-
سلام دوستان عزیز.عزیزان سوالی داشتم ازتون که لطفا هرکس یاد داره جواب بده.اینجا آقای داداشی گفتن که در لحظه وصل کلید القاگر با افزایش جریان مخالفت میکنه تا اینجا همه چی درسته اما بعدش میگن که جریان بیشتری از لامپ میگذره.بنظرم این جمله غلطه وقتی جریان القایی با جریان اصلی مخالفت میکنه نتیجش این میشه که جریان کمتری از لامپ عبور میکنه و لامپ کم نورتر روشن میشه نه پرنورتر.خواستم اینو برام توضیح بدین و بگین کجا اشتباه میکنم.
ممنونم -
-
سلام دوستان عزیز.عزیزان سوالی داشتم ازتون که لطفا هرکس یاد داره جواب بده.اینجا آقای داداشی گفتن که در لحظه وصل کلید القاگر با افزایش جریان مخالفت میکنه تا اینجا همه چی درسته اما بعدش میگن که جریان بیشتری از لامپ میگذره.بنظرم این جمله غلطه وقتی جریان القایی با جریان اصلی مخالفت میکنه نتیجش این میشه که جریان کمتری از لامپ عبور میکنه و لامپ کم نورتر روشن میشه نه پرنورتر.خواستم اینو برام توضیح بدین و بگین کجا اشتباه میکنم.
ممنونمAmir Hossein Gh در فیزیک یازدهم ریاضی/فصل چهارم/اثر القاوری گفته است:
ممنونمخب جریان القایی داره زیاد میشه چون جریان دی سی داره کم میشه
-
Amir Hossein Gh در فیزیک یازدهم ریاضی/فصل چهارم/اثر القاوری گفته است:
ممنونمخب جریان القایی داره زیاد میشه چون جریان دی سی داره کم میشه
به سان خورشید خب منم همینو میگم
من حرفم اینه چرا گفتن از لامپ جریان بیشتری عبور میکنه و لامپ پرنورتر روشن میشه در حالی که باید جریان کمتری عبور کنه و کم نورتر روشن بشه. -
من حرفم اینه چرا گفتن از لامپ جریان بیشتری عبور میکنه و لامپ پرنورتر روشن میشه در حالی که باید جریان کمتری عبور کنه و کم نورتر روشن بشه.Amir Hossein Gh در فیزیک یازدهم ریاضی/فصل چهارم/اثر القاوری گفته است:
من حرفم اینه چرا گفتن از لامپ جریان بیشتری عبور میکنه و لامپ پرنورتر روشن میشه در حالی که باید جریان کمتری عبور کنه و کم نورتر روشن بشه.ضریب القاوری رو با نیروی محرکه یه مقایسه بکنید
-
من حرفم اینه چرا گفتن از لامپ جریان بیشتری عبور میکنه و لامپ پرنورتر روشن میشه در حالی که باید جریان کمتری عبور کنه و کم نورتر روشن بشه.Amir Hossein Gh در فیزیک یازدهم ریاضی/فصل چهارم/اثر القاوری گفته است:
من حرفم اینه چرا گفتن از لامپ جریان بیشتری عبور میکنه و لامپ پرنورتر روشن میشه در حالی که باید جریان کمتری عبور کنه و کم نورتر روشن بشه.القاگر بعد از مدتی که جریان ازش عبور میکنه مثل خازن دیگه اجازه عبور جریان از خودش نمیده و جریان به طور کامل وارد لامپ میشه این درحالیه که قبل تر مقدار از جریان از القاگر عبور میکرده