طرح کلاس مشاوره ی افشار آره یا ن؟!
-
بچه ها کسی تاحالا از این طرحای کلاس مشاوره فصلی آقای علیرضا افشار استفاده کرده؟؟
اگه اره میشه بگید مفید بود یا نه؟برنامه شخصی سازی شده بود یا یه برنامه رو به همه دادن؟ساعت مطالعه روزانه چک میشد؟تماس تلفنی چی؟چندوقت یبار بود؟
الان از اردیبهشت تا کنکور طرح کلاس مشاوره ی بهار داره قیمتشم تقریبا کمه(90تومن) من میترسم کیفیت خوبی نداشته باشه اللخصوص که این زمان جبران ناپذیر و حساسع
ممنون میشم اگه کسی استفاده کرده جواب بده
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
من اطلاعی ندارم اما دلم می گیره از کسی که جواب سوال شما رو می دونه ولی درحد چند دقیقه وقت صرف نمی کنه که شما را از سردرگمی دربیاره الان تو تایپک های دیگه از بچه ها درخواست می کنم
-
بچه ها کسی تاحالا از این طرحای کلاس مشاوره فصلی آقای علیرضا افشار استفاده کرده؟؟
اگه اره میشه بگید مفید بود یا نه؟برنامه شخصی سازی شده بود یا یه برنامه رو به همه دادن؟ساعت مطالعه روزانه چک میشد؟تماس تلفنی چی؟چندوقت یبار بود؟
الان از اردیبهشت تا کنکور طرح کلاس مشاوره ی بهار داره قیمتشم تقریبا کمه(90تومن) من میترسم کیفیت خوبی نداشته باشه اللخصوص که این زمان جبران ناپذیر و حساسع
ممنون میشم اگه کسی استفاده کرده جواب بده
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءMarziehhhh سلام.بنده تو طرح پاییزش بودم.ایشون برنامه شخصی نمیده فقط اصول برنامه ریزی رو واستون توضیح میده.اگر شروع صفرهستین برنامه یا بهتر بگم طرح درس 50 روزه دارن و میگن ک کدوم مباحثو بخونین درضمن یه روز درمیون کوییز متناسب باشروع صفر میزارن.واس بچه های قوی هم کوییز هرروز درمیان میزارن.هرشب گزارش کار میدین و بعد یک یا دوهفته هرکی منظم داده گزارش.قرعه کشی میشه و جایزه میدن همچنین برای پیشرفت تراز اینکارو میکنن.حتی فک کنم نزدیک ب امتحانات نهایی نمونه سوال تشریحی بزارن واس دی ک اینجوری بود الانو نمیدونم.به هرحال ایشون مشاور خیلی خوبی هستن و من راضیم اگر سوال دیگه ایی هست بفرمایین. راستی یسری ویس های مشاوره دیگه درمورد کیفیت مطالعه و نحوه فعالیت روزانه ی ی کنکوری رو درقالب تحلیل یکروز کامل کنکوری ک از شاگرداشون هست میزارن.تا ما الگوبرداری کنیم
-
Marziehhhh سلام.بنده تو طرح پاییزش بودم.ایشون برنامه شخصی نمیده فقط اصول برنامه ریزی رو واستون توضیح میده.اگر شروع صفرهستین برنامه یا بهتر بگم طرح درس 50 روزه دارن و میگن ک کدوم مباحثو بخونین درضمن یه روز درمیون کوییز متناسب باشروع صفر میزارن.واس بچه های قوی هم کوییز هرروز درمیان میزارن.هرشب گزارش کار میدین و بعد یک یا دوهفته هرکی منظم داده گزارش.قرعه کشی میشه و جایزه میدن همچنین برای پیشرفت تراز اینکارو میکنن.حتی فک کنم نزدیک ب امتحانات نهایی نمونه سوال تشریحی بزارن واس دی ک اینجوری بود الانو نمیدونم.به هرحال ایشون مشاور خیلی خوبی هستن و من راضیم اگر سوال دیگه ایی هست بفرمایین. راستی یسری ویس های مشاوره دیگه درمورد کیفیت مطالعه و نحوه فعالیت روزانه ی ی کنکوری رو درقالب تحلیل یکروز کامل کنکوری ک از شاگرداشون هست میزارن.تا ما الگوبرداری کنیم
کوثر جلالی در طرح کلاس مشاوره ی افشار آره یا ن؟! گفته است:
Marziehhhh سلام.بنده تو طرح پاییزش بودم.ایشون برنامه شخصی نمیده فقط اصول برنامه ریزی رو واستون توضیح میده.اگر شروع صفرهستین برنامه یا بهتر بگم طرح درس 50 روزه دارن و میگن ک کدوم مباحثو بخونین درضمن یه روز درمیون کوییز متناسب باشروع صفر میزارن.واس بچه های قوی هم کوییز هرروز درمیان میزارن.هرشب گزارش کار میدین و بعد یک یا دوهفته هرکی منظم داده گزارش.قرعه کشی میشه و جایزه میدن همچنین برای پیشرفت تراز اینکارو میکنن.حتی فک کنم نزدیک ب امتحانات نهایی نمونه سوال تشریحی بزارن واس دی ک اینجوری بود الانو نمیدونم.به هرحال ایشون مشاور خیلی خوبی هستن و من راضیم اگر سوال دیگه ایی هست بفرمایین. راستی یسری ویس های مشاوره دیگه درمورد کیفیت مطالعه و نحوه فعالیت روزانه ی ی کنکوری رو درقالب تحلیل یکروز کامل کنکوری ک از شاگرداشون هست میزارن.تا ما الگوبرداری کنیم
خیلیی خیلییی ممنونم عزیزم لطف کردی که توضیح دادی کامل
-
سلام بله من هستم و خیلی راضیم
واقعا برای سه ماه مشاوره هزینه ی کمی داره
گرچه شخصی نیست
ولی ویس ها و برنامه های خوبی داره