تنفس
-
ارسطو به ارتباط دستگاه کردش خون و دستگاه تنفس اعتقاد داشت؟
تو نایژک مبادله ای ماده مخاطی داریم دیگ درسته؟؟ارسطو به ارتباط دستگاه کردش خون و دستگاه تنفس اعتقاد داشت؟
تو نایژک مبادله ای ماده مخاطی داریم دیگ درسته؟؟ارسطو بینشون ارتباط برقرار کرده بود ولی اینکه بگیم دقیق گفته دستگاه گوارش با دستگاه تنفس ارتباط داره ، خب تو کتاب نیومده
سوال دومت هم بله تا آخرین نایژک مبادله ای مخاط مژکدار داریم ولی از حبابک ها به بعد ، دیگه سیستم دفاعی عوض میشه:)- جواب هارو طبق چاپ ۹۷-۹۸ گفتم
-
تو نایژک مبادله ای ماده مخاطی داریم دیگ درسته؟؟Zahra Gza
دوست من وقتی میگید " دستگاه " گردش خون نه اصلا خبری از " دستگاه " گردش خون نداشت!
همه جای دستگاه مبادله ای ماده مخاطی داریم! اصلا مگه میشه نداشت؟ مگه نمیدونیم که برای مبادله هوا حتما باید محیط مرطوب باشه؟ حالا شاید بگید مگه در نایژک مبادله ای تبادل داریم؟ بله ! داریم! مگه بعضی از نایژک های مبادله ای روشون حبابک وجود نداره؟ حله؟ -
تو نایژک مبادله ای ماده مخاطی داریم دیگ درسته؟؟ -
Zahra Gza
دوست من وقتی میگید " دستگاه " گردش خون نه اصلا خبری از " دستگاه " گردش خون نداشت!
همه جای دستگاه مبادله ای ماده مخاطی داریم! اصلا مگه میشه نداشت؟ مگه نمیدونیم که برای مبادله هوا حتما باید محیط مرطوب باشه؟ حالا شاید بگید مگه در نایژک مبادله ای تبادل داریم؟ بله ! داریم! مگه بعضی از نایژک های مبادله ای روشون حبابک وجود نداره؟ حله؟Amin-Mehraji موافقم ک هوا مرطوب میشه ولی مطمئنید با ماده مخاطی ؟؟ تو یکی از سوال های قلم چی اومده بود تو پاسخ نامش زده بود در کیسه های حبابکی هوا با لایه مرطوبی از سورفاکتانت مرطوب میشه نه با ماده مخاطی!