جهت های z و x و y
-
دوستان میشه نکات مربوط به این سوال رو بگید تا بتونم نه فقط این سوال بلکه تمام سوال های مشابهش رو جواب بدم.
اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-همخوانی رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ناظم -
@سما-نویدفر سلام من انجام دادم ولی x+به دست آوردم ولی پاسخنامه می گه در جهت مخالف x. مطمئنی نکته نداره؟ نگا دبیرمون به ما چی گفته.منکه یادم رفته اصلاً اینا چی اند.
پری ناز این چه کاریه؟ فقط باید هر علامت رو رو دستت بنویسی و با هاش کار کنی . اگه جهتات به سمت چپ، پایین یا به داخل بودن"درون سو"، منفی ان. درغیر این صورت مثبت هستن (ینی به سمت راست بالا یا به بیرون" برون سو"
لازم به حفظ کردن ایم ندلی نیس . قاطی میکنی گیج میشی.
چه مدرسه ای میری؟ عادی یا نمونه؟ -
پری ناز این چه کاریه؟ فقط باید هر علامت رو رو دستت بنویسی و با هاش کار کنی . اگه جهتات به سمت چپ، پایین یا به داخل بودن"درون سو"، منفی ان. درغیر این صورت مثبت هستن (ینی به سمت راست بالا یا به بیرون" برون سو"
لازم به حفظ کردن ایم ندلی نیس . قاطی میکنی گیج میشی.
چه مدرسه ای میری؟ عادی یا نمونه؟ -
-
-
دوستان میشه نکات مربوط به این سوال رو بگید تا بتونم نه فقط این سوال بلکه تمام سوال های مشابهش رو جواب بدم.
اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-همخوانی رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ناظمپری ناز در جهت های z و x و y گفته است:
اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-همخوانی رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ناظمکف دستت روB میگیری
چهار انگشت رو E
و شصتت رو vدر جهت +zیعنی برونسو( چهار انگشت سمت خودت)
کف دست بالا
و شصتت میوفته سمت چپسخته ولی باید بتونی
درست گفتم جهت هارو؟ @سما-نویدفر
-
پری ناز در جهت های z و x و y گفته است:
اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-همخوانی رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ناظمکف دستت روB میگیری
چهار انگشت رو E
کف دست بالا
Gole Narges بله
-
پری ناز در جهت های z و x و y گفته است:
چهار انگشت رو E
کف دست بالا
-
Gole Narges بهتره یه خودکار رو بین دو انگشت وسط بذاری. به طوریکه سر خودکار که باهاش مینویسی، رو وقتی نگاه میکنی، کف دست رو هم ببینی. سر خودکار رو E فرض کن