فراموش کردن:(
-
سلام بچه ها
حال دلم خوب نیست
چجوری فراموشش کنم...:(Mastaneh81 قرآن بخونین. زیارت عاشورا بخونین حال دلتون خوب میشه
-
سلام بچه ها
حال دلم خوب نیست
چجوری فراموشش کنم...:(Mastaneh81 سلام.فکر نکردن به چیزی یا فراموش کردن چیزی قدرت میخواد .قدرت کنترل ذهن.دو راهکار داره ک باید انجام بدی 1.حواست رو پرت کن .اصلا نسبت ب این موضوع ادم حواس پرتی باش.تا این موضوع در ذهنت میاد ذهنت رو منصرف کن ب چیز دیگری فکر کن .هی میاد هی منصرف کن هی میاد حواستو پرت کن..حتی اگر ده ها بار اتفاق بیفته.2.باید ذهنتو عادت بدی به چیزایی یا موضوع هایی فکر بکنه توجه بکنه.در واقع به ذهنت موضوع بده و سعی کن به اون موضوع ها فکر کنی .مثلا به مهربانی خدا توجه کن .باور کن خیلی ارامش میده ما شاید حالمون زیاد خوب نیس ک بتونیم ب عظمت.علم.و حکمت خدا فکر کنیم.اما فکر کردن ب مهربانی و قدرت خدا خیلی اسونه. اگر تداوم بدی ب این کار نزدیکی خدا ب خودت رو حس میکنی.پس باید هم ذهنتو منصرف کنی هم ذهنتو عادت بدی ب چیزایی ک به انسان امید و انگیزه میده ک فک نکنم بهتر از یاد خدا و مهربانی او باش .اینهایی ک گفتم گزیده ایی از سخنان حجت الاسلام پناهیان در رابطه با کنترل ذهن بود .ک بنظرم اومد مناسب شرایطت باش
-
سلام بچه ها
حال دلم خوب نیست
چجوری فراموشش کنم...:(Mastaneh81 اگر هم مشکل ربط داره ب موضوع عاطفی و قلبی.بدون که از راه کنترل ذهن هستش ک علاقه ها تغییر میکنه.در واقع ذهن ما به هر علاقه فکر کنه به هر چیزی توجه کنه علاقه خودش رو نسبت به اون موضوع تقویت میکنه.ب چیزی فکر نکنی هم علاقه ادم نسبت به اون ضعیف میشه..
-
زیارت عاشورا خیلی تاثیر گذارع برای همه چی ... من امتحان کردم ... نیت کنین به نیابت از نرجس خاتون مادر امام زمان، بیشترم حتی میشه تاثیرش ...
@سما-نویدفر در فراموش کردن:( گفته است:
زیارت عاشورا خیلی تاثیر گذارع برای همه چی ... من امتحان کردم ... نیت کنین به نیابت از نرجس خاتون مادر امام زمان، بیشترم حتی میشه تاثیرش ...
چقدر دل من ميره واسه نرجس خاتون صاحب اسمم
مرسي از پيشنهادتون️
-
Mastaneh81 سلام.فکر نکردن به چیزی یا فراموش کردن چیزی قدرت میخواد .قدرت کنترل ذهن.دو راهکار داره ک باید انجام بدی 1.حواست رو پرت کن .اصلا نسبت ب این موضوع ادم حواس پرتی باش.تا این موضوع در ذهنت میاد ذهنت رو منصرف کن ب چیز دیگری فکر کن .هی میاد هی منصرف کن هی میاد حواستو پرت کن..حتی اگر ده ها بار اتفاق بیفته.2.باید ذهنتو عادت بدی به چیزایی یا موضوع هایی فکر بکنه توجه بکنه.در واقع به ذهنت موضوع بده و سعی کن به اون موضوع ها فکر کنی .مثلا به مهربانی خدا توجه کن .باور کن خیلی ارامش میده ما شاید حالمون زیاد خوب نیس ک بتونیم ب عظمت.علم.و حکمت خدا فکر کنیم.اما فکر کردن ب مهربانی و قدرت خدا خیلی اسونه. اگر تداوم بدی ب این کار نزدیکی خدا ب خودت رو حس میکنی.پس باید هم ذهنتو منصرف کنی هم ذهنتو عادت بدی ب چیزایی ک به انسان امید و انگیزه میده ک فک نکنم بهتر از یاد خدا و مهربانی او باش .اینهایی ک گفتم گزیده ایی از سخنان حجت الاسلام پناهیان در رابطه با کنترل ذهن بود .ک بنظرم اومد مناسب شرایطت باش
کوثر جلالی در فراموش کردن:( گفته است:
Mastaneh81 سلام.فکر نکردن به چیزی یا فراموش کردن چیزی قدرت میخواد .قدرت کنترل ذهن.دو راهکار داره ک باید انجام بدی 1.حواست رو پرت کن .اصلا نسبت ب این موضوع ادم حواس پرتی باش.تا این موضوع در ذهنت میاد ذهنت رو منصرف کن ب چیز دیگری فکر کن .هی میاد هی منصرف کن هی میاد حواستو پرت کن..حتی اگر ده ها بار اتفاق بیفته.2.باید ذهنتو عادت بدی به چیزایی یا موضوع هایی فکر بکنه توجه بکنه.در واقع به ذهنت موضوع بده و سعی کن به اون موضوع ها فکر کنی .مثلا به مهربانی خدا توجه کن .باور کن خیلی ارامش میده ما شاید حالمون زیاد خوب نیس ک بتونیم ب عظمت.علم.و حکمت خدا فکر کنیم.اما فکر کردن ب مهربانی و قدرت خدا خیلی اسونه. اگر تداوم بدی ب این کار نزدیکی خدا ب خودت رو حس میکنی.پس باید هم ذهنتو منصرف کنی هم ذهنتو عادت بدی ب چیزایی ک به انسان امید و انگیزه میده ک فک نکنم بهتر از یاد خدا و مهربانی او باش .اینهایی ک گفتم گزیده ایی از سخنان حجت الاسلام پناهیان در رابطه با کنترل ذهن بود .ک بنظرم اومد مناسب شرایطت باش
من يه راه حل به ذهنم رسيد
Mastaneh81 يه دفتر بردار يا يه كاغذ هر روزو توش بنويس جلوي روزا تعداد دفعاتي كه يادت ميفته يه ضربدر بزن
اينطوري هي حواست هست نري تو فكر
ميتوني هربار يادت افتاد صلوات بفرستي -
کوثر جلالی در فراموش کردن:( گفته است:
من يه راه حل به ذهنم رسيد
Mastaneh81 يه دفتر بردار يا يه كاغذ هر روزو توش بنويس جلوي روزا تعداد دفعاتي كه يادت ميفته يه ضربدر بزن
اينطوري هي حواست هست نري تو فكر
ميتوني هربار يادت افتاد صلوات بفرستي@خانوم-وكيل
اینجوری ک بدترع -
خدا و حضورش در قلب ما باید همیشگی باشه
بله وجود خدا درقلب ما باعث آرامش میشه
نماز هم همینطور
من خودم زیاد اهل نماز نبودم اماالان ک میخونم و به خدا اعتماد کردم آرامش زیادی دارم
اما
ن تنها فکر کردن ب ی نفر
باید سعی کنیم ب چیزهایی ک هیچ کمکی ب ما نمیکنن
ب چیزهایی ک ن تنها برای ما مفید نیستن بلکه باعث آزار
ما میشن بذاریم کنار
عمر ما آدما اینقدر طولانی نیس ک بخوایم بخاطر فکر کردن ب کسی ک تنهامون گذاشته هدرش بدیم
موفق باشید -
@خانوم-وكيل
اینجوری ک بدترعMastaneh81 بدتر چرا اينطوري تو يه رقابت ميفتي با خودت كه هي كمترش كني
بعدشم هربار يادت افتاد سريع ذهنتو پرت ميكني از موضوع
امتحان كن قبلش گارد نگير اينطوري به وضعت عادت ميكني
يه جورايي واسه فرار از درس و اينا شايد خو گرفتي باش
همين كه تاپيك زدي يعني خودت دوست داري اوضاع عوض شه
اينكارارو بكن خيلي سخت نيست -
من خودم از اين تاپيك يه ايده گرفتم
هرموقع داشتم نااميد ميشدم يه صلوات ميفرستم و يه ضربدر ميزنم تا ديگه كم كم از شر اين فكراي منفي خلاص شم
شيطان راه واسه از راه بدر كردن ادما زياد داره هركيو يه جور سرگرم ميكنه
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
ميشه اعوذبالله زياد گفت راستي
من خودم ذكر لا اله الا الله رو هم خيلي دوست دارم واسه وسوسه ي شيطانه
ذكر بگو -
من خودم از اين تاپيك يه ايده گرفتم
هرموقع داشتم نااميد ميشدم يه صلوات ميفرستم و يه ضربدر ميزنم تا ديگه كم كم از شر اين فكراي منفي خلاص شم
شيطان راه واسه از راه بدر كردن ادما زياد داره هركيو يه جور سرگرم ميكنه
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
ميشه اعوذبالله زياد گفت راستي
من خودم ذكر لا اله الا الله رو هم خيلي دوست دارم واسه وسوسه ي شيطانه
ذكر بگو@خانوم-وكيل درسته.بسم الله الرحمن الرحیم.خیییلی ارامش بخشه خصوصا اگر مداومت کنی بر این ذکر.چون یاداور همون مهربانی و رحمت خداست.
-
شعاردادن راحته:(
-
وقتی شما با صحنه ای مواجه میشین، فراموش کردن اون تا درصد زیادی کار مشکلیه،
در شرایط عادی به مرور زمان اول براتون کم اهمیت میشه، وبعد از یه مدتی مغز علاقه ای به پردازش اون موضوع و پیرامون اون نداره و از خاطرتون میره،
وقتی شما 9ماه نتونستین فراموش کنید، یعنی حادثه مهمی براتون بوده، خودتون خواستین فراموشش کنید؟ -
وقتی شما با صحنه ای مواجه میشین، فراموش کردن اون تا درصد زیادی کار مشکلیه،
در شرایط عادی به مرور زمان اول براتون کم اهمیت میشه، وبعد از یه مدتی مغز علاقه ای به پردازش اون موضوع و پیرامون اون نداره و از خاطرتون میره،
وقتی شما 9ماه نتونستین فراموش کنید، یعنی حادثه مهمی براتون بوده، خودتون خواستین فراموشش کنید؟@gomname راه های آرامش زیادی هست، بستگی به شما داره..
میتونین بدویین، درحین دوییدن به موضوع فکر کنید وهی سرعتتو ن رو بیشتر و بیشتر کنید واینقدر بدویین تا خسته شین.
این باعث میشه احساس سبکی کنید..میتونین به قول بچه ها به نیابت از امام یا شخصیت والایی نماز بخونید خیلی آرامش بخشه..
زیارت آل یاسین با نوای استاد فرهمند خیلی آرامبخشه..
من خودم وقتی ناراحت میشم یا فشار روانی زیادی دارم، این ذکر رو میگم:
لا حول ولا قوة الا بالله..
اینقدر تکرار میکنم تا آروم شم، اولش یکم طول میکشید ولی به تدریج برام زمانش کوتاه تر شد..
منم به سهم خودم براتون دعا میکنم
-
@gomname راه های آرامش زیادی هست، بستگی به شما داره..
میتونین بدویین، درحین دوییدن به موضوع فکر کنید وهی سرعتتو ن رو بیشتر و بیشتر کنید واینقدر بدویین تا خسته شین.
این باعث میشه احساس سبکی کنید..میتونین به قول بچه ها به نیابت از امام یا شخصیت والایی نماز بخونید خیلی آرامش بخشه..
اینقدر تکرار میکنم تا آروم شم، اولش یکم طول میکشید ولی به تدریج برام زمانش کوتاه تر شد..
-
زندگی ما ادما پر از درد وخوشیه
هر کدوم به وقتش سراغ ادم میان
و خوب
باید یاد بگیریم که مقابل هر کدوم چه واکنشی نشون بدیم
و گرنه زندگی یادمون می ده
قوی باش و آینده تو بساز
شک نکن که
خدا کنارته
-
@gomname راه های آرامش زیادی هست، بستگی به شما داره..
-
Mastaneh81 در فراموش کردن:( گفته است:
من ديگه همه چي رو نميتونم از خودم بگم ولي با همين چيزايي كه تو تاپيك ياد گرفتم خودم دارم موانع خودمو از سر رام برميدارم فقط شما كه ذهنت درگير نيست بخواي ميشه
-
Mastaneh81 در فراموش کردن:( گفته است:
من ديگه همه چي رو نميتونم از خودم بگم ولي با همين چيزايي كه تو تاپيك ياد گرفتم خودم دارم موانع خودمو از سر رام برميدارم فقط شما كه ذهنت درگير نيست بخواي ميشه
@خانوم-وكيل شما ک انگار دعوا دارین
-
کوثر جلالی ممون ابجی