خستگی آزمون
-
سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش هیچوقت تا امروز به این موضوع پی نبرده بودم که خیلی سر جلسه ازمون خسته میشم و امروز بود که در حین ازمون متوجه شدم این اتفاق برام میوفته
این موضوع باعث شده که بازدهی تو ازمونا خیلی بیاد پایین و با اونیکه میتونم باشم نتایجم خیلی تفاوت داشته باشه راستش امروز که رسیدم به درس ریاضی احساس کردم قفله قفلم یعنی اصلا فکرم کار نمیکرد که چکار کنم و این موضوع تو دروس دیگه هم تاثیر داشت و باعث شده الان خیلی بهم بریزم
لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید
ممنون -
سلام
باید از همین الان تمرین کنی تا برات تبدیل به عادت بشه
مثلا اینکه هر روز یا یکروز درمیون یه شرایطی رو شبیه به ازمون برا خودت بوجود بیاری@M-bahrami1378 در خستگی آزمون گفته است:
سلام
مثلا اینکه هر روز یا یکروز درمیون یه شرایطی رو شبیه به ازمون برا خودت بوجود بیاریمن خیلی ازمون دادم ولی خودم تو خونه خیلی تمرینش نکردم امیدوارم جواب بده این کار
ممنون از راهنماییتون -
@M-bahrami1378 در خستگی آزمون گفته است:
سلام
مثلا اینکه هر روز یا یکروز درمیون یه شرایطی رو شبیه به ازمون برا خودت بوجود بیاریمن خیلی ازمون دادم ولی خودم تو خونه خیلی تمرینش نکردم امیدوارم جواب بده این کار
ممنون از راهنماییتونMojtaba9233 در خستگی آزمون گفته است:
@M-bahrami1378 در خستگی آزمون گفته است:
سلام
ممنون از راهنماییتونصددرصد جواب میده خودم نتیجشو دیدم
-
سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش هیچوقت تا امروز به این موضوع پی نبرده بودم که خیلی سر جلسه ازمون خسته میشم و امروز بود که در حین ازمون متوجه شدم این اتفاق برام میوفته
این موضوع باعث شده که بازدهی تو ازمونا خیلی بیاد پایین و با اونیکه میتونم باشم نتایجم خیلی تفاوت داشته باشه راستش امروز که رسیدم به درس ریاضی احساس کردم قفله قفلم یعنی اصلا فکرم کار نمیکرد که چکار کنم و این موضوع تو دروس دیگه هم تاثیر داشت و باعث شده الان خیلی بهم بریزم
لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید
ممنونMojtaba9233
سلام بهترین راه برای این کار به نظر من اینه که آزمون حل کنید
بله آزمون حل کنید توو تونه به صورت زماندار و مطابق شرایط آزمون
به این صورت که هفته ای چن بار یه ازمون واسه خودتون طراحی کنید(کاری نداره فقط مباحث موردنظرتون رو از بین ازمونای مختلف یه جا کنید)
و بعدش به صورت زماندار حلش کنید و بعد هم تحلیل کنید
این تاپیک تحلیل ازمونه نکات خوبی تووش گفته شده و خودم تجربه چن سالمه و نتیجه گرفتم ازش
https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون/3 -
Mojtaba9233
هرچقدر این کار ازمون دادن رو توو خونه بیشتر تمرین کنید، تووش قویتر میشید
ذهنتون عادت می کنه به خستگیش
بین ازمون حتما شکلاتی چیزی هم مصرف کنید ولی کوتاه -
Mojtaba9233
سلام بهترین راه برای این کار به نظر من اینه که آزمون حل کنید
بله آزمون حل کنید توو تونه به صورت زماندار و مطابق شرایط آزمون
به این صورت که هفته ای چن بار یه ازمون واسه خودتون طراحی کنید(کاری نداره فقط مباحث موردنظرتون رو از بین ازمونای مختلف یه جا کنید)
و بعدش به صورت زماندار حلش کنید و بعد هم تحلیل کنید
این تاپیک تحلیل ازمونه نکات خوبی تووش گفته شده و خودم تجربه چن سالمه و نتیجه گرفتم ازش
https://forum.alaatv.com/topic/7812/این-داستان-تحلیل-آزمون/3 -
@خانوم-وكيل در خستگی آزمون گفته است:
romisa چطوري ازمون طراحي كنيم؟
ازمون های موسسات مختلف رو از سایت های مختلف میشه دانلود کرد
با نگاه به بودجه بندی آزمون ها ، مباحثی که میخوایم توو ازمونمون باشه مشخص میشه مثلا من ادبیات دهم درس یک تا ده رو میخوام که ازمون ۱۵ مهر قلم چیه با عربی یازدهم درس چهار که مثلا از مباحث ازمون ده ابانه قلم چیه
و هردرس به همین صورت اون صفحاتی که میخوایم عکس می گیریم یا هر روش دیگه ای و بعد اینا رو کنار هم میذاریم و با زمان مشخص مثل شرایط آزمون حل می کنیم. این یه روشه.
روش دیگش هم اینکه ازمون های جامع رو انتخاب کنید و فقط مباحثی که میخواید رو توش جواب بدید
چون جامع هم هستن اکثر مطالب رو پوشش میدن