Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
نوسان و امواج
-
چه توضیحی
-
این پست پاک شده!
-
دکتر علی ف خب 2پی=T ینی چی؟
-
K99_Dr سلام یه سوال دارم یه جا این جمله رو دیدم: امواج الکترومغناطیسی تخت تابیده به یک سطح کاو پس از بازتابش در یک نقطه کانونی می شوند و بدین ترتیب دامنه ی موج افزایش پیدا می کند.
خوب حالا میشه یکی برام توضیح بده چطوری دامنه افزایش پیدا می کنه؟ یعنی واقعاً الآن امواج وقتی متمرکز بشن دامنه افزایش پیدا می کنه؟ و این که خوب چون دامنه افزایش پیدا می کنه انرژی کم می شه دیگه و این اصلاً با عقل جور در نمیاد چون که وقتی ذارن متمرکز می شن انرژی باید بیشتر بشه. -
پری ناز اگر توجه کنی، سطح کاو در واقع یه سطح برآمده ست، که اون طرفش که به بیرونه، جیوه اندوده. ینی نور داره به داخلش تابید0 میشه. با این توضیح، نور به طور صاف و موازی داره وارد میشه اما همونطور عمود بازتاب نمیشه. در واقع زاویه ی بازتاب عوض میشه به طوریکه تمام باز تاب ها در یک نقطه کانونی جمع میشن. به دلیل تغییر زاویه ی بازتاب، میزان انرژی بازتاب (که همون فرکانسه) تغییر میکنه. در نتیجه دامنه زیاد میشه. چرا؟ چون محیط تابش و باطتابش یکیه. پس رابطه ی فرکانس و دامنه و سرعت باید حفظ بشه.
اوکی؟