غشای پایه
-
-
زیر هر بافت پوششی غشای پایه داریم
ولی هر سلول نه چون ممکنه پوششی چن لایه باشه او بالایی ها که در تماس نیستن...شاید ی روزی وقتی که خیلی کوچولو و جوان بودن در تماش قرار داشتن ولی هه ی سلولای جدید از پایین تقسیم شدن و اینا رو زدن بالا الان دیگه نیستن...
من عمی به ذهنم رسید -
-
زیر هر بافت پوششی غشای پایه داریم
ولی هر سلول نه چون ممکنه پوششی چن لایه باشه او بالایی ها که در تماس نیستن...شاید ی روزی وقتی که خیلی کوچولو و جوان بودن در تماش قرار داشتن ولی هه ی سلولای جدید از پایین تقسیم شدن و اینا رو زدن بالا الان دیگه نیستن...
من عمی به ذهنم رسیدMohsen Taheri کاملا حرف شما درسته دوست عزیز و درباره ساختار مویرگ لنفی کتاب بهش اشاره ای نکرده فقط اینو بدون که فضای بیم یاخته ای بزرگی دارند همین
-
Mohsen Taheri کاملا حرف شما درسته دوست عزیز و درباره ساختار مویرگ لنفی کتاب بهش اشاره ای نکرده فقط اینو بدون که فضای بیم یاخته ای بزرگی دارند همین
Hesam Mohammadi ممنون داش حسام...
-
Hesam Mohammadi ممنون داش حسام...
Mohsen Taheri فدای شما دوست عزیز
-
Mohsen Taheri فدای شما دوست عزیز
Hesam Mohammadi این چالش کمترین زمان هدر رفته چیه؟ شما از جزئیات خبر داری؟؟/
-
Hesam Mohammadi این چالش کمترین زمان هدر رفته چیه؟ شما از جزئیات خبر داری؟؟/
Mohsen Taheri بله اما من باهاش موافق نیستم برای دانش آموز افسردگی میاره دلیلش رو هم میدونم چون تجربشو دارم برای قبولی تیزهوشانم که قبول شدم ولی حالم خیلی بد بود تا یک ماه سراغ کتاب نمیتونستم برم اما دوباره به طبق روالم اومدم و یاد گرفتم که متعادل کنم خودمو و نتیجه ی بهتر هم گرفتم از قبل چون این برنامه باعث میشه با طبیعت بجنگی و کتر بخوابی و غذا بخوری و اینا و بعد یک چیز رو اویزه گوشم کردم و این بود که خلاف قانون طبیعت بری شکست میخوری
-
Mohsen Taheri بله اما من باهاش موافق نیستم برای دانش آموز افسردگی میاره دلیلش رو هم میدونم چون تجربشو دارم برای قبولی تیزهوشانم که قبول شدم ولی حالم خیلی بد بود تا یک ماه سراغ کتاب نمیتونستم برم اما دوباره به طبق روالم اومدم و یاد گرفتم که متعادل کنم خودمو و نتیجه ی بهتر هم گرفتم از قبل چون این برنامه باعث میشه با طبیعت بجنگی و کتر بخوابی و غذا بخوری و اینا و بعد یک چیز رو اویزه گوشم کردم و این بود که خلاف قانون طبیعت بری شکست میخوری
Hesam Mohammadi آره منم همین فکرو می کنم پس منم نمیرم اصلا...
ممنونم راهنمایی کردی
فعلا من برم. -
Hesam Mohammadi آره منم همین فکرو می کنم پس منم نمیرم اصلا...
ممنونم راهنمایی کردی
فعلا من برم.Mohsen Taheri تصمیمش با تو هست خود دانی این نظر من بود