چالش تنظیم خواب برای کنکور
-
من خیلی سعی کردم ولی زور زدم 9 و 40 بیدار شدم. بلند میشدم ولی مغزم خسته بود ... دوباره میفتادم رو تخت ... :(
-
@Kosar-Kelyabi :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
من خیلی سعی کردم ولی زور زدم 9 و 40 بیدار شدم. بلند میشدم ولی مغزم خسته بود ... دوباره میفتادم رو تخت ... :(
@سما-نویدفر خب باید از ی جایی شروع کرد فردا صب ساعت 6 پیام بدین:clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@Kosar-Kelyabi نه در اون حد اتفاقا سرحال تر میشه ادم برا من که تجربه و حس خوبی بود
-
@Kosar-Kelyabi نه در اون حد اتفاقا سرحال تر میشه ادم برا من که تجربه و حس خوبی بود
Morteza Khodaie
خدا کنه تنبلی بزاره 😐 -
سلام صب بخیر 1 اردیبهشت ساعت 6 صبح
-
Morteza Khodaie :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Morteza Khodaie :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
fatemeh8181 صبح بخیر
-
Morteza Khodaie
😑من تمام تلاشمو کردم ساعت هشت و ربع بیدار شدم 😂 -
Morteza Khodaie
😑من تمام تلاشمو کردم ساعت هشت و ربع بیدار شدم 😂@Kosar-Kelyabi خوبه :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
-
fatemeh8181 صبح بخیر
fatemeh8181 :hibiscus: :hibiscus:
-
@سما-نویدفر :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
سحرخیز باشی کامروایی چرنده یا واقعیته ؟؟:backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: audio_2020-04-20_10-24-39.ogg
-
سحرخیز باشی کامروایی چرنده یا واقعیته ؟؟:backhand_index_pointing_left_light_skin_tone: audio_2020-04-20_10-24-39.ogg
Morteza Khodaie
وای این ویساش خیلی خوبه 😍😍😍 -
Morteza Khodaie
میشه لطفا همون ساعت شش اینارو بفرستی ؟ -
Morteza Khodaie
وای این ویساش خیلی خوبه 😍😍😍@Kosar-Kelyabi اره:grinning_face_with_sweat: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
Morteza Khodaie
میشه لطفا همون ساعت شش اینارو بفرستی ؟@Kosar-Kelyabi خواستم بفرستم ولی چون دیدم کسی نیست دیگه نفرستادم
-
Morteza Khodaie دلم واسه بیرون رفتن تنگ شد