شیمی / استون
-
بچه ها یه سوال الآن چرا جمله ی زیر درسته مگه استون به صورت مولکولی حل نمیشه خوب پس نمیتونه یون تولید کنه؟! کسی که پاسخ می ده لطفاً بگه با توجه به کجای کتاب داره پاسخ می ده . ممنون
در محلول آبی استون، نسبت شمار یون های+ H3O و
-OH برابر یک است.پری ناز در آوای شیمی گفته است:
بچه ها یه سوال الآن چرا جمله ی زیر درسته مگه استون به صورت مولکولی حل نمیشه خوب پس نمیتونه یون تولید کنه؟! کسی که پاسخ می ده لطفاً بگه با توجه به کجای کتاب داره پاسخ می ده . ممنون
-OH برابر یک است.استون( نخستین عضو خانواده کتون ها) همیشه مولکولی حل میشه هیچ وقت یون تولید نمیکنه اصلا برای همینه که محلولش رسانای یونی نیست
-
سلام.
خود آب یونش جزئی کرده ربطی ب استون نداره!!یعنی آب خالص هم رسانایی الکتریکی اندکی داره!
-
Gole Narges سلام یه سوال دیگه پاسخی که توی پاسخنامه اومده از نظر ریاضی کاملاً درسته اما من نمی تونم بفهمم الآن با توجه به این که ضریب استوکیومتری همشون در معادله ی واکنش یک هست نباید غلظت تعادلی همشون برابر با همون ۱/۸ ضربدر ۱۰ به توان منفی شش باشه آخه؟!
سوال ۱۷۷ ت
پاسخ
-
Gole Narges سلام یه سوال دیگه پاسخی که توی پاسخنامه اومده از نظر ریاضی کاملاً درسته اما من نمی تونم بفهمم الآن با توجه به این که ضریب استوکیومتری همشون در معادله ی واکنش یک هست نباید غلظت تعادلی همشون برابر با همون ۱/۸ ضربدر ۱۰ به توان منفی شش باشه آخه؟!
سوال ۱۷۷ ت
پاسخ
-
پری ناز فکر کنم اون برای یک محلول قوی باشه که به طور کامل یونیده میشه،
نه فورمیک اسید که یک محلول اسیدی ضعیفه -
پری ناز فکر کنم اون برای یک محلول قوی باشه که به طور کامل یونیده میشه،
نه فورمیک اسید که یک محلول اسیدی ضعیفه -
دوستان میشه ساختار پروپن رو برام بکشید وبگید چرا نمیشه 2- پروپن نوشت ویا اصلا1-پروپن ؟ دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
دوستان میشه ساختار پروپن رو برام بکشید وبگید چرا نمیشه 2- پروپن نوشت ویا اصلا1-پروپن ؟ دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@Rakhshandeh-m سه تا کربن پشت هم ردیف کن....بعد یکی از پیوند ها رو دوتایی کن.....
c-c=c
حالا واسه نام گذاری باس اسمه کربنه دارای پیوند دوگانه رو بگی....حالا پیوند دوگانه چی راست باشه چه چپ با کربن اول میفته دیگه.....پس نیازی به بیان عدد ننیست و فقط میگیم پروپن -
-OH برابر یک است.پری ناز فکر کنم منظور از محلول ابی استون نبوده اب قاطی شده درونش بوده که h3o و هیدروکسید باهم برابرن و محلول خنثی است
-
@Rakhshandeh-m
چون دوست عزیز
اگه دقت کنی
تو نامگذاری ترکیبات الکن ها اولین مرحله شماره گذاری باید از سمتی باشه که به پیوند دوگانه نزدیک تر باشد پس پروپن C=C-C از هر طرف که پیوند دوگانه باشه فرقی نمیکنهو تو نوشتن نمیگن 2 پروپن چون 2 در در این زمان اصلا بی معنیه ولی مثلا اگر C=C-C-C اینجوری بود این میشد 1_بوتن