شیمی
-
@سما-نویدفر در شیمی گفته است:
@Amin-th مطمعنی کلا چیزایی که گفتمو خوندی؟ خب نمیشه به طور زبیعی این کارو کرد دیگه ... عه ...
در ضمن اشکال اصلی سوال تو وصل کردن آند و کاتده ... گیجم کردی پسرجان ...
خب معلومه که سر سیم منفی رو نمیشه چسبوند به نقره ... برا همین بازم واکنش انجام نمیشه حتی اگه برقکافت باشه ... :/بزار من یکم فکر کنم
قفل کردم:anxious_face_with_sweat: -
@Amin-th فک فک کن ... این بهترین کاره ... هیچ کدوم از چیزایی که گفتم توش اشکالی وجود نداره . (صفحه 60و56 کتاب)
فقط اینو یاد رفت که آند کاتد رو چطوری به سلول وصل کنی ...
-
سلام چرا ما مثلا 1-بوتن داریم ولی کتاب 1- پروپن نگفته؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام چرا ما مثلا 1-بوتن داریم ولی کتاب 1- پروپن نگفته؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
@Rakhshandeh-Sh
1-پروپن هم میشه گفت اما تو پروپن از هر طرفی بزاری همون میشه چه چپ چه راستش 1-پروپن هستاین پست پاک شده! -
@Rakhshandeh-Sh
1-پروپن هم میشه گفت اما تو پروپن از هر طرفی بزاری همون میشه چه چپ چه راستش 1-پروپن هستRAMIN1380 خب از چپ بخونی 2-پروپن نمیشه مگه
-
RAMIN1380 خب از چپ بخونی 2-پروپن نمیشه مگه
@Rakhshandeh-Sh
:astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face:
شما را به یاد گرفتن دوباره ی نامگذاری هدایت میکنم باشد که رستگار شوید:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@Rakhshandeh-Sh
:astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face:
شما را به یاد گرفتن دوباره ی نامگذاری هدایت میکنم باشد که رستگار شوید:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:RAMIN1380 اقا راست میگما شما اشتباه نمیکنی ببین از چب بخونیم اول یه cH3 میبینیم بعد یع cH که دوگانه وصل شده به CH2
-
RAMIN1380 اقا راست میگما شما اشتباه نمیکنی ببین از چب بخونیم اول یه cH3 میبینیم بعد یع cH که دوگانه وصل شده به CH2
@Rakhshandeh-Sh خو پیوند دوگانه رو دومین c میفته دیگه
-
RAMIN1380 اقا راست میگما شما اشتباه نمیکنی ببین از چب بخونیم اول یه cH3 میبینیم بعد یع cH که دوگانه وصل شده به CH2