تست کنکور
-
سلام.
در مورد آیه ی (يُنَبَّأُ الْإِنْسَانُ يَوْمَئِذٍ بِمَا قَدَّمَ وَأَخَّرَ) تو درس هفتم سال دوم من به تناقض برخوردم لطفا شمام از روی کتاب تستتون چک کنید بی زحمت ببینید چی ب چیه!
تو کتاب سفیر خرد 3 تا سوال سراسری94انسانی و 88خارج و 88هنر از این آیه سوال اومده بوده که در 94انسانی میگه مربوط ب قیامته(با اینکه درسش مربوط به برزخه) ولی تو 88خارج برزخ رو گرفته!حالا پاسخ تشریحی این کتاب ی چیزی میگهمیگه این آیه مربوط ب قیامت میشه چون یومئذ یعنی آخرت و اونجا انسان به طور کامل از آثار ماتقدم و ماتاخر اعمالش آگاه میشه! از طرفی هم میگه این آیه دربرگیرنده ی ارتباط دنیا با برزخه از طریق آثار ماتاخر!
حالا بنظرتون اینرو درست بگیریم یعنی بگیم آیه هم ب قیامت میخوره هم ب برزخ بعد تو سوال مرتبط ب هرکدومش سوال داد اونو بزنیم(مثل همین کاری که این کتاب کرده)؟؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
iCy HeARt ممنون. راستی ب این کتاب سفیرخرد میشه اعتماد کرد دیگه؟؟؟ی جاهایی احساس می کنم غلط زده کنکورارو!
الان بی زحمت شما ی چکی می کنید پاسخ نامه ش رو اگه میتونید! -
@Amir-Bernousi
-
iCy HeARt ممنون. راستی ب این کتاب سفیرخرد میشه اعتماد کرد دیگه؟؟؟ی جاهایی احساس می کنم غلط زده کنکورارو!
الان بی زحمت شما ی چکی می کنید پاسخ نامه ش رو اگه میتونید!Mohsen Taheri در تست کنکور گفته است:
الان بی زحمت شما ی چکی می کنید پاسخ نامه ش رو اگه میتونید!من دارمش دو ساله کنکور میدم با تستاش ولی بنظر منم یه سوالاییش گیر داره
فردا چک میکنم الان نمیشه -
زمان وقوع این ایه، اخرته، ولی دربرگیرنده ی این مفهومه که اعمال به دو دسته ی ما تقدم و ماتاخر تقسیم میشن، و ما توی اخرت و برزخ از اعمالمون آگاه میشیم
-
Mohsen Taheri در تست کنکور گفته است:
الان بی زحمت شما ی چکی می کنید پاسخ نامه ش رو اگه میتونید!من دارمش دو ساله کنکور میدم با تستاش ولی بنظر منم یه سوالاییش گیر داره
فردا چک میکنم الان نمیشهiCy HeARt ممنونم