دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوالات چالشی زیست شناسی
-
1-هر یاخته ........ در .........برخلاف.........امکان ندارد که.........
1)تک هسته ای - انسان - بقیه جانداران - عدد کروموزومی مضرب صحیح از n نباشد.
2)ایمنی - هر مگس - انسان - مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن نسازد
3)گویچه سفید خونی- انسان سالم - انسان دارای رگ آسیب دیده - بدون تغییر شکل از دیواره مویرگ عبور کند
4)اسکلتی کند - انسان سالم و طبیعی - یاخته اسکلتی تند - برای انقباضات طولانی از اسید های چرب برای تولید ATP استفاده نکند. -
@The-Phoenix جواب 3 تا درست بوده من نگفتم مگاکاریوسیت تقسیم بشه گفتم یاخته بنیادی با تقسیمش سومیم درست بود فقط چهارمی غلط بود چون ترتیبش برعکس بوده
-
@Danter-group
پاسخ :گ 1 : با توجه به کتاب امکان دارد.
گ 2 : با توجه به کتاب مگس میوه مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن میسازد نه هر مگسی
گ3 : گویچه های سفید خونی در انسان سالم هم میتوانند از مویرگ های حفره دار بدون تغییر شکل عبور کنند.
گ 4 : با توجه به کتاب برای انقباضات طولانی ماهیچه ها از اسید های چرب استفاده می کنند. همچنین با توجه به کتاب یاخته های اسکلتی تند زود خسته میشوند و بنابراین از اسید های چرب برای تولید انرژی استفاده نمیکنند. -
Hesam Mohammadi خب توی قسمت بالای تند و کند اینو نوشته تو کتاب
-
Hesam Mohammadi
قبول دارم گزینه چهار چالشیه ولی من سه گزینه ی دیگه رو جوری طرح کردم که نیازی نباشه جواب گزینه چهار رو بدونید. -
Hesam Mohammadi بله. تو سوالات کنکور هم بارها اتفاق افتاده که جواب گزینه درست به طور مستقیم تو کتاب نیومده.
-
Hesam Mohammadi باید با توجه به کتاب سعی کنید مثال نقض پیدا کنید. اگر هم دیدید خیلی شک دارید بین گزینه ها ، جواب ندید بهتره چون ممکنه غلط بزنید.
-
Hesam Mohammadi برای چهار که دیگه مثال نقض نبود. فقط به قیدش میشد گیر داد.