سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
فیلم برداری
-
سلام خشته نباشید نمیدونستم این پیشنهاد تو کدوم تاپیک بیان کنم یه پیشنهاد دارم
فیلمبردار فیلم های آلا اگه امکانش هست موقعی که معلم درس میده، زمانی که داره روی یک تخته مینویسه دوربین روی اون قسمت تخته که استاد درس میده تنظیم کنه.
نه فقط جایی که معلم مینویسه یا اینکه آخرکه معلم نوشتنش تموم شد یه دو ثانیه دوربینو تنظیم کنه روی تخته که بتونیم بنویسم
با تشکر -
@hesamhh گفته است:
سلام خشته نباشید نمیدونستم این پیشنهاد تو کدوم تاپیک بیان کنم یه پیشنهاد دارم
فیلمبردار فیلم های آلا اگه امکانش هست موقعی که معلم درس میده، زمانی که داره روی یک تخته مینویسه دوربین روی اون قسمت تخته که استاد درس میده تنظیم کنه.
نه فقط جایی که معلم مینویسه یا اینکه آخرکه معلم نوشتنش تموم شد یه دو ثانیه دوربینو تنظیم کنه روی تخته که بتونیم بنویسم
با تشکرسلام،
من یه چیز رو متوجه نشدم، این نکته که در مورد زوم فرمودید، فیلمی بوده که به خاطر زوم دروبین روی جایی که دبیر داره می نویسه شما درس رو متوجه نشده باشید ؟ یا اینکه این نکته رو به خاطر نوشتن جزوه فرمودید ؟
میشه برای پیشنهادتون لینک فیلم و دقیقه و ثانیه ای از فیلم که مد نظرتون هست رو اعلام کنید
و پیشنهاد خود را روی آن فیلم بیشتر توضیح بدید؟با تشکر
-
sohrab سلام آقای سهراب منظورم این بود موقعی که معلم داره پایه تخته مینویسه همراه با معلم دوربین حرکت میکنه بعد که نوشتن تموم میشه معلم میشینه دوربینم یا معلمو نشون میده یا از دور کلاسو نشون میده که تخته معلوم نیست یا باید همراه با معلم که مینویسه بنویسی یا باید گوش بدی ای اگه امکانش هست به فیلم بردار بگید بعد نوشتن معلم سه ثانیه تخته رو نشون بده که بتونیم بنویسیم این دفعه با یه همچین چیزی مواجه شدم دقیقشو میگم بهتون که منظورمو متوجه بشید با تشکر از همه ی شما عزیزان
-
@hesamhh گفته است:
sohrab سلام آقای سهراب منظورم این بود موقعی که معلم داره پایه تخته مینویسه همراه با معلم دوربین حرکت میکنه بعد که نوشتن تموم میشه معلم میشینه دوربینم یا معلمو نشون میده یا از دور کلاسو نشون میده که تخته معلوم نیست یا باید همراه با معلم که مینویسه بنویسی یا باید گوش بدی ای اگه امکانش هست به فیلم بردار بگید بعد نوشتن معلم سه ثانیه تخته رو نشون بده که بتونیم بنویسیم این دفعه با یه همچین چیزی مواجه شدم دقیقشو میگم بهتون که منظورمو متوجه بشید با تشکر از همه ی شما عزیزان
ممنون، متوجه شدم. چشم گفته میشه، شما اگر مشاهده کردید، تو لیست فیلم های همون درس زیرش نظرات داره اونجا با دقیقه بنویس.
اگر اونجا راحت نیستی و با محیط انجمن راحت تری، همون جا زیرش یک لینک گذاشتیم که نوشته این موضوع رو در انجمن ببین، روش کلیک کن میاد همون جایی که باید بنویسی! -
@hesamhh
میشه فیلم رو pause کرد.... هر وقت کامل نوشتی ادامه اش رو گوش کنی . . .