مشاوره 14 پاسخ به سوالات
-
1⃣ شرایط و ضوابط ترمیم معدل امتحان نهایی
️قیمت و زمان اجرا
️ آیا شرکت کنیم ؟
️تاثیر امتحانات نهایی در کنکور
2⃣ چگونه همزمان با فرزنداری درس بخونم ؟
3⃣ وسواس در مطالعه و میزان مطالعه ی ادبیات ( با توجه به روش برنامه ریزی که قبلا گفته شد )
4⃣ نحوه ی پاسخ داد به سوالات امتحان نهایی، نحوه ی تصحیح آن
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
با نشر این پیام ها سفیر موفقیت ایرانیان باشید.
آقای محمدعلی امینی راد،مشاور آلاء
دانلود یا پخش فایل مشاوره ای - قسمت 1
دانلود یا پخش فایل مشاوره ای - قسمت 2
دانلود یا پخش فایل مشاوره ای - قسمت 3
-
باسمه تعالی
مشاوره شماره 14-1
سلام خدمت همۀ آلائی های عزیز ایام به کام
در این فایل صوتی می خوایم به برخی از سوال های شما عزیزان پاسخ بدیم .
سوال اول در مورد شرایط و روابط بحث ترمیم معدل نهایی هستش.
ببینید، این بحث ترمیم معدله نهایی امسال برایه اولین بار هستش که داره اجرا می شه تقریبا قیمت هر واحد بین ده تا بیست هزار تومن خواهد بود این که میگم تقریبا خوب یه چیزایی اعلام شده مثلا رو ده تومن خیلی تاکید دارن خیلی از عزیزان، ولی خوب ممکنه تغییراتی بکنه، زمانه اجراشم حدودا دو هفته آینه باید باشه این از این.
اما این که ما شرکت بکنیم یا خیر بنده به صراحت عرض می کنم عزیزانی که معدله نهایی خوبی ندارند ینی مشخصا نمره هاشون زیره شانزده یا هفده هستش توصیه می کنم که شرکت بکنند به دو دلیل یکی این که 25 درصد کنکورشون از معدله نهایی خواهد بود و نکتۀ بعدی قطعا پاسخگویی به سولات نهایی خیلی راحت تر از پاسخ گویی به سوالات کنکور خواهد بود. اما عزیزانی که معدل نهایی بالایه هفده یا هجده تو هر درس دارن توصیه نمیشه خیلی خودشونو رو درگیره بحثه ترمیم نهایی بکنند مگر اینکه مطمئن باشن که میتونند نمره ای بهتر از نمره قبلی به دست بیارند. اما قانونه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری به این صورته که 25 درصد امتحان نهایی به طور مستقیم امسال پنج درصد امتحان هایه پیش دانشگاهی اونایی که نهایی هست به طور تاثیر مثبتی، حالا عزیزانی که نمره ای بهتر از نمره امتحان نهایی اصلیه خودشون در این بحث ترمیم معدل به دست میارن اون براشون لحاظ می شه و یادآوری می کنم که تاثیره دروس به صورت تک درس خواهد بود یعنی معدل کتبیه شما کلش دخیل نمیشه بلکه تک نمره هر درس دخیل می شه تویه درصد نهایی اون درس در کنکور سراسری -
باسمه تعالی
مشاوره شماره 14-2
یکی از عزیزانی که در ساله 1388 فارغ التحصیل بودن به نام آقا/خانم اسماعیلی سوال کردن که چگونه همزمان با فرزندداری درس بخونم.
عزیزان آلائی فارغ التحصیل سال های گذشته همون طور که تو فایل های مشاوره قبلی خدمتتون عرض کردم بهتره که با توجه به وضع و اوضاع زندگیتون یه برنامۀ دو ساله یا چند ساله رو انتخاب کنید مخصوصا که امسالم برایه اولین بار بحث ترمیم معدل نهایی پیش اومده، میشه تویه ذهنمون یه گوشه ای برای بحث ترمیم معدل نهایی با یه اولویت بالایی اگر نمرۀ نهایی خوبی نداشتیم در سال های گذشته هماننده آلائی عزیزمون خانم/ آقای اسماعیلی در نظر بگیریم. البته حالا من برایه این عزیزان فارغ التحصیل تو یه فایل های مشاوره قبلی یک مقدار با طمانینه بیشتری صحبت کردم یه مقدار بهتر توضیح دادم توصیه می کنم که فایل های قبلی رو گوش کنند و من تکرار مکررات نکنم تویه صحبتام که ملال آور هم نباشه. اما حالا من قبل تر گفتم که حتما اگر شاغل هستی یا مشغولیت هایی مثل نگه داری و مراقبت از فرزند و. .... را دارید یه برنامه دو یا سه یا حتی چند ساله برایه کنکور برایه خودتون بریزین اما خطاب به همۀ عزیزانی که درگیر فرزندانشون هستن این طور عرض کنم مهم ترین وظیفۀ یک والد که پدر یا مادر می تونه باشه ایجاد شرایط مناسب برایه رشد و تربیت فرزندشونه حتی به بهایه اینکه ادامۀ تحصیل رو از خودشون منع کنند این وظیفه شون را باید انجام بدهند. -
باسمه تعالی
مشاوره شماره 3-14
عزیزی در مورد وسواس در مطالعه سوال کرده بودن که حالا اسمشونم برایه بنده ارسال نشده بود.
ببنید مبارزۀ با وسواس از مهم ترین اولویت های برنامۀ درسیتون باید باشه ببنید اگر این بحث وسواس در درس خوندن رو نتونیم جلوش رو بگیریم یا درمانش نکنید مطمئن باشید در ایام جمع بندی که بسیار این ایام حساس می باشد، شما رو خلاصه اذیتتون می کنه به قولی دست و پاتون رو می بنده و مانع از استفاده مفیده شما از اون ایام خواهد شد ببنید وقتی شما با وسواس می خواهید یه درسی رو بخونید تو ایام جمع بندی که باید با سرعت به نسبت قابل قبول و بالایی دروس را مطالعه کنید و بیشترین تمرکزتون رو تاکید می کنم نه همش بیشترین تمرکزتون رو رویه قسمت هایی که بودجه بندی بیشتر درس ها در سال های اخیر کنکور سرارسری داشته معطوف بکنید به خاطر وسواس می بینید که خیلی کند تر از بقیه دارید مطلب ر و جمع می کنید حالا این سوال کرده عزیزمون که حالا میگم اسمشون حداقل به دسته بنده نرسیده بود در مورد ادبیات هم یه سوالی کرده بودند که گفته بودند که با توجه به میزان حجم پایین محاسبه شده برایه درس ادبیات چون بحث نحوۀ برنامه ریزی که قبلا صحبت کردیم مثلا هفته ای دو ساعت خلاصه خیلی به دلشون نمی چسبه این میزان ادبیات خوندن گفتن که ما چیکار بکنیم ؟؟ یعنی بیشترش کنیم یا کمترش؟
اینجا باید کاسب باشی یعنی چی؟؟؟
یعنی ببین شما اومدید حساب کتاب کردید یه دو ساعت برایه ادبیاتت. این یعنی اینکه اولا حجم مطالعتون خیلی زیاد نیست ثانیا حالا اگر بخواهید ادبیات رو بیشتر مطالعه کنید یعنی باید از میزان ساعت مطالعه سایر دروس مخصوصا اختصاصی هایی که بیشترین حجم رو به خودشون معطوف کردن بکاهید. حالا شما خودتون چرتکه بندازید ببنید این کار عقلانیست، من بیام یه درس ضریب دوازده حجمش رو کم کنم و بیام به یه درس ضریب چهار اضافه کنم؛ا این دیگه محاسبش با خودتون ببنید این کار صحیحی است یا خیر. -
باسمه تعالی
مشاوره شماره 4-14
یکی از عزیزان در مورد نحوۀ پاسخ گویی به سوالات در امتحان نهایی سوال کرده بودن
کلیّت سوال این عزیز در مود نحوۀ تصحیح کردن به نوعی، ایشون فرموده بودن که شنیدند جایی مصححین محترم یه کلید تصحیح دارند با توجه به اون کلید تصحیح می کنند حالا تویه این کلید تصحیح یه کلید واژه هایی گفته شده که اگر شما مشابه اون رو با همون معنی بنویسید نمره نمی گیرید آیا این درست هست یا خیر؟؟؟؟؟؟
ببنید اولا در مورد نحوۀ پاسخگویی، حالا فرصتم استفاده کنید یه جواب بدید چون باید سعی کنید در نهایت تمیزی و خوش خطی پاسخ بدید و از اون سمت کلماتی به کار ببرید که در کتاب درسی استفاده شده، اولا من یه توضیح در مورد روال تصحیح بدم، ببنید مصححین محترم با توجه به تعداد برگه ای که تصحیح می کنند حق الزحمه دریافت می کنند به طور مثال برگۀ ایکس ریال .
خوب طبیعیه که اگه تعداد بره بالاتر میزان دریافتیم میره بالا تر، از سمتی ببنید مثلا یک معلم محترم با یه خودکار قرمز از ساعت هشت صبح شروع کردن به تصحیح اوراق تا دوازده ظهر یه استراحت کوتاه می کنند دوباره مثلا ساعت یک و نیم الی دو میان تا هفت و هشت شب شاید. خوب ببنید خسته شدن قسمت لاینفکه این فرآینده. پس شما باید حداکثر دقت رو در نحوۀ نگارش جملتون به کار ببرید. این مصححین محترم یه کلید تصحیحی دارند که این کلید رو می تونید از سایت خوده آموزش و پرورش یا تمامی این جزوات مثل بنی هاشمی یا گل واژه و سایره کتب کمک آموزشی که در بحث امتحان نهایی فعال هستن تهیه کنید اما ببنید اون مصحح محترم قطعا چشمش به کلید تصحیح و اگر شما کلمه ای که می نویسید شباهت بیشتری داشته باشه شانس بیشتری برای گرفتن نمره کامل دارید. آیا این افراد از خطا مصون جوابش خیررررررررررررررر. ما معصوم چهارده نفر بیشتر نداریم همه ممکنه خطا کنند حتی مصحح، ولی ببنید بعضی وقتا ما خودمون باعث میشیم طرف مقابل خطا کنه سوال نوشتیم خط کشیدیم فلش زدیم مثلا پشته صفحه خوب ممکنه این فلش از چشم این بنده خدا جا بمونه. حالا اننقدرم سخت نمیگیره که اگه شما کلمه مشابه رو نوشتین نمره ندن. ولی این که بخواهید هی خط خطی کنید یا هی فلش بزنید بالایه صفحه پشته صفحه و یا جا به جا جواب بدید طبق تجربه بنده بیشترین شانس را برای از دست دادن نمره خواهید داشت در پایان بازهم تاکید میکنم که هیچ کس حق نداره آرزو های شما رو با کلام خودش خراب کنه، شما لایقه بهترین ها هستید و برای بهترین ها باید بهترین تلاش خودتونو بکنید.
موفق باشید