کابوس شبانه؛فیزیک
-
فیزیک اگه بفهمی سوال چی میخواد همه چی تمومه بقیه ش جای گذاریه
-
@سما-نویدفر من فیزیک میکرو که مال پارسال هست رو دارم....تستای سخت اونرو متوجه میشم و درشرایط عادی امکان زدن تستهاشو خیلی زیاد دارم اما موقع امتحان مغزم نمیکشه
جدی میگمااا هیچی دیگه یادم نمیاد از هرچی خوندم یا نمونه سوالای ک دیدم
دیشب بااین حال ک میگفتم من درسو نفهمیدم بازم ی سوالو حل کردم ک کنکور تجربی ازش اومده بود!اما موقع امتحان اسم خودمم یادم میره چون واقعا این ترس فیزیک و دبیرمو و اینکه فیزیک چقد سخته تو وجوووودمههZaraa در کابوس شبانه؛فیزیک
گفته است:
@سما-نویدفر من فیزیک میکرو که مال پارسال هست رو دارم....تستای سخت اونرو متوجه میشم و درشرایط عادی امکان زدن تستهاشو خیلی زیاد دارم اما موقع امتحان مغزم نمیکشه
جدی میگمااا هیچی دیگه یادم نمیاد از هرچی خوندم یا نمونه سوالای ک دیدم
دیشب بااین حال ک میگفتم من درسو نفهمیدم بازم ی سوالو حل کردم ک کنکور تجربی ازش اومده بود!اما موقع امتحان اسم خودمم یادم میره چون واقعا این ترس فیزیک و دبیرمو و اینکه فیزیک چقد سخته تو وجوووودمههاینم بخاطر کم تسلطیه
اگه خوب خورده باشی درسو تحت هر شرایطی سوالو حل میکنی برات عین دودوتا چارتا میمونه -
@_JANA_ فیلم های اقای یاری رو دیدم....تدریس اقای داداشی و کازرنیان روهم ،یه جلسه ای ازشون دیدم
-
Zaraa خب پس دیگه حله ...
بقیه ش با خودت ... کلا سر کلاس این معلم بخواب . درسارو با آلا یاد بگیر به نظر من ...@سما-نویدفر
-
Zaraa
اول باید ترست بریزه همونطور ک سما گفت با مثالای ساده پیش برو مشروط براینکه درسنامه و فیلم رو خوب خونده و دیده باشی
تو الان یازدهمی و استرس زمان رو تا حدودی نداری
پس تامیتونی روش وقت بزار بکش خودتو بالا
اینم در نظر داشته باش اگه نترسی و بخوای چیزیو حتما میشه -
به نظر من در کنار تمام چیزایی ک بچه ها گفتن، کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان رو هم ببین
چند تا تست ک برات حل بشه قلقش دستت میاد