دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوالات چالشی زیست شناسی
-
خب این آخرین سوالیه که من امروزم مطرح میکنم اگه شما هم میتونید سوال طرح کنید و بزارید سوال طرح کردن خیلی قدرت تحلیل شما رو میبره بالا خب بگذریم و بریم سر سوال:
گویچه سفید خونی که دارای میان یاخته با دانه های تیره و درشت هست همانند هورمون کلسی تونین می تواند مانع از انعقاد خون شود.
ص یا غ با ذکر دلیل -
چقد همه چی قاطی پاطیه اصلا معلوم نیس پیاما کجا میرن
-
Hesam Mohammadi چقد انلاینی خب چرا نمیری تست بزنی؟
-
parnaz solaty اگه میخوای جواب بدی سوالا رو پس نقل و قول کن بعد بگو ولی مشخصه کدوم سوالا برای کدومه
-
parnaz solaty امروز روز استراحتمه و بعدش از وقتی که مدرسه تعطیل شده بیشتر با آلا درس میخونم
-
Hesam Mohammadi مهم تست زدنه آلا فقد برا یادگیریه
-
Hesam Mohammadi کلل روزو استراحتت میکنییی؟؟
-
parnaz solaty باشه چشم پس شما یاد نگیر و برو تست بزن فقط چون تست زدن مهمتره آخه دوست من تو تا زیستو درک نکنی چجوری میخوای تست بزنی
-
Hesam Mohammadi بازو فیله و هپارین داره که هپارین ضد انعقاد خونه پس درسته
-
parnaz solaty نه یک نیمروز بعد از امتحان آزمایشی استرحت میکنم که هر دو هفتس
-
parnaz solaty درباره کلسی تونین چی پس؟
-
Hesam Mohammadi خب همش نباید اینجا باشی یاد میگی میری بهترین کار هم برای تسلط و فهمیدن زیست خلاصه برداریه
-
این پست پاک شده!
-
Hesam Mohammadi ندیده بودم اینجا شو نه ضد انعقاد نیس
-
parnaz solaty
حتماً کارگاه های نکته و تست رو ببینید(چه با استاد موقاریِ عزیز،چه با آقای امینی)تا دیدگاهتون عوض بشه.
انصافاً تست هایی که انتخاب میشه در این کارگاه ها استاندارد هستن و حرفه ای... -
-
parnaz solaty خب جوابش صحیح بوده از اونجایی که کلسی تونین از میزان یون کلسیم خون کاسته میشه که برای انعقاد خون کلسیم نیازه و بازوفیلم که هپارین ترشح میکنه که ضد انعقاد خونه
-
با سلام خب سوال چالشی امروزم رو مطرح میکنم:
در پروانه مونارک سلول خونی که عمل دیاپدز را در جاندار انجام میدهد میتواند متعلق به دفاع غیر اختصاصی باشد
ص یا غ با ذکر دلیل
@دانش-آموزان-آلاء -
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
با سلام خب سوال چالشی امروزم رو مطرح میکنم:
در پروانه مونارک سلول خونی که عمل دیاپدز را در جاندار انجام میدهد میتواند متعلق به دفاع غیر اختصاصی باشد
ص یا غ با ذکر دلیل
@دانش-آموزان-آلاءپروانه مونارک خون نداره.