درباره ي جهاد
️
-
شهدای آینده امیدوارم ده سال دیگه...
ای بابا چه وضعیتی شده مردم برای هم آرزوی سلامتی میکنن
من براتون چه آرزویی میکنمپیروز در درباره ي جهاد
️ گفته است:
من براتون چه آرزویی میکنمده سال دیگه تو بهشت باشیم
به امید دیدار -
پیروز در درباره ي جهاد
️ گفته است:
من براتون چه آرزویی میکنمده سال دیگه تو بهشت باشیم
به امید دیدار -
پیروز شما واسه خدا مهلت تعيين نكن كار زياد داريم اينجا
سوئيچ ماشينو جاگذاشته بودم اومدم برش دارمشب خوش
️
@خانوم-وكيل شبتون شهدایی
-
@خانوم-وكيل شهادت با ایثار که فرقی نداره؟؟؟نه؟
منم در اون مسیرم که در ذهنمه احساس می کنم ی جاهایی ممکنه دیگران برضدم بشن و بخوان ی کارایی بکنن باهام. ولی من نمی خوام ب کسی آزار برسونم و خونی بریزم!!یعنی حاضرم برای هدفم بمیرم و سینمو پاره کنن ولی خود من دیدگاهم جوریه که یک چیزای دیگه رو الزام میکنه برام. مثلا من با خودم فک می کنم من می تونم بدون تفنگ و تیر هم اثر زیبایی که در ذهن دارم رو بذارم! نمی دونم شاید موفق نشم ولی من بهش ایمان قلبی دارم. ایمانی که ب خاطر اونه که زنده م!!!
حالا اگه در مسیرم کسی بخواد منو از بین ببره، که خیلی هم احتمالش زیاده، چو اون میخواد خود منو بکشه و فقط به این خاطر که درک دیدگاه های بینهایت من براش غیر ممکنه. چون هر انسان و جامعه ای در این کره ی خاکی بر محور خود شکل گرفته و هیچ دستی انگار از ملکوت نمیاد که یک چیز ضعیف و متزلزل و پراکنده (مثل الان جهان) رو دِرو کنه!!!
پس حالا که میخوای بهشو بفهمون اصل این جهان "خود" نیست فک می کنی چیکارت می کنن؟ و تو هر روز مصمم تر در مسیر وحدت گام برداری ولی اونا بالاخره ی پیله ای دارن دورش بتنن! یک روزی تو رو تحمل نخواهند کرد! و سعی در نابودیت خواهند داشت. ولی من نمی ترسم از این! فقط وقتی می ترسم که اونا از خودم فراتر رو میخوان نابود کنن مثلا ب کسای که دوستشو دارم آسیب بزن و این منو وادار ب کارهایی میکنه که هرگز اصل من نبودن.
ولی اگه تیکه و پارم هم بکنن و هر تیکه م رو هم بندازن ی گوشه از جهان نمی ترسم
ب نظرتون این حال من چیه؟؟ آیا من با شما و جهاد فرق دارم؟؟ منظورم اینه که شما میگید میخوایم شهید بشیم منظورتون دربرابر یک دشمن و یک تاریکی انسانی هستش؟؟ مثلا در جنگ با صهیونیسم؟ از لحاظ این مورد بگید فقط لطفاMohsen Taheri
سلام
خب میدونم ک مخاطب صحبت هاتون من نبودم ولی وقتی پیامتون رو خوندم در مورد حرف هایی ک زدین ب فکر رفتم
منم راستش بعضی وقت ها ب چنین چیزی فکر میکنم و حس کردم تو این مورد چ قدر شبیه هم فکر میکنیم...
ولی در مورد شهادت...
خب میدونید نمیدونم چ قدر درست فکر میکنم ولی ب نظر من شهادت فقط توی میدون جنگ نیس معتقدم خیلی ها (چ مرد و چ زن) بودن ک هیچ وقت حتی ی بار هم میدوون جنگ رو از نزدیک ندیدن یا حتی هیچ وقت هیچ سلاحی دست نگرفتن توسط هیچ کسی هم کشته نشدن ! ولی شهید شدن!!
میدونید معتقدم خیلی از آدم ها هستن ک شاید ب نظر بیاد ب مرگ طبیعی از دنیا رفتن ولی در واقع شهید اند!
ی پیامی رو دیدم ک @خانوم-وكيل نوشته بود ک خیلی خوشم اومد اینکه
شهادت شیوه مردن ما نیست!
سبک زندگی ماست!!
فکر میکنم این حرف خیییلی درسته چ بسا ی عالمه شهید گم نام توی تاریخ بودن ک همه فکر میکنن ک طرف ب مرگ طبیعی مرده...!
و اینکه من معتقدم الزاما هرکس بره توی میدوون جنگ و کشته بشه شهید نیس ! توی هر دوره ایی از تاریخ خیلی ها ب ظاهر تو سپاه حق بودن و کشته شدن ولی خوب مثلا جاسوس سپاه مقابل بودن !
البته بازم مبگم این فقط نظر شخصی منه
فی الجمله حرف من اینه ک من فکر نمیکنم لزوم شهید شدن کشته شدن یا رفتن توی میدون جنگ باشه.
.
و اینکه ب نظر شخص من شهید کسی هست ک مقابل ظلم و حرف نا حق بایسته و از حق دفاع کنه حالا این اتفاق میتونه توی سنگر های مختلفی رخ بده
یکی تو عرصه علم و دانش سعی میکنه تا ب قول شهید چمران علم و دانش دست آدم های ظالم نباشع این خیلی مهمه چون اگ علم فقط در انحصار افراد ظالم باشه از همون علم در راه ظلم و بی عدالتی استفاده میکنن...
یکی در لباس یک مدافع حرم میره و از ارزش ها و ناموسش و اعتقادات و کشورش دفاع میکنه و با تمام توان در برابر تفکر صهیونیسم ایستادگی میکنه
دیگری در نقش یک مرزبان از کشورش دفاع میکنه و ب هیچکس اجازه نمیده حتی ی لحظه بخواد ب کشورش ظلم کنه
یا حتی اصن فرض کنید ی پیرمرد ک بی سواده و نمیتونه بره جنگ توی خیابون ی کودک کار میبینه ک داره در حقش ظلم میشه (حالا ب هر نحوی ) ولی این آقا میره و از حق اون بچه دفاع میکنه!
یا ی خانوم ی بچه ایی رو تربیت میکنه ک بشه یکی از این آدم های خط بالا ک گفتم!
و....
من حس میکنم همه ی اینا میتونن شهید باشن شاید اون دانشمند هیچ وقت ترور نشه یا ب اون مدافع حرم یا مرزبان هیچ وقت شلیک نشه یا اون پیرمرد اون وسط کشته نشه و همینطور اون خانوم...
شاید تهش همه اینا ب ظاهر ب مرگ طبیعی از دنیا برن ولی من فکر میکنم تک تک این آدم ها فردا روزی ک قیامت بشه تو صف شهدا وای میسن....
.
.
این ها استدلال من از برخی احادیث هست ک میگن کسی ک فلان کار رو بکنه شهید (با اجر شهید) از دنیا میره...
.
.
یادمه ی بار ی خانومی از ی نفر پرسید حاج آقا فلانی چرا خانوم ها نمیتونن برن تو میدوون جنگ و شهید شن ؟!
و جواب ایشون این بود ک اولا شهادت ک فقط تو میدوون جنگ نیس (مث شهدای دانشمند)
ثانیا حدیث داریم خانومی ک سعی کنه حجاب و عفافش رو حفظ کنه مث کسی هست ک تو میدوون جنگ داره برای حق میجنگه و با اون هیچ فرقی نداره و (با اجر) شهید هم از دنیا میره
و ثالثا این خانوم میتونه خیلی خوب پسری رو تربیت کنه ک شهیدانه زندگی کنه و شهید بشه و مادر شهید هیچ فرقی با خود شهید نداره (چ بسا اجرش هم بیشتر باشه!)
.
.
این نظر شخصی من در مورد شهادت بود ک البته معنیش این نیس ک الزاما درست باشه... -
قرار شد يه تاپيك بزنيم تخريب جهاد تلافي اين تعريفارو سرش دربياريم
به خودت نگير تعريفارو عزيزم
️
درس درس تاپيروزي -
مليكابانو در درباره ي جهاد
️ گفته است:
قرار شد يه تاپيك بزنيم تخريب جهاد تلافي اين تعريفارو سرش دربياريم
به خودت نگير تعريفارو عزيزم
️