با عرض سلام و خسته نباشید موبایل من دارای اندروید5 هست بعد از ورود به اپ زمانی که از طریق صفحه اول وارد فیلم خریدداری شده ام شدم اون فیلم رو باز نکرد ولی در قسمت خریدها بود و باز کرد.اگه ممکنه خریداری شده ها را هم مشخص کنید تا بچه ها اشتباه نکنند.![0_1587180434472_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.14.jpeg](در حال بارگذاری 100%) ![0_1587180508555_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.15.jpeg](در حال بارگذاری 100%) ![0_1587180516851_WhatsApp Image 2020-04-18 at 07.40.15 (1).jpeg](در حال بارگذاری 100%)
با سلام و وقت بخیر. اگه کسی جواب این سوال رو بلده، لطفا بگه. ممنون.
سوال: در نوعی جابجایی از عرض غشا که بدون دخالت انرژی تولید شده درون مایع یاخته اتفاق می افتد، قطعاً؟
○از غلظت نوعی یون در یک سمت غشا یاخته کاسته میشود.
○ماده عبوری با کمک نوعی پروتئین غشایی جابجا میشود.
○جابجایی ماده انتقالی، از لابه لای بخش آب گریز لیپید اای غشا انجام میشود.
○اختلاف مقدار نوعی ماده در دو سمت غشای یاخته کاهش میابد.
%(#ff0066)[سلام به آلایی های سخت کوش]
امیدوارم حال دلتون خوب باشه و همگی سلامت باشین
بچه ها یه خبر خوب براتون دارم 😁
می خواییم یه کار باحال انجام بدیم 😃
همونطور که بیشترتون می دونید چندماهی هست که ورژن جدید اپلیکیشن آلاء توسط خود تیم آلاء در حال برنامه نویسی هست و الان دیگه به مراحل پایانیش نزدیک شده و چند وقت دیگه میاد بیرون .
حالا اگه شما هم می خوایین جزو اولین استفاده کننده ها از اپ باشین ( قبل از اینکه به صورت عمومی و برای همه منتشر بشه ) روی تصویر پایین کلیک کنید و اونجا %(#4ed92b)[ورود به گروه] رو بزنید، تا در خواست شما برای ما ارسال بشه، گروه خصوصی هست و فقط با تایید ادمین درخواست پذیرفته میشه.
ca8991f5-9863-45ad-9ac0-79db77620a0c-image.png
حالا کاری که گفتم چیه؟
اینکه شما بعد از دریافت اپ که به صورت خصوصی براتون فرستاده میشه، از اپ استفاده کنید
و اگر مشکلی داشت بهمون بگید ( دقت کنید برای ورژنی که قراره خصوصی بفرستم باید اینا رو بنویسید نه ورژن فعلی که در دسترس همه هست)
-چطوری؟
وارد این لینک بشین و برای هر مشکل یک موضوع جدید ایجاد کنید
دقت کنید عنوان مناسبی برای تاپیکتون انتخاب کنید
%(#ff0000)[به ازای هر مشکل غیر تکراری که برامون بفرستید یک امتیاز بهتون تعلق می گیره :)]
حتی پیشنهادهای جالبتون برای اپ هم امتیاز می گیره 😃
که بعدا بهتون میگم با این امتیازا قراره چیکار کنیم 😁
مطمئنا خوشحال میشین بعد از اینکه بهتون بگم 🙂
اگه شما هم می خوایین جزو گروه @اپ-کاتالیزورهای-آلاء باشین و تو توسعه اپ و برطرف کردن مشکلاتی که شاید وجود داشته باشه، بهمون کمک کنید کافیه کارای بالا رو انجام بدین 🙂
پ ن : فرصت ورود به گروه محدود هست
پ ن : این تاپیک برای ورژن 4 اپ هست
همه دعوتین فقط کافیه یه گوشی یا تبلت اندرویدی داشته باشین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @همیار @ناظم
%(#ff0000)[اطلاعات تکمیلی تر رو از طریق همین تاپیک بهتون میگم] 😉
پس حواستون باشه که امتیازا رو از دست ندین 😂
آپدیت
%(#ff0051)[سلام بچه ها ] 😃
AAA1.jpg
دینگ دینگ داریم به شروع ماجراجویی و اپ گردی نزدیک میشیم، آماده این ماجراجویی هستین ؟ 😃
قرارمون این بود که اپ رو فقط بچه های @اپ-کاتالیزورهای-آلاء دریافت کنن و فقط اعضای این گروه می تونن تو این ماجراجویی شرکت کنن
من تا قبل از 7 صبح فردا تو گروه خصوصی اپ کاتالیزورها براتون اپ رو میفرستم ( یادتون نره فردا پیویتون رو چک کنید 😉 )
از 7 صبح به بعد می تونید تاپیک ها رو بزنید الان میگم که شرایط برای همه برقرار باشه 🙂
اینکه کجا و چطور گزارش ها رو بفرستید رو تو پست اصلی بالاتر گفتم، حتما بخونید چون فقط اونجا چک میشه برای این طرح
هر چقدر هم که زودتر بررسی رو شروع کنید و مشکل ها رو پیدا کنید، براتون بهتره چون به اولین کسی که اون مشکل رو گزارش کنه امتیاز تعلق می گیره و اینطوری شانس بیشتری برای برنده شدن جوایزمون خواهید داشت 😄
%(#ff0000)[اما تاپیک گزارش ها چطور باشن:]
حتما در دسته ای که گفتم ایجاد شده باشن انتخاب عنوان مناسب توضیح کامل موضوع اسکرین شات و حتی اگه لازم شد اسکرین رکورد بفرستین مدل دستگاهتون (گوشی/ تبلت) رو بنویسید نسخه اندرویتون رو بنویسیدنکته: اگه روی چندتا دستگاه تست کردین، حتما مشخصات همون دستگاه که مشکل داشت رو بفرستین
%(#ff0000)[اما تاپیک پیشنهاد ها چطور باشن:]
حتما در دسته ای که گفتم ایجاد شده باشن انتخاب عنوان مناسببه این شکل عنوان رو بنویسید:
%(#ff0000)[پیشنهاد]/ عنوان مد نظرتون توضیح کامل پیشنهاد
و یه نکته: اگر اومدین مشکلی رو گزارش کنید و دیدین قبلا یکی از دوستاتون گزارش داده و گوشی و اندرویدش با شما متفاوت هست حتما تو همون تاپیک دوستتون ، مدل گوشی و نسخه خودتون رو بنویسید 🙂 تا موقع حل کردن مشکل برای شما رو هم حل کنیم 🙂
خوش بگذره 😉
یعنی برنده قرعه کشی کی خواهد بود ؟!
@اپ-کاتالیزورهای-آلاء
سلام
اوایلی که اپ آلا رو نصب کرده بودم هر فیلمی رو که می خواستم، با زدن رو گزینه دانلود فایل ،دانلودش سریع به ADMمنتقل میشد و فقط یه گزینه تایید بود که فیلم دانلود شه
الان که اومدم فیلملمای زیستو دانلود کنم، رو گزینه دانلود که میزنم فقط فیلم از طریق پخش کننده ام ایکس(یه پلیره)پخش میشه و هیچ گزینه دانلودی نداره
یا وقتی میزنم رو گزینه (ارسال به دوستم)،وقتی زو گزینه ADM میزنم یه کادر باز میشه که مینویسه دانلود صفحه!اونم میزنم اصلا دانلود نمیشه!
اپ آلا روهم یه بار تمام داده هاشو پاک کردم گفتم شاید بخاطر اون باشه
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست
بااستفاده از ADMو اپ خیلی سریع تر و راحتتر میتونم فیلمارو دانلود کنم
اگه میشه راهنماییم کنین
M.an
@administrators
اپ الا رو از گوگل پلی دان کردم. ظاهر خوبی داشت ولی مشکلاتی داشت که لازمه برطرف بشه:
۱_ صدای ویدئو ها مثل سایت تنظیم نشده اند و صدای اساتید پخش میشود و این آزاردهنده است.
۲_ برخلاف انتظارم ، اپ الا از سایتش کند تر بود.😐
۳_ باید مجددا در انجمن ثبت نام میکردم که به نظرم جالب نبود.
و...بازم یادم اومد بهتون میگم😁.ممنون که به فکر بچه های ایران زمین هستید.🙏🙏💜💜
گروه اپ کاتالیزورهای آلاء
-
%(#ff0000)[اما تاپیک گزارش ها چطور باشن:]
- حتما در دسته ای که گفتم ایجاد شده باشن
- انتخاب عنوان مناسب
- توضیح کامل موضوع
- اسکرین شات و حتی اگه لازم شد اسکرین رکورد بفرستین
- مدل دستگاهتون (گوشی/ تبلت) رو بنویسید
- نسخه اندرویتون رو بنویسید
نکته: اگه روی چندتا دستگاه تست کردین، حتما مشخصات همون دستگاه که مشکل داشت رو بفرستین
%(#ff0000)[اما تاپیک پیشنهاد ها چطور باشن:]
- حتما در دسته ای که گفتم ایجاد شده باشن
- انتخاب عنوان مناسب
به این شکل عنوان رو بنویسید:
%(#ff0000)[پیشنهاد]/ عنوان مد نظرتون - توضیح کامل پیشنهاد
و یه نکته: اگر اومدین مشکلی رو گزارش کنید و دیدین قبلا یکی از دوستاتون گزارش داده و گوشی و اندرویدش با شما متفاوت هست حتما تو همون تاپیک دوستتون ، مدل گوشی و نسخه خودتون رو بنویسید تا موقع حل کردن مشکل برای شما رو هم حل کنیم
-
سلام بچه های @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
امروز یه اپدیت جدید براتون تو گروه میفرستم ببینید چطور شده
اونایی که تازه درخواست عضویت داده بودن هم همون موقع به گروه اضافه خواهند شد
اگه تو این اپدیت مشکل جدیدی وجود داشت شبیه مرحله قبل گزارش کنید و امتیازهاتون رو برای شرکت در قرعه کشی افزایش بدین
داریم به قرعه کشی هم نزدیک میشم
-
سلام @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
بچه ها اپ جدید رو گروه فرستادم می تونید دانلود و نصب کنید توضیح گروه رو حتما بخونید
دیگه حواستون به امتیازهاتون باشه که قرعه کشی نزدیکهشبیه مرحله قبل با اپ کار کنید و اگه مشکل / پیشنهادی داشتین حتما بهمون بگین
طبق راهنمایی که تو پست اول برای گزارش دادن گفتمپ ن : بچه هایی هم که جدیدتر درخواست عضویت فرستاده بودن هم تو گروه اد شدن
-
بچه ها امتیازهاتون مشخص شد از تاپیک پایینی می تونید ببینید
تاپیک امتیازها -
بچه ها آخرین به روزرسانی رو گذاشتیم تو کانال یه مقدار با این ورژنی که تو گروه فرستادم تغییرات دادیم و چند مورد دیگه ای که گفته بودین رو برطرف کردیم
دانلود کنید استفاده کنید -
اگه بخام برای دو نفر بخرم باید چیکار کنم؟! -
هر دانش آموز با اکانت خودش خرید کنه بهتره چون بعد از خرید پیام های مختلفی برای به روزرسانی ها و ... برای بچه ها ارسال میشه (به شماره ای که خرید کردن)
با این حال بعد از یکبار خرید مجدد میشه دوباره همون محصول رو تهیه کرد -
سلام به همه آلایی ها @دانش-آموزان-آلاء به خصوص @اپ-کاتالیزورهای-آلاء
چند روز قبل قرعه کشی انجام شد و برنده ها مشخص شدن و جایزه هاشون رو هم دریافت کردن
برنده ها:
Matin_k
sandiiii
shakoreh
sheyda.fkh
my nameمبارک همه برنده ها باشه
کیف پول ها هم چند روزی میشه واریز شده
-
چرا مث آدم توی گوگل پلی آپدیت جدید نمیزارین️️