سلام..اجرتون با حضرت زهرا(س)..من به یه مشاوره نیاز دارم....2 سال پشت کنکور هستم....درسم هم خوب بوده ولی نمیدونم چرا قبول نمیشم....یه مدتی هم هست برنامه ریزی میکنم ولی تنبلی اجازه نمیده درست درس بخونم....خواهشا کمک کنید...شرایطم وخیمه....لا اقل تا کنکور1401 قبول بشم یه رشته خوب...کلی هزینه کردم ولی موسسات کنکوری گولم زدن...کمک...
دانش آموز کنکوری
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
پشت کنکوری
%(#f01d6a)[سلام به آلایی ها]
IMG_20200327_213402_097.jpg
امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید 🙂
همونطور که میدونید عید یه فرصت مناسبی برای جمع بندی و مطالعه هستید
آلاء هم برای کمک به شما آلایی ها برنامه جمع بندی 27 روزه خیلی خوبی رو آماده کرده
که از روز دوم فرودین شروع شده
برنامه توسط گروه مشاوره ای آماده شده و می تونه خیلی کمکتون کنه
از اینجا می تونی برنامه رو ببینی
تو روز اول روش هر درس گفته شده
منابع در نظر گرفته شده همایش های تفتان هست، اما حتی اگه تفتانی نیستید می تونید از برنامه استفاده کنید
%(#f51313)[حالا اینجا قراره چیکار کنیم ؟]
اینجا قراره شما گزارش کار از اجرای برنامه هر روزتون بنویسید
یعنی از برنامه روز 7 ام که میشه 99/1/8
بگید چقدر از برنامه رو انجام دادین و چطور پیش رفت
اگه با چالش خاصی روبه رو شدین اینجا بهمون بگید مشاور ما سوال های شما رو میبینه
و اگر سوال جالبی پرسیده بودین جواب میدن 😃
اما برای این که سوال ها و برنامه های هر روز مرتب یکجا باشه ما هر روز یک تاپیک برای اون روز میزنیم و شما تو تاپیک هر روز گزارش و سوال هاتون رو میذارین
%(#f51313)[تاپیک ها کجا ایجاد میشن ؟]
در قسمت مشاوره تحصیلی / برنامه جمع بندی 27 روزه
9439d471-9e1a-43a5-8ca4-3ad0c8c74f2b-image.png
برای اینکه اعلان های طرح رو به صورت جدا دریافت کنید
یه گروه تشکیل دادیم با عنوان بچه های همخوانی می تونید عضو گروه بشید تا اعلان ها و اطلاعیه ها رو به موقع دریافت کنید 😃
گروه خصوصی هست و با تایید ادمین عضویت شما فعال میشه
برای اینکه درخواست عضویتتون پذیرفته بشه
%(#f51313)[اطلاعات پروفایلتون رو تکمیل کنید]
یعنی نام و نام خانوادگی
و رشته و مقطع تحصلی تون رو در پروفایلتون بنویسید
وارد پروفایلتون بشید/ سه نقطه رو بزنید / ویرایش رو بزنید / اطلاعات رو تکمیل کنید / اندوختن تغییرها رو بزنید
f3f1a40a-b981-4296-91cd-2cba883c53c6-image.png
اگر تو پروفایل شما قسمت درباره من نیست، می تونید تو اولین پستی که تو تاپیک گزارش میدین اینا رو بنویسید.
%(#f51313)[حالا چطوری عضو گروه بشم ؟]
وارد این لینک بشید
مطابق تصویر زیر، ورود به گروه رو بزنید
b279c940-76d3-4a7d-bfe1-6d402b69c7f9-image.png
تا درخواست عضویت شما ثبت بشه در این حالت به شکل زیر میشه
adb12bf6-94bf-419e-9b72-c4550235215a-image.png
بعد از این مرحله در صورتی که اطلاعاتی که گفتم رو تکمیل کرده باشین درخواست عضویت شما پذیرفته میشه 🙂
این تاپیک برای معرفی طرح بود
توی همین دسته تاپیک های هر روز رو دنبال کنید 😉
ان شاءالله بریم یه جمع بندی خیلی عالی داشته باشیم و خیالتون از 60% کنکورتون راحت بشه 🙂
لازم به گفتن نیست که می تونید به سوال های همدیگه هم جواب بدین و همه باهم رشد کنید 🙂
همه دعوتید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ادمین @ناظم
سلام به دوستان عزیز آلایی🤗امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه.دوستات گلم خواهشا هرکس این سوال رو دید جواب بده (خصوصا اون هایی که همایش تفتان رو تهیه کردن)
دوستان من یک دانش آموز یازده ریاضی در سطح متوسط هستم که میشه گفت با تمام مباحث دروس پایه آشنایی کم و بیشی دارم اما متاسفانه در طول این دوسال سستی کردم و تستی نزدم و تو این تابستون میخوام پایه رو جمع بندی کنم.به نظر شما همایش تفتان مناسبه برام؟؟؟میتونه کمکم کنه؟؟؟آموزشاش به اندازه ای کافی هست که بعدش لازم نباشه برم سراغ صفرتاصدا؟؟تستاش چطور؟؟
آخه میدونین من دیر یعنی اسفند پارسال با آلا آشنا شدم و به همین دلیل صفرتاصدای دهم رو که اصلا ندیدم یازدهم رو هم کامل ندیدم ولی اکثرش رو دیدم.
خواهشا به این سوالات من جواب بدین.خیلی برام مهم و حیاتیه
ممنونم ازتون🙏❤🌷
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
🔔 🔔 🔔 سسسسسلآم رفقآی آلآیی عزیز😍 😍 😍
🌀 🌀 خب همینطور که از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک هم اسپشل بچه های کنکوری عزیز و خسته برگشته از امتحان نهاییه👷♂ 🕵♂ 👨🏻⚕ 👨⚖ 👷🏻♀ 👩🏻⚖ 👩🏻⚕ بچه های کنکوری که تست های کتاب تست هاشون رو قورت داده بودن 😋 و شاخ نهایی رو شکستن🤯 رو الان نوبت جمع بندی و رهاییه😕 😂
🔴 🔴 🔴
🔆 خب توی این تاپیک قراره چیکارا کنیم😎 😎
♨ درمورد برنامه هایی که برای جمع بندی داریم صحبت میکنیم☑
🌀 درمورد مشکلات و استرس ها و درجا زدن هایی که ممکنه برامون پیش بیاد☑
🔆 خلاصه چت روم جمع بندی کنکوره و رفع اشکال و تمام آنچه به کنکور مربوطه💙 💙 💙 💙
لازم به ذکره که این تاپیک مخصوص همه ی رشته ها و بچه ها در همه ی سطح علمی است♥
♨ موفقیت آلایی ها حتمی است💯
@انسانیا 💚
@تجربیا 💚
@ریاضیا 💚
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا 💚
سلام خوبین؟ @بچه-های-همخوانی
بچه ها پس چرا گزارش کارهاتون رو نمی فرستین؟
برنامه امروز
رشته ریاضی
84eddf01-d4a6-47a7-9f2b-c2089b861687-image.png
رشته تجربی
6fb1d9c9-0bda-46fd-96d6-98b682cf16d8-image.png
این تاپیک برای این هست که اعلام کنید چقدر از برنامه رو اجرا کردین
و اگه سوالی براتون پیش اومد اینجا بپرسین
سلام 🙂
برنامه رشته ریاضی
b352d329-25ab-464c-935c-d5860ba52d15-image.png
برنامه رشته تجربی
c294b509-ba01-405f-8cc2-79c9568f6e2d-image.png
با انرژی شروع کنید و برنامه امروز رو اجرا کنید، و بهمون بگید چیکار کردین، چطور پیش رفت
میدونید که سوال ها و چالش هایی که باهاش روبه رو شدین هم بگین که راه حل پیدا کنیم براشون 🙂
@بچه-های-همخوانی
همخوانی ۹۹/۱/۱۳
-
من که بعضی درسا رو عقبم و اصلا خودم تست نزدم براشون و فقط دارم فیلمارو میبینم. چیکار کنم؟؟
-
-
M.an
سلام. من پایه یازدهم هستم دهم رو نبستم . اما اول میخوام یازدهم رو که ضروری تره کامل کنم.درسای اختصاصی رو به خصوص زیست تا اینجا خوب خوندم اما باید اونا رو مرور کنم با عمومی ها به خصوص دینی که خوب نخوندمش.به نظر شما خلاصه نویسی کنم یا نه؟؟ (تازه میخوام به همخوانی اضافه بشم) -
همه چی حله
-
امیرمهدی صدقی در همخوانی ۹۹/۱/۱۳ گفته است:
M.an
۸ ساعت زمان دارم همشم فیلم میبینم
الان مگه ۱۲ تا تایم مطالعاتی نداره برنامه هرکدومم ۵۰ دقیقه خودش میشه ۱۰ ساعت چجوری بازم وقت اضافه میارین ک خودتونم تست میزنین برا هر کدوم؟؟!ویس روز اول رو گوش کردین؟
اگر نه حتما گوش کنیدباید وقت بیشتری بذارین تا نتیجه خوبی بگیرین
حتما تست بزنید تا به تسلط برسید
هر کلیپ حدودا 30 دقیقه هست تو برنامه 50دقیقه در نظر گرفته شده تا بتونید یادداشت برداری و حل مجدد توسط خودتون و... داشته باشینفیلم دیدنتون باید پویا باشه نه که فقط فیلم ببینید باید دست به قلم بشید
-
@nazanin_0843 در همخوانی ۹۹/۱/۱۳ گفته است:
M.an
سلام. من پایه یازدهم هستم دهم رو نبستم . اما اول میخوام یازدهم رو که ضروری تره کامل کنم.درسای اختصاصی رو به خصوص زیست تا اینجا خوب خوندم اما باید اونا رو مرور کنم با عمومی ها به خصوص دینی که خوب نخوندمش.به نظر شما خلاصه نویسی کنم یا نه؟؟ (تازه میخوام به همخوانی اضافه بشم)سلام
برای دروسی که تا حالا خوندین خلاصه نویسی کار خوبی هست
اما اگر درسی رو تازه می خونید تو وحله اول بخوایین خلاصه بنویسید همه چی براتون مهم جلوه می کنه پس توصیه نمیشه مرحله اول مطالعه خلاصه برداری کنید تو مراحل بعدی می تونید خلاصه نویسی کنیدبرای ورود به همخوانی حتما پروفایلتون در انجمن رو تکمیل کنید
-
@nazanin_0843
برو اون قسمت تغییر نام کاربری اونجا اسم و فامیلتو بزن بدون چیز اضافه ای