تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
منم امروز دعای عهدو خوندم
چه حالو هوایی داشت
اصن منقلب شدم -
منم امروز دعای عهدو خوندم
چه حالو هوایی داشت
اصن منقلب شدم -
@خانوم-وكيل محتاجیم به دعا
-
سلام اول ازهمه من امروز یه کادوی خیلی خوب از مامانم گرفتم
بعد کلی امروز مثله همیشه بابابام و مامانم شوخی کردیم وخندیدیم
بعد سر یه بی هماهنگی من مامانم دلخور شد و یه عالمه چیزی گفت بهم ولی من برخلاف همیشه سکوت کردم واتیش مامانم خوابید بعدش درباره همون موضوع دوباره یه عالمه خندیدیم با مامانم
چقدر ما خوش خنده ایم -
دقیقا
منم خیلی اروم بودم
تا جایی که مادرم گفت که امروز خیلی فرق کردی
ولی الان لپ تابو بازکردم تا فیلم هارو دانلود کنم
بابا صدام زد وقتی برگشتم دیدم داداشم داره با لپ تاپ کار میکنه یکم قر زدم عصبانی شدم وبلند حرف زدم
خیلی خجالت کشیدم
برم از بابام عذر خواهی کنم بیام -
@خانوم-وكيل گفته بودین گزارش میدین منتظریم
-
به نام خداي مهربون خالق مامان و بابام
من از ديشب قبل خواب شروع كردم
مامانم يه ابتكاري توي اشپزيش داده بود منم خسته و كوفته روي تخت بودم و حال حرف زدن نداشتم
عجيب به نظر نيرسه ولي واقعا حوصله ي تشكر نداشتم تو دلم گفتم قرار من از فرداست
يهويي به ذهنم رسيد فردا با الان چه فرقي داره من اگه الان اينكارو نكنم فردا هم همينم چيزي عوض نميشه
با يه ادبيات جديد از مامانم تشكر كردمدر مورد غذا حرف زدم تا بدونه حواسم به زحمتاش هست
صبح يه بار صدام داشت بالا ميرفت زود خودمو جمع و جور كردم
اين اتفاق يه بار ديگه هم تكرار شد باز دوباره سريع خودمو كنترل مردم
بابام كه داشت از خونه ميرفت بيرون به احترامش از جام بلند شدمبابام يه طوري نگام كرد انتظار نداشت
اينا مهمتريناش بودن -
مامانم يه ابتكاري توي اشپزيش داده بود منم خسته و كوفته روي تخت بودم و حال حرف زدن نداشتم
يهويي به ذهنم رسيد فردا با الان چه فرقي داره من اگه الان اينكارو نكنم فردا هم همينم چيزي عوض نميشه
با يه ادبيات جديد از مامانم تشكر كردمدر مورد غذا حرف زدم تا بدونه حواسم به زحمتاش هست
بابام كه داشت از خونه ميرفت بيرون به احترامش از جام بلند شدمبابام يه طوري نگام كرد انتظار نداشت
اينا مهمتريناش بودن@خانوم-وكيل بابا ایول
شما خیلی باحالین -
اينا مهمتريناش بودن -
@خانوم-وكيل
من فعلا برم بخوابم صب 6/5 بر پا
فعلا
یا حق -
@خانوم-وكيل
فعلا
یا حق -
@خانوم-وكيل
فعلا
یا حق -
@خانوم-وكيل من فقط عهد میخونم
-
دوستان به نظر من اشتباهاتمونو نگيم چون به شدت اعتقاد دارم باعث قبح شكني و گسترشش ميشه
ببينين مثال ميزنم مثلا من ميام ميگم درس نميخونم(سراغ گناهاي ديگه عمدا نميرم كه باز حاشيه درست نشه)
همين اقرار به گناهم باعث ميشه ١-چند نفر ديگه جرات كنن و به زبون بيارن اشتباهشونو جلوي بقيه ٢-يه طوري ميشه كه انگار عادي شده. من وقتي ده نفر ميبينم كه هي ميگن درس نميخونن با خودم ميگم همه همينن ديگه پس چيز خيلي بدي نيست پس خيلي سخت نگيرم(تو ناخوداگاه اين گفتگو شكل ميگيره)
قرار نيست گناهانمونو نبينيم و ازشون فرار كنيم نه
خيلي عالي ميشه اگه جزئيات تو دفترچه ي شخصيمون و بين خودمون و خداوند باشه
واسه اين تاپيك هم به نظرم فقط به اينكه خطا داشتيم اشاره كنيم
مثلا من امروز صبح واقعا يه خطا داشتم در ارتباط با مامان و بابا ولي خب اشاره نميكنم چي بود
ميشه تعداد خطاها رو گفت و احيانا اگه دوست داشتيم درجشونو مثلا يه جا خطامون خيلي بزرگ نيست ميگيم خطاي معمولي يه جا متوسط يه جاهم كه خيلي ناراحتيم ازش خطاي نسبتا بزرگ
بزرگ بگيم يه طوريه كه توبه سخت ميشه نااميد ميشيم همون نسبتا بزرگ وبه
چندخط اولو اگه ميشه بقيه دوستاني كه منشن ميكنم هم بخونن درسي بود كه ازش خيلي سود بردم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
واسه تاپيك هم هركي دوست داره و افتخار ميده باهامون همراه بشه قدمش روي چشم