کابوس شبانه؛فیزیک
-
سلااام
بچه ها به کمکتون نیاز دارم
اغلبتون میدونید من پایم دهمه
راستش،ازاول سال هرکاری میکنم فیزیک حالیم نمیشه.....نه اینکه کلا حالیم نشه هااا...ولی فرمولارو سریع یادمیگرم....مفهوم درس ر رو بلدم ولی هروقت امتحان دادم یه بار نمرم تودرس فیزیک خوب نبود(اینم بگم دبیرم امتحاناش شبیه سازی کنکوره
)
ولی واقعا خسته شدم
ازاول سال امیدم ناامید میشد تلاش میکردم و دبیرم انگار بامن مسابقه داشت و هردفعه سختتر سوال میاوارد و میاره
اونقدر تا الان ناامید شدم و ب خودم امید دادم که فکر کنم کل سال تحصیلیو من مشغول امید دادن به خودم بودم
این تازگیا فکر تغییر رشته ب ذهنم رسیده......واقعا به بن بست خوردم......هردرسیو که بگید سختم که باشه باجون و دل بخاطر هدفم باهاش کنار میام ولی این فیزیک....نه
خواهشم ازتون اینه که بهم بگین چطور فیزیکو میخونین ک به منم کمکی کرده باشین
واقعا به کمکتون نیاز دارم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
@amirhossein-hf
@saman-b89
Virus
ramona (فاطی خودمون) -
لازم نیس که فیزیک رو از پایه سخت کار کنی .
اول کتابت رو بخون، بعد تمرینای کتاب رو حل کن.
بعدش برو سراغ تمرینای تشریحی و آسون. بعدش که خوب خوشحال شدی که "عه . نگا سوالاش چه آسونه... من درس رو یاد گرفتم." بعدش برو سراغ سوالای یه لول بالاتر و مفهومی تر . راجت باهاشون کنار میای . بعدش به همین روش به مرور سطح تمرینات رو بیار بالاتر و بالاتر .
کتاب "من و درسام" خیلی سبز برا این کار خیلی خوبه. اما خب مطلقا مجبور نیستی این کتابو بخری. از تو اینترنت ت=نمونه سوال امتحانی بگیر. اونایی که استاندارد باشن، آسون و در سطح کتابن و بهت انگیزه برا یادگیری بیشتر میدن.
خلاصه اینکه خیلی بده که یه سری از معلما برا اینکه بگن ما بیشتر حالیمونه و این حرفا، دانش آموز رو از درس زده میکنن ...
ایترس به خودت نده. تلقین کابوس بودن فیزک رو هم به خودت نکن . همه ی درسا مهربونن اگه باهاشون مهربون باشی.
نه اینکه با یه ترکه بری بالا سرشون و بگی: یا خودتو به من میفهمونی یا میزنمت .
اوکی؟ -
اموزش باید خوب باشه بنظرم با فیلمای اقای داداشی شروع کن و تست هم بزن
فیزیک دهمش اسونه ولی خب از همون اول قوی باید بری جلو تکرار زیاد باشه راحت میشه حل کرد سوالو
منم اولاش که شروع کردم متنفر بودم از فیزیک
ولی وقتی دور دوم و سوم که میخونی میبینی به جز سوالای ترکیبی بقیش خیلی اسونه
یه فرموله یه جایگذاری -
لازم نیس که فیزیک رو از پایه سخت کار کنی .
اول کتابت رو بخون، بعد تمرینای کتاب رو حل کن.
بعدش برو سراغ تمرینای تشریحی و آسون. بعدش که خوب خوشحال شدی که "عه . نگا سوالاش چه آسونه... من درس رو یاد گرفتم." بعدش برو سراغ سوالای یه لول بالاتر و مفهومی تر . راجت باهاشون کنار میای . بعدش به همین روش به مرور سطح تمرینات رو بیار بالاتر و بالاتر .
کتاب "من و درسام" خیلی سبز برا این کار خیلی خوبه. اما خب مطلقا مجبور نیستی این کتابو بخری. از تو اینترنت ت=نمونه سوال امتحانی بگیر. اونایی که استاندارد باشن، آسون و در سطح کتابن و بهت انگیزه برا یادگیری بیشتر میدن.
خلاصه اینکه خیلی بده که یه سری از معلما برا اینکه بگن ما بیشتر حالیمونه و این حرفا، دانش آموز رو از درس زده میکنن ...
ایترس به خودت نده. تلقین کابوس بودن فیزک رو هم به خودت نکن . همه ی درسا مهربونن اگه باهاشون مهربون باشی.
نه اینکه با یه ترکه بری بالا سرشون و بگی: یا خودتو به من میفهمونی یا میزنمت .
اوکی؟ -
Zaraa جواب میده.
تو هر درسی که دوسش نداری، اول سوالایی که حل میکنی رو طوری انختاب کن که آسون باشه و تو صد در صد بتونی حلش کنی.
در مرجله دوم طوری انتخاب کن سوالارو که مثلا 2 یا 3 تاشو نتونی حل کنی. و همینطور ادامه بده . اگر رفع اشکالت رو درست انجام بدی، هیچ وقت سوالای دارای اشکالت بیشتر 4 یا 5 در 15 یا 20 سوال نخواهد بود. -
یه بار گذارا فیلمای اقای کارزانیان یا آقای یاری(نمیشناسمش) رو ببین بعدش برو درسنامه میکرو رو بشکاف ینی کامل بخون تمریناشم حل کن
بعدش برو تست بزن
مطمعن باش اگه درسنامه رو خوب و مفهومی برا خودت جا بندازی به راحتی میتونی خیلی از سوالارو حل کنی چیزی که من بعد از 3سال فیزیک خواندن تازه بهش رسیدم -
Zaraa جواب میده.
تو هر درسی که دوسش نداری، اول سوالایی که حل میکنی رو طوری انختاب کن که آسون باشه و تو صد در صد بتونی حلش کنی.
در مرجله دوم طوری انتخاب کن سوالارو که مثلا 2 یا 3 تاشو نتونی حل کنی. و همینطور ادامه بده . اگر رفع اشکالت رو درست انجام بدی، هیچ وقت سوالای دارای اشکالت بیشتر 4 یا 5 در 15 یا 20 سوال نخواهد بود.@سما-نویدفر من فیزیک میکرو که مال پارسال هست رو دارم....تستای سخت اونرو متوجه میشم و درشرایط عادی امکان زدن تستهاشو خیلی زیاد دارم اما موقع امتحان مغزم نمیکشه
جدی میگمااا هیچی دیگه یادم نمیاد از هرچی خوندم یا نمونه سوالای ک دیدم
دیشب بااین حال ک میگفتم من درسو نفهمیدم بازم ی سوالو حل کردم ک کنکور تجربی ازش اومده بود!اما موقع امتحان اسم خودمم یادم میره چون واقعا این ترس فیزیک و دبیرمو و اینکه فیزیک چقد سخته تو وجوووودمهه -
یه بار گذارا فیلمای اقای کارزانیان یا آقای یاری(نمیشناسمش) رو ببین بعدش برو درسنامه میکرو رو بشکاف ینی کامل بخون تمریناشم حل کن
بعدش برو تست بزن
مطمعن باش اگه درسنامه رو خوب و مفهومی برا خودت جا بندازی به راحتی میتونی خیلی از سوالارو حل کنی چیزی که من بعد از 3سال فیزیک خواندن تازه بهش رسیدم -
@سما-نویدفر من فیزیک میکرو که مال پارسال هست رو دارم....تستای سخت اونرو متوجه میشم و درشرایط عادی امکان زدن تستهاشو خیلی زیاد دارم اما موقع امتحان مغزم نمیکشه
جدی میگمااا هیچی دیگه یادم نمیاد از هرچی خوندم یا نمونه سوالای ک دیدم
دیشب بااین حال ک میگفتم من درسو نفهمیدم بازم ی سوالو حل کردم ک کنکور تجربی ازش اومده بود!اما موقع امتحان اسم خودمم یادم میره چون واقعا این ترس فیزیک و دبیرمو و اینکه فیزیک چقد سخته تو وجوووودمههZaraa سر امتحان فقط به این فک نکن که امتحانه . فک کن یه نمونه تست مثه بقیه ی اوناییه که دیدی و التبه که ذهنیتت نسبت به معلمت و امتحاناش عوض شده. فقط باید این ذهنیت و تفکر " این امتحاناش سخته و من قراره گند بزنم" رو عوض کنی ...
الآنم که دیگه مدرسه و دبیری به جایی نیس. ایشالله برا شال دیگه دبیرت عوض میشه . راحت میشی. -
Zaraa سر امتحان فقط به این فک نکن که امتحانه . فک کن یه نمونه تست مثه بقیه ی اوناییه که دیدی و التبه که ذهنیتت نسبت به معلمت و امتحاناش عوض شده. فقط باید این ذهنیت و تفکر " این امتحاناش سخته و من قراره گند بزنم" رو عوض کنی ...
الآنم که دیگه مدرسه و دبیری به جایی نیس. ایشالله برا شال دیگه دبیرت عوض میشه . راحت میشی. -
@amirhossein-hf میشکافم(کار یه بچه ی تجربی شکافتنه
)
تمام پاسخنامه ها و سوالهایی رو هم ک برای یادگیری گفته رو هم کامل حل میکنم ولی اگه همون سوالا تو امتحان بیان
عاجزم از هرگونه پاسخی
️
Zaraa باور کن یه مسلط نیستی برا همونه من خودمم تو دهم اینطوری بودم
خیلی خوب تست میزدم ولی نمیتونستم تو امتحانا بخوانم ولی الان میفهمم ایرادش کم تسلطی و خوب نفهمیدن درسه -
Zaraa باور کن یه مسلط نیستی برا همونه من خودمم تو دهم اینطوری بودم
خیلی خوب تست میزدم ولی نمیتونستم تو امتحانا بخوانم ولی الان میفهمم ایرادش کم تسلطی و خوب نفهمیدن درسه -
@amirhossein-hf چی بگممم...توبیشتر تجربه داری
شاید مسلط نباشم
ولی بخدا این چندروز جوری بهم شده که فکر میکنم من خنگم و تنها کسی که توی جهان فیزیک نمیفهمه منمZaraa کنکوری را تست هنرمند کند
خیلی تست بزن
تشنه تست باش -
Zaraa کنکوری را تست هنرمند کند
خیلی تست بزن
تشنه تست باش -
مرسیی ازتون
کمترین فایده این تاپیک این بود فهمیدم خنگ نیستم
و ممکنه کم کاری کرده باشم...
ب امید روزی که منم بیام به بچه هابگم منم یه روزی فیزیک ضعیف بودم ولی الان...... -
Zaraa
اول باید ترست بریزه همونطور ک سما گفت با مثالای ساده پیش برو مشروط براینکه درسنامه و فیلم رو خوب خونده و دیده باشی
تو الان یازدهمی و استرس زمان رو تا حدودی نداری
پس تامیتونی روش وقت بزار بکش خودتو بالا
اینم در نظر داشته باش اگه نترسی و بخوای چیزیو حتما میشه