سوال از هندسه تحلیلی
-
ریشه های x , y و منظورشه
-
-
وقتی دسته خطوط میدن لازمه نقطه برخورد این دسته خطوط ها رو پیدا کرد هر عددی میتونیم به جای m بذاریم ولی با گذاشتن 1- و 1/2 به ترتیب y , x از بین میرن دیگه نیازی به دستگاه نیست برای پیدا کردن x,y.. نقطه میشه ( 1-و1 ) میذاریم تو معادله a=9
@saman-b89 سلام یه سوال دارم چرا پاسخنامه تو اون قسمتی که خط کشیدم یه بار c نوشته یه بار B نوشته باز یه بار A ؟ اینو بر چه مبنا نوشته اصلاً؟(سوال ۴۲)
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@saman-b89 سلام یه سوال دارم چرا پاسخنامه تو اون قسمتی که خط کشیدم یه بار c نوشته یه بار B نوشته باز یه بار A ؟ اینو بر چه مبنا نوشته اصلاً؟(سوال ۴۲)
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
پری ناز سلام این فرمول محاسبه مساحته به جای اینکه بیاین قاعده رو با استفاده از فاصله دو نقطه حساب کنید و ارتفاع رو هم با فاصله نقطه از خط .. این فرموله سریع جواب میده
-
پری ناز سلام این فرمول محاسبه مساحته به جای اینکه بیاین قاعده رو با استفاده از فاصله دو نقطه حساب کنید و ارتفاع رو هم با فاصله نقطه از خط .. این فرموله سریع جواب میده
@saman-b89 سلام ببخشید یک سوال دیگه هم ازتون دارم. میشه بگین تو این جا دقیقاً کجا رو Bو کجا رو c نامگذاری کرده؟ مثلاً الآن نقطه ی ۳ روی تصویر B است یا C؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@saman-b89 سلام ببخشید یک سوال دیگه هم ازتون دارم. میشه بگین تو این جا دقیقاً کجا رو Bو کجا رو c نامگذاری کرده؟ مثلاً الآن نقطه ی ۳ روی تصویر B است یا C؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@venom ببخشید یه سوال دیگه. میشه اثبات کنین که ارتفاع مثلث متساوی الاضلاع برابر رادیکال سه دوم ضلع آن است.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاء @saman-b89