مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!!
-
سلام ب الایی های مهربون :innocent: :hugging_face: لطفا ب دوستمون کمک کنین :heart_suit:
@1011
1011 کمتر از یک دقیقه پیش
سلام ، خوبین؟ آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم و قرار بود ۲۶ ام کارت وروود به جلسه رو لینک کنن ، اما متاسفانه خبری از کارت نبود ، ایا کسی اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه؟ -
سلام ب الایی های مهربون :innocent: :hugging_face: لطفا ب دوستمون کمک کنین :heart_suit:
@1011
سلام ، خوبین؟ آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم و قرار بود ۲۶ ام کارت وروود به جلسه رو لینک کنن ، اما متاسفانه خبری از کارت نبود ، ایا کسی اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه؟@FatiJoooooni در مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!! گفته است:
@1011
سلام ، خوبین؟ آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم و قرار بود ۲۶ ام کارت وروود به جلسه رو لینک کنن ، اما متاسفانه خبری از کارت نبود ، ایا کسی اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه؟لطف کردین
-
@FatiJoooooni در مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!! گفته است:
@1011
سلام ، خوبین؟ آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم و قرار بود ۲۶ ام کارت وروود به جلسه رو لینک کنن ، اما متاسفانه خبری از کارت نبود ، ایا کسی اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه؟لطف کردین
-
romisa در مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!! گفته است:
اطلاعیه زده غیرحضوریه یعنی بازم کارت میخواد؟
بله تو کارت زمان برگزاری رو اعلام میکنن
@1011 در مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!! گفته است:
مگه زمان برگزاری ۲۹ فروردین نیس؟
-
-
@1011
سلام ، خوبین؟ آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم و قرار بود ۲۶ ام کارت وروود به جلسه رو لینک کنن ، اما متاسفانه خبری از کارت نبود ، ایا کسی اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه؟ -
@Fttmh بچه ها ازمون جامع سنجش تا ۱۲ امشب تمدید شد:blush: موفق باشید دوستای گلم:crossed_fingers_light_skin_tone:
@HappyMoon در مشکل در دریافت کارت ورود سنجش...کمک لطفا!!! گفته است:
@Fttmh بچه ها ازمون جامع سنجش تا ۱۲ امشب تمدید شد:blush: موفق باشید دوستای گلم:crossed_fingers_light_skin_tone:
بچه ها اینجوری زمان دریافت کارنامه هم تغییر مکنه فکر کنم،،کسی میدونه کی کارنامه رو بارگذاری میکنند؟ -
میشه یکی آزمون بعدی رو یاد آوری کنه من امروز تازه یادم افتاد رفتم سه تای بعدی رو ثبت نام کردم...نمیدونم سوالای امروز رو از کجا پیدا کنم؟!