IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۸۲۰.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۵۵۴.jpg IMG_۲۰۲۲۰۷۱۰_۱۴۴۴۰۸.jpg
سلام دوستان بزرگوار لطفا ببینید جواب این تستا همون گزینه ای هست که هایلایت شده؟ اگه نه جواب کدومه؟ ممنون
مال رشته انسانیه ولی ساده ان
@دانش-آموزان-آلاء @انسانیا @ریاضیا @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
Screenshot_20220311_144728.png
در جلسه 25 ریاضی انسانی آقای امینی
سوال آخر : درباره این است که باید از میان مجموعه 10 عضوی زیر مجموعه های حداقل 3 عضوی را محاسبه کنیم
و استاد نوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی یا زیرمجوعه های 4 عضوی یا زیرمجموعه های 5 عضوی یا .....
سوال من این است چرا ایشان ننوشتند:
زیرمجموعه های 3 عضوی و زیرمجموعه های 4 عضوی و زيرمجموعه های 5 عضوی و......
ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94)
-
از جعبه ای محتوی 9 مهره سفید و 6 مهره سیاه سه مهره به تصادف خارج می کنیم احتمال اینکه مهره ها هم رنگ باشند کدام است؟
احتمال قبولی دانش آموزی در دو درس ریاضی و فیزیک به ترتیب پنج هشتم و دو سوم است اگر احتمال قبولی در هر دو درس سه چهارم باشد احتمال اینکه حداقل در یکی از دو درس قبول شود کدام است؟
در جعبه ای 12 مهره وجود دارد که فقط 5 تای آن ها زرد است 3 مهره به تصادف خارج می کنیم احتمال آن که فقط یکی از آن ها زرد رنگ باشد کدام است؟
لطفا از استاد بخواین این سؤالات رو حل کنن و سوالات مشابه این طرح کنند
ممنون -
ببخشید جواب سوالات بنده رو نمیدید؟
-
ببخشید سال سوم نمیاد رو سایت
-
ALIYARI1375 سلام ببخشید سوال شما رو ندیده بودیم
شما تو انجمن می تونید ما رو تگ کنید که این اتفاق نیافته ما فردا پاسخ شما رو ارسال می کنیم و یا پاسخ در فیلم بعدی داده می شودببخشید اذیت شدید به مرور یاد می گیرید که چطور از امکانات انجمن استفاده کنید از دوستاتون تو انجمن هم می تونید کمک بگیرید
-
چطور باید شمارو تگ کنم میشه راهنمایی کنید؟؟
سوالاتی که پرسیدم میتونن سوالاتی خوب برای کنکور باشن از استاد محمدزاده درخواست کنید پاسخ بدن
ممنون میشم -
با سلام برای چندمین بار دارم سوال میکنم لطفا جواب منو بدین سال سوم انسانی کی میاد
راستی بار قبل گفته بودم که واقعا کارتون فوق العاده ان شاالله اون کسی که باید ببینه میبینه
با تشکر -
تو عکس زیر جواب دادم
(صبر کن لود بشه )
-
بسیار ممنونم از جوابتون امیدوارم بقیه دوستانم هم استفاده کرده باشن
-
ببخشید بقیه سوالات رو هم جواب میدین؟؟
-
سال سوم نمیاد
-
در جعبه ای 12 مهره وجود دارد که فقط 5 تای آن ها زرد است 3 مهره به تصادف خارج می کنیم احتمال آن که فقط یکی از آن ها زرد رنگ باشد کدام است؟
-
انتخاب یکی از 5 مهره زرد که میشه همون 5 و انتخاب دو تا از هفت تای باقی مانده مهره ها که میشه 21
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ=جواب میشه 105 تقسیم بر 220
انتخاب سه از دوازده تا که میشه 220 -
سلام خسته نباشید
تشکر فراوان دارم از گروه آلاء و تدریس فوق العاده اساتید آلاء به خصوص استاد محمدزاده که واقعا تدریس ایشان بی نظیر و فوق العاده است
لطفا از استاد درخواست کنید که با توجه به حجم زیاد مطالب ریاضی و زمان محدود باقی مانده تا کنکور 95 مباحث رو سریع تر تدریس کنند -
ehsan_daryadel68 سوال بپرسید اینجا دوستان جواب میدن
-
با سلام خدمت شما
واقعا ممنونم بابت پاسخگویی تون
عالی بود -
سلام چرا جلسات جدید ضبط نمیشه؟
-
9674856969475896 در ریاضی انسانی خسرو محمد زاده انسانی کنکور(اول تا چهارم دبیرستان) (95-94) گفته است:
سلام چرا جلسات جدید ضبط نمیشه؟
چیز زیادی از ریاضی انسانی باقی نمونده.
یه خورده برنامه ما و آقای محمدزاده باز بشه ضبط میشه نگران نباشید
-
لطفا جلسه های بعدیو ظبظ کنید خواهشا...ما منتظریم...
-
سلام لطفا جلسه های جدید رو ضبط کنید
-
ادامه ریاضی سال سوم تدریس نمیشه؟