آخر آقای علیمرادی یه جورایی جمع بندیه یعنی از بعد از عید ایشون فقط تو کلاس تست حل می کنند و دوره می کنند
جزوه ی تک صفحه ای جمع بندی منصوبات ایشون هم که درسایت قرار گرفت حاکی از همین موضوعه -
amir007 در عربی پدرام علیمرادی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
با سلام...و تشکر فوق العاده از زحمت های شما ...لطفا لینک جزوه ی جلسه ی 14 عربی آقای علیمرادی رو بررسی کنید...ممنون.
جزوه اصلاح شد . با تشکر
-
سلام و خسته نباشید
اگر امکان داره لطف کنین بررسی کنید که جلسه ی 21(منصوبات) جزوه نداره؟
چون جزوه این جلسه قرار نگرفته و استاد محترم هم صورت سوال و گزینه ها رو نمیخوانند و فقط به تحلیل آن می پردازن.
اگر ممکنه سال دیگه سعی بشه جزوات کامل تر باشن
از زحمات فراوان شما عزیزان سپاس گزارم
موفق و پیروز باشید -
سلام و عرض ادب و احترام
مفعول مطلق از نظر معرفه و نکره چطور ه؟؟ -
با سلام و عرض تشکر خدمت تمامی دست اندر کاران این مجموعه.
لطفا بفرمایین استاد چه کتابی رو برای تست پیشنهاد میکنن؟ -
سلام اقای شاهرخی عزیز ، خسته نباشی
بنده کل فیلم هارو دانلود کردم اما بدلیل فقدان جزوه نمی توانم از ان ها استفاده بکنم .لطفا به صورت کامل فصول 8و9و10و11و12و13و14 جزوه استاد علیمردانی را بگذارید . و اگر مقدور است pdf کل جزوه استاد رو بگذارید تا ما بتونیم از فیلم ها راحت تر استفاده کنیم
اگر مورد دوم رو انجام دهید سپاس گذاریم. اگر نمی خواهید pdf کل جزوه را بگذارید ازتون خواهش می کنم ان را برایم ایمیل کنید .
مرسی از توجهتون به دانش آموزان روستایی و مناطق محروم. -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه، برای بحث ترجمه عربی دو تا فیلم داریم که جمعش میشه 90 دقیقه ولی تاثیر خیلی خوبی برای پیشرفت شما داره، به شما توصیه می کنم این دو تا فیلم رو ببینید، جزوه و تستش رو هم همینجا لینک کردم که راحت بردارید.
یه بزرگوار هم لطف کنه بعدا از دیدن ریز مباحث تدریس شده تو فیلم رو برای ما بنویسه، شاید آقای علیمرادی رو تونستیم راضی کنیم یه پک فشرده قواعد هم به این ترجمه اضافه کنه و خیال همه ی شما رو راحت کنه.
تا الان برای عربی یه پک کامل از آقای ناصح زاده و یه همایش از آقای ناصح زده داشتیم و امسال هم آقای جلادتی دارند تدریس می کنند، ولی به این فشردگی تا حالا عربی ندیدید
فیلم #تدریس #ترجمه #عربی در 90 دقیقه #درخواستی
#ریاضی
#تجربی
#انسانی
توسط آقای #علی_مرادی
نیم ساعت اول:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/20/3398
یک ساعت آخر:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/20/3399
#جزوه #عربی تدریس ترجمه
آقای #علی_مرادی
این جزوه رو حتما در کنار دو تا فیلم بالا استفاده کنید تا خیالتون از مبحث ترجمه راحت بشه!
http://sanatisharif.ir/pamphlet/108/150815033652.pdf
این تست ها توسط دبیر در فیلم بالا حل می شوند.
http://sanatisharif.ir/pamphlet/108/150815033723.pdf
@alaa_sanatisharif
-
سلام مشعل مونثش خودشه؟