شیمی دهم مبتکران(بهمن بازرگانی)
-
نوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
من دانش اموز یازدهم تجربی هستم و سال ۱۴۰۰ کنکور دارم
امسال برای اولین بار از کتاب شیمی آقای بازرگانی استفاده کردم و دیدم که واقعا محشره
برای همین تصمیم گرفتم که برای سال دهمم هم از کتاب های آقای بازرگانی بگیرم
ولی اینجوری که من متوجه شدم،امسال کتاب درسی شیمی سال دهم یه سری تغییرات و حذفیاتی داشته(مثل رابطه انیشتین E=mc2 که از کتاب درسی امسال حذف شده)
حالا میخواستم بدونم من باید چاپ کدوم سال از کتاب شیمی دهم مبتکران(بهمن بازرگانی)رو بگیرم که مطابق کتاب درسی شیمی سال تحصیلی ۹۷-۹۸ باشه؟؟؟
دوستانی که از این موضوع اطلاع دارن راهنمایی کنن
سپاسگزار -
کتابی بگیر که مناسب کنکور خودت باشه
-
سلام دوستان
امسال برای اولین بار از کتاب شیمی آقای بازرگانی استفاده کردم و دیدم که واقعا محشره
ولی اینجوری که من متوجه شدم،امسال کتاب درسی شیمی سال دهم یه سری تغییرات و حذفیاتی داشته(مثل رابطه انیشتین E=mc2 که از کتاب درسی امسال حذف شده)
حالا میخواستم بدونم من باید چاپ کدوم سال از کتاب شیمی دهم مبتکران(بهمن بازرگانی)رو بگیرم که مطابق کتاب درسی شیمی سال تحصیلی ۹۷-۹۸ باشه؟؟؟
سپاسگزارنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Ghasemian 0 سلام برادر .
من الان دهمم ، مونتاها کتاب مبتکران شیمی دهم امسال ، اون قسمت هایی که از کتاب حذف شده رو هم داره
(زیرش نوشته که حذف شده) -
سلام دوستان
سپاسگزارنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Ghasemian 0 من دهمم اما مبتکران پارسالو دارم.....مبتکران پارسال mc2رو داره......
منظورم اینه همه چیو داره -
Ali Ghasemian 0 سلام برادر .
من الان دهمم ، مونتاها کتاب مبتکران شیمی دهم امسال ، اون قسمت هایی که از کتاب حذف شده رو هم داره
(زیرش نوشته که حذف شده)نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHassan Mortezavi
اها
پس یعنی فرقی نکرده
یعنی قسمت های حذف شده هم موجوده
ولی فقط قسمت های حذف شده برای دهمیهای جدید مشخص کرده ؛ درسته؟؟؟ -
Ali Ghasemian 0 من دهمم اما مبتکران پارسالو دارم.....مبتکران پارسال mc2رو داره......
منظورم اینه همه چیو دارهنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa
کتاب شما چاپ چندم هست؟؟؟
چاپ کدوم ساله؟؟؟ -
Zaraa
کتاب شما چاپ چندم هست؟؟؟
چاپ کدوم ساله؟؟؟نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli Ghasemian 0 کتاب من مال پارساله
چاپ۹۷