-
سلام ببخشید اگه کسی جزوه ی تدریسی شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو داره لطف کنه برام بفرسته اگه نه از تیم آلاء تقاضا دارم این جزوه رو لطفا برای ما تهیه کنه و حداقل برای خرید بین جزوه های دیگه بزارن چون دست نویس کردن زمان زیادی میبره
با تشکر
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا -
-
سلام ببخشید اگه کسی جزوه ی تدریسی شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو داره لطف کنه برام بفرسته اگه نه از تیم آلاء تقاضا دارم این جزوه رو لطفا برای ما تهیه کنه و حداقل برای خرید بین جزوه های دیگه بزارن چون دست نویس کردن زمان زیادی میبره
با تشکر
تجربیا
ریاضیاAmir Hojjati اره راست میگه لطفا یکی قرارشون بده خیلی وقت میخواد تا بشینی پاکنویس کنی
-
من دارم ولی بعضی مسائل رو ننوشتم فردا ، پس فردا حتما میفرستم
Amir Hojjati
@سهیلا-حمیدی -
Amir Hojjati اره راست میگه لطفا یکی قرارشون بده خیلی وقت میخواد تا بشینی پاکنویس کنی
@سهیلا-حمیدی در جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است:
Amir Hojjati اره راست میگه لطفا یکی قرارشون بده خیلی وقت میخواد تا بشینی پاکنویس کنی
فقط میشه بهم یاداوری کنی عزیزم
؟؟
-
@سهیلا-حمیدی در جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است:
فقط میشه بهم یاداوری کنی عزیزم
؟؟
-
arminn دهمو یکم نامرتب نوشتم اونم بعضی سوالارو فک کنم ننوشتم بازم چشم مشکلی نیس ننوشته باشم!؟
-
arminn در جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است:
shakoreh خیلی ممنون زحمت میکشین.بله بفرستین تشکر
چشم ولی قولشو واس این هفته میدم چون باید پی ای افش کنم
-
من دارم ولی بعضی مسائل رو ننوشتم فردا ، پس فردا حتما میفرستم
Amir Hojjati
@سهیلا-حمیدی -
shakoreh سلام...ببخشید اگه امکان داره جزوه شیمی یازدهم رو برای من هم بفرستید.
-
@Erfan-11 در جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است:
shakoreh سلام...ببخشید اگه امکان داره جزوه شیمی یازدهم رو برای من هم بفرستید.
چشم
-
shakoreh فقط لطفا هرچه زودتر بفرستید...اصلا تا همونجایی که نوشتید فعلا بفرستید بقیشو بعدا میگیرم ازتون.
@Erfan-11 در جزوه ی شیمی استاد حامد پویان نظر گفته است:
shakoreh فقط لطفا هرچه زودتر بفرستید...اصلا تا همونجایی که نوشتید فعلا بفرستید بقیشو بعدا میگیرم ازتون.
دهم رو دارم میفرستم ی تاپیک دیگ باز میکنم یازدهم رو شاید تا شب شایدم تا فردا بفرستم دوست عزیز
-
-
@Erfan-11 فقط بگم یازدهم فصل آخر رو تازه تدریس میکنن انگار واس همون یازدهم تا فصل دو هس فصل ۳ هم مینویسم
-
تجربیا
ریاضیا
@دانش-آموزان-آلا
سلام جزوه دست نویس استاد پویان نظر برای یازدهم رو دارید دوستان؟اگر دارید لطفا برام بفرستین.تشکر
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.