سوالات چالشی زیست شناسی
-
1-هر یاخته ........ در .........برخلاف.........امکان ندارد که.........
1)تک هسته ای - انسان - بقیه جانداران - عدد کروموزومی مضرب صحیح از n نباشد.
2)ایمنی - هر مگس - انسان - مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن نسازد
3)گویچه سفید خونی- انسان سالم - انسان دارای رگ آسیب دیده - بدون تغییر شکل از دیواره مویرگ عبور کند
4)اسکلتی کند - انسان سالم و طبیعی - یاخته اسکلتی تند - برای انقباضات طولانی از اسید های چرب برای تولید ATP استفاده نکند. -
3)گویچه سفید خونی- انسان سالم - انسان دارای رگ آسیب دیده - بدون تغییر شکل از دیواره مویرگ عبور کند
4)اسکلتی کند - انسان سالم و طبیعی - یاخته اسکلتی تند - برای انقباضات طولانی از اسید های چرب برای تولید ATP استفاده نکند. -
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
پاسخ رو شب اعلام میکنم بعدش لطفا هم بگید کدوم گزینه ها غلطند و چرا
@دانش-آموزان-آلاءمورد اول و دوم به طور کلی درسته اما درمورد دوتای دیگه..... اولا که مگاکاریوسیت اصلا تقسیم نمیشه. سیتوپلاسمش قطعه قطعه میشه که نهایتا پلاکت هارو میسازه. در مورد گلبول قرمز باید گفت که ابتدا هسته شو از دست میده و بعد میان یاخته پر از هموگلوبین حاصل میشه. بعد از حذف هسته گلبول قرمز وارد خون میشه
-
Hesam Mohammadi آپدیت : بنظرم سه مورد اول درسته.
مورد آخر غلطه چون اول هسته رو از دست میده و بعدا از دو طرف حالت فرو رفته پیدا میکنه.البته کتاب ترتیب زمانی نگفته. -
4)اسکلتی کند - انسان سالم و طبیعی - یاخته اسکلتی تند - برای انقباضات طولانی از اسید های چرب برای تولید ATP استفاده نکند.@Danter-group
پاسخ :گ 1 : با توجه به کتاب امکان دارد.
گ 2 : با توجه به کتاب مگس میوه مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن میسازد نه هر مگسی
گ3 : گویچه های سفید خونی در انسان سالم هم میتوانند از مویرگ های حفره دار بدون تغییر شکل عبور کنند.
گ 4 : با توجه به کتاب برای انقباضات طولانی ماهیچه ها از اسید های چرب استفاده می کنند. همچنین با توجه به کتاب یاخته های اسکلتی تند زود خسته میشوند و بنابراین از اسید های چرب برای تولید انرژی استفاده نمیکنند. -
@Danter-group
پاسخ :گ 1 : با توجه به کتاب امکان دارد.
گ 2 : با توجه به کتاب مگس میوه مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن میسازد نه هر مگسی
گ3 : گویچه های سفید خونی در انسان سالم هم میتوانند از مویرگ های حفره دار بدون تغییر شکل عبور کنند.
گ 4 : با توجه به کتاب برای انقباضات طولانی ماهیچه ها از اسید های چرب استفاده می کنند. همچنین با توجه به کتاب یاخته های اسکلتی تند زود خسته میشوند و بنابراین از اسید های چرب برای تولید انرژی استفاده نمیکنند. -
@Danter-group من گزینه 4 رو نمیپسندم چون فکر نکنم الزامی داشته باشه که حتما از اسید چرب برای انقباض طولانی مدت استفاده کنند
Hesam Mohammadi خب توی قسمت بالای تند و کند اینو نوشته تو کتاب
-
Hesam Mohammadi خب توی قسمت بالای تند و کند اینو نوشته تو کتاب
-
@Danter-group من گزینه 4 رو نمیپسندم چون فکر نکنم الزامی داشته باشه که حتما از اسید چرب برای انقباض طولانی مدت استفاده کنند
Hesam Mohammadi
قبول دارم گزینه چهار چالشیه ولی من سه گزینه ی دیگه رو جوری طرح کردم که نیازی نباشه جواب گزینه چهار رو بدونید. -
Hesam Mohammadi
قبول دارم گزینه چهار چالشیه ولی من سه گزینه ی دیگه رو جوری طرح کردم که نیازی نباشه جواب گزینه چهار رو بدونید. -
@Danter-group اونطوری آره باید بین غلط و غلط تر انتخاب میکردیم
Hesam Mohammadi بله. تو سوالات کنکور هم بارها اتفاق افتاده که جواب گزینه درست به طور مستقیم تو کتاب نیومده.
-
Hesam Mohammadi بله. تو سوالات کنکور هم بارها اتفاق افتاده که جواب گزینه درست به طور مستقیم تو کتاب نیومده.
-
-
@Danter-group متاسفانه مغز من غلط و غلط تر رو نمیتونه تشخیص بده
Hesam Mohammadi باید با توجه به کتاب سعی کنید مثال نقض پیدا کنید. اگر هم دیدید خیلی شک دارید بین گزینه ها ، جواب ندید بهتره چون ممکنه غلط بزنید.
-
Hesam Mohammadi باید با توجه به کتاب سعی کنید مثال نقض پیدا کنید. اگر هم دیدید خیلی شک دارید بین گزینه ها ، جواب ندید بهتره چون ممکنه غلط بزنید.
-
@Danter-group من توی همه گزینه هات مثال نقض داشتم
Hesam Mohammadi برای چهار که دیگه مثال نقض نبود. فقط به قیدش میشد گیر داد.