تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
منم گفتم دعا ککنید شهید شم
مامانم یه چک خوابوند زیر گوشم
یه دفتر دم دستش بود زد تو سرم
@خانوم-وكيل -
Gole Narges چالش ورزشم تنهايي دارم اجرا ميكنم چالش درسمم كه قبلا تاپيك زدم چهل روز بهش عمل شه فعلا چيزي از خدا نميخوام براي مدتي
-
Gole Narges چالش ورزشم تنهايي دارم اجرا ميكنم چالش درسمم كه قبلا تاپيك زدم چهل روز بهش عمل شه فعلا چيزي از خدا نميخوام براي مدتي
-
@خانوم-وكيل
خوبه که، با این که ممکنه در روز اشتباه کنیم ولی همین که بفهمیم اشتباه کردیم و مسئولیتش رو قبول کنیم خودش بی نهایته
اینجوری آدم از لحاظ روحی و معنوی رشد چشمگیری میکنهGole Narges من حواسم هر روز بيشتر جمع ميشه حداقلش اينه كه خودمو جمع و جور ميكنم زود يا همه اش دنبال يه كار خير كوچولوام درحق مامان بابام
-
Gole Narges من حواسم هر روز بيشتر جمع ميشه حداقلش اينه كه خودمو جمع و جور ميكنم زود يا همه اش دنبال يه كار خير كوچولوام درحق مامان بابام
-
@خانوم-وكيل@حسین-81 در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
@خانوم-وكيلاونم نشونه ی محبتشونه هیچ مادر وپدری نمیتونن دوری فرزندشون و تحمل کنن
-
@حسین-81 اينا مراحل اوليه اس
منم اولش مسخره ميشدم هنوزم توسط بابام ميشم
مامانم ميخواست تيكه بندازه ميگفت شهيد
بعد مامانم باورش شد مرحله بعدي غلط كردي از اين حرفا نزن ديوونه بود
الان تازه تو مرحله اي هستم ميگم دعا كنين ميگن باش@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
الان تازه تو مرحله اي هستم ميگم دعا كنين ميگن باشمن مامنم همیشه برا داداشم میگه شهید شی وفلان منم یه بار خسته شدم گفتم دخترا هم شهید میشن گرچه خیلی من و مسخره میکنن ولی هر وقت کار بدی میکنم مامانم میگه شهیدا از این کارا نمیکنن احساس میکنم نمیخوان به روم بیارن اگرنه یه بار مامانم جوری تعریف کرد ازم که باورم نمیشد این منم میگفتم شاید بچه ی دیگه ای دارن من نمیدونم
-
سلام ببخشید من از وقتی با شما ها آشنا شدم دارین حرف از شهید شدن میزنین چرا اینقد دلتون میخواد شهید شین؟ البته ببخشیدا شاید دلتون نخواد به این سوال جواب بدین که مشکلی نیس
-
سلام بچه ها یه گروه تلگرامی داریم فقط انگیزشی کنکور
هرکی پایس بسم الله
بگین لینکشو بفرستم
@خانوم-وكيل
Gole Narges
@jahad-20
پیروز
@Z-H-Z -
فقط سریع جواب بدین
-
کنسله
شرمنده -
سلام بچه ها امروز یکم با خانواده سر درس خوندن کل کل داشتیم که خدا رو شکر به خیر گذشت
به امید روزی که خانواده هامون از دستمون ناراحت نباشن -
@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
گفته است:
الان تازه تو مرحله اي هستم ميگم دعا كنين ميگن باشمن مامنم همیشه برا داداشم میگه شهید شی وفلان منم یه بار خسته شدم گفتم دخترا هم شهید میشن گرچه خیلی من و مسخره میکنن ولی هر وقت کار بدی میکنم مامانم میگه شهیدا از این کارا نمیکنن احساس میکنم نمیخوان به روم بیارن اگرنه یه بار مامانم جوری تعریف کرد ازم که باورم نمیشد این منم میگفتم شاید بچه ی دیگه ای دارن من نمیدونم
@jahad-20 برام عجیبه که چرا انقدر دهه هشتادیها چه دختر چه پسر عاشق شهادتن؟
واقعا خدا چطور میخواد دعای ما رو براورده کنه؟ -
@jahad-20 برام عجیبه که چرا انقدر دهه هشتادیها چه دختر چه پسر عاشق شهادتن؟
واقعا خدا چطور میخواد دعای ما رو براورده کنه؟ -
@jahad-20 دوستای زیادی چه تو فضای مجازی چه درحقیقت دارم (مخصوصا دخترا)که عاااشق شهادتن
آره تو کار خدا هم که نمیشه دخالت کرد -
@jahad-20 دوستای زیادی چه تو فضای مجازی چه درحقیقت دارم (مخصوصا دخترا)که عاااشق شهادتن
آره تو کار خدا هم که نمیشه دخالت کرد -
انشاالله همه شهید بشیم(البته هرکی دوس داره
)