8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ترکیبیات
-
سلام
من یه سوال اساسی برام به وجود اومده و باعث شده هم توی ترکیبیات هم توی احتمال و هم توی گراف ضعف داشته باشم
اونم اینه که
چرا بعضی وقتا برای حل سوالات شمارش باید جواب رو تقسیم بر تعداد! کنیم؟؟ میگن برای اینکه برامون ترتیب اجزا مهم نبوده ولی من درست متوجه نمیشم کی باید تقسیم کرد و کی نباید؟
اگه میشه یه نفر دو تا مثال خوب و مشابه بزنه برام که یکیش تقسیم بخواد یکیش نخواد
ممنووووووون -
خودت اول یه مثالی بزن که تقسیم میکنیم
-
@amirhossein-hf
یک مجموعه ی هشت عضوی را به چند طریق می توان به دو مجموعه ی ۳ عضوی و یک مجموعه ۲ عضوی افراز کرد؟
-
@Amiroow_s تو منظورت از 2فاکتوریل، تعدادع؟
-
@amirhossein-hf
نوشته ام تعداد! یعنی تعداد ضربدر فاکتوریل. فک کنم علامت تعجب رو نزدم یا شما ندیدید -
@Amiroow_s اره درسته ندیدم
الان تو اون سوالی که نوشتی چرا 2! گذاشتیم؟چون ممکن بود اول افراز 3عضوی سمت چپی یا افراض 3 عضوی سمت راست دفعه اول بیاد
برا اون 2! گذاشتیم -
@amirhossein-hf
چرا این سوال خوب تقسیم نمی کنیم؟؟
تعداد افراز های مجموعه ی ۵ عضوی که شامل مجموعه های دو عضوی و سه عضوی باشند کدام است؟؟ -
@Amiroow_s چون 1دونه 2 عضویه
1دونه 3 عضوی
اگه یکیشون 2تا داشت اون موقع 2! هم میزاشتیم براش -
@amirhossein-hf
اهان یعنی هر موقه ترکیب تکراری نوشتیم باید تقسیمشون کنیم؟؟ -
@Amiroow_s اره
-
@amirhossein-hf
مررررسی
برم سوالای احتمال و گسسته رو بررسی کنم فک کنم حل شد مشکلمبازم ممنون -