b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Mohsen Taheri @Amir-Bernousi آقایون ببینید میتونید اینو جواب بدی
انرژیی که به N2o4 داده میشه تا No2 تولید شه
نمیتونه انتالپیه شکست پیوند باشه ن؟ چون no2 ملکولیه ولی محصول شکست پیوند اتمی بود -
تست منتخب دوازدهم:
۲۰ میلی لیتر محلول HCl که pH آن برابر ۳ است با چند میلی گرم کلسیم کربنات واکنش می دهد؟۵
۱
۰/۵
۱۰
معادله واکنش:
CaCO3(s)+2HCl(aq) === CaCl2(aq)+H2O(l)+CO2(g) -
@Rakhshandeh در سوال شیمی گفته است:
Mohsen Taheri @Amir-Bernousi آقایون ببینید میتونید اینو جواب بدی
انرژیی که به N2o4 داده میشه تا No2 تولید شه
نمیتونه انتالپیه شکست پیوند باشه ن؟ چون no2 ملکولیه ولی محصول شکست پیوند اتمی بودسلام. کی گفته فرآورده باید اتم باشه؟ طبق تعریف صحیح فرآورده باید یک رادیکال باشه. یعنی گازی که الکترون منفرد داره. خب NO2 هم الکترون منفرد داره .
-
@حسین-81 گزینه 2 میشه ؟
-
@Danter-group واقعا؟ آخه توی جزوه من اتم دیده بودم رادیکال ینی تک الکترون دیگه پس مثلا HCl
که به H وcl تفکیک میشه این اتم ها الان رادیکالن فک کنم آره چون تک الکترون دارن همیشه برقراره این قائده؟! -
@Rakhshandeh میتونه.
مهم اینه که بگیم آنتالپی شکستن چه پیوندی باشه؟!
مهم الکترون پیوندیه و اون پیوند کوالانسی ست...
ربطی به اتم و مولکول نداره -
@Rakhshandeh )