یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
-
سلام علیکم

امیدوارم حالتون خوب باشه.
من دانشآموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسیام پایینه؛ بهطوریکه میتونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمیدونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم.
️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (بهجز زمینشناسی) و همینطور درسهای عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلمهای سالیانه تلگرام استفاده میکنم:
زیست: فرهمندیا
ریاضی: مهدی عزیزی
فیزیک: نیما نوروزی
شیمی: مصلایی
از نظر کتاب کمکدرسی، برای همه درسها کتابهای خیلی سبز رو دارم، بهجز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن.
️ با توجه به این میزان عقبافتادگی به امتحانات نوبت اول نمیرسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمرههام چی میشه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، بهخاطر نمره کل نتونم قبول بشم.
️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون میتونم به آزمون ۱۰ بهمن قلمچی برسم یا نه؟
برنامهام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعهام اضافه کنم.
نکتهی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درسهایی که امتحانشون نزدیکتره تمرکز کنم، یا طبق برنامهریزی ام برای خوندن همه درسها در طول هفته جلو برم؟خیلی ممنون میشم اگر راهنماییام کنید
. -
سلام. امیدوارم حالت خوب باشه.
بچهها رو نامیاد (منشن) کن تا ببینن سؤالت رو.
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی