100#روز_تا_رسیدن_به_قله
-
سلام به همگی
خسته نباشید
خوب امروز یه فرصت پیش اومد که بیام ساعت مطالعه هام رو وارد کنم.
ویکمم بدون مقدمه از حس و حالی بگم که چه حالی میده وقتی همه شهر خوابن و تو داری درس می خونی.
تصورش هم به آدم انرژی میده.
یه فنجون چای یا قهوه ،... دم میکنی و از سکوت شهر لذت می بری .شروع به زدن تست قرابت میکنی ، و میری تو عالم شعر های وحشی بافقی و سهراب سپهری ووو... ،نمی خوام زیاد راجبش چیزی بگم تا کسایی که تجربش نکردن امتحانش کنن ، هرچند دم کنکوری همه سخت افتادن به جون درسا و گفتن این حرفای لذت بردن از سکوت شب الان شایدر خندهدار باشه. خوب اما ساعاتی که ثبت کردم:
پنج شنبه : ۱۴:۳۰ / جمعه : ۱۳:۰۰ / شنبه: ۱۶:۰۰
انگار نمودار سینوس کسینوسههنوز تعادل نداره.
امروز هم که خواب موندم و دیر بیدار شدم متاسفانه. انشالله از فردا شروعی پر قدرت ترو موفقیت همه...!
@1011 سلام دوست عزیز،واقعا جملتون درمورد وقتی همه خوابیدن و شهر درسکوت و شما برای رسیدن به هدفتون بیدارید و حس خوبیه من رو ترغیب کرد امروز ساعت ۴ بیدارشم و شروع کنم به خوندن
،من تا به امروز دیدم این بود که شب همه خوابن من باید بیدار باشم دوباره صبح هم خوابن باز من باید بیدار باشم
خلاصه دوست داشتم اون حسی رو که میگفتید تجربه کنم
موفق باشید..
-
@1011 سلام دوست عزیز،واقعا جملتون درمورد وقتی همه خوابیدن و شهر درسکوت و شما برای رسیدن به هدفتون بیدارید و حس خوبیه من رو ترغیب کرد امروز ساعت ۴ بیدارشم و شروع کنم به خوندن
،من تا به امروز دیدم این بود که شب همه خوابن من باید بیدار باشم دوباره صبح هم خوابن باز من باید بیدار باشم
خلاصه دوست داشتم اون حسی رو که میگفتید تجربه کنم
موفق باشید..
-
ســـــلام
چشمام سوز میزنه ولی تن به استراحت نمیده
شاید باورتون نشه ولی از وقتی که بیدار شدم تقریبا تا الان دو ساعت بیشتر استراحت نکردم اون 2 ساعت هم بخاطر اینکه نماز بخونم و گرسنم بود
ولی انرژی دارم در حد بمب اتمی که هی داره تلاش میکنه منفجر بشه.
انگیزه و انرژی که الان دارم میخوام درسا رو درسته قورت بدم ولی حیف که نمیشه
امکان نداره امسال پزشکی قبول نشم ...
کنکور آماده باش@1011 این بهترین حالتیه که یه کنکوری میتونه بهش برسه ! و معمولا کسایی که قبول میشن این حالت رو دارن پیشاپیش بهت تبریک میگم
-
سلام وقت بخیر اگه ممکنه منو دنبال کنین تا بتونم پیام بدم بازم ممنون
-
-
سلام.من میخواستم در رابطه با رشته پرتوشناسی بدونم.اینکه چقدر احتمال قبولی توی این رشته هست،بعد هم اینکه رشته خوبی هست یانه،آینده شغلیش چجوریه؟
-
خواب آلودگی ، خستگی ، دیر بیدار شدن ووو....
سلام خوبین. همه اینا در فصل بهار مخصوصا الان به اوج خودش رسیده. قبول دارین؟!
چند روزی هست که هوای فصل بهر به شدت روم تاثیر گذاشته ، با چشمای نیمه باز روزا رو میگذرونم.
خیلی سخته قبول دارین؟!@1011 می تونین بهش غلبه کنین با توکل به خدا
-
سلام.من میخواستم در رابطه با رشته پرتوشناسی بدونم.اینکه چقدر احتمال قبولی توی این رشته هست،بعد هم اینکه رشته خوبی هست یانه،آینده شغلیش چجوریه؟
سید پویا مرتضوی سوالتون رو باید توی یه تایپکی که بهش مربوط باشه می پرسیدید به هر حال خوبه از کسی بپرسین که می دونین اطلاعات درست داره
-
سید پویا مرتضوی سوالتون رو باید توی یه تایپکی که بهش مربوط باشه می پرسیدید به هر حال خوبه از کسی بپرسین که می دونین اطلاعات درست داره
مثل ابر بهار ممنون