بچه های پایه همه بیان!!!!
-
M Tg فک کنم میشه منفی بی نهایت
zeinab dehghani بلدی ۲ تا سوال دیگم بپرسم؟؟
-
@امیرمسعود-جعفری سوال7 پ) طبق نیروی ارشمیدوس باید توضیح بدی...کتابو بازکن و قسمت توضیحی نیروی ارشمیدوس برای ما اینو توضیح داده بود.....نمیدونم برای شماهم هست یانه....بازم خواستی میگردم پیداکنم
-
zeinab dehghani بلدی ۲ تا سوال دیگم بپرسم؟؟
M Tg بگو اگه بتونم میگم
-
@امیرمسعود-جعفری سوال هفت ب)هیچ آبی از بطری خارج نمی شود....ب دلیل فشار وارد از طرف آب و محیط بیرون.....
پ.ن: دلیل اصلی و توضیحی کاملش رو دقیق یادم نیست چون برای دوسال پیشترم هس...ولی خب تقریبی همین میشه دیگهzeinab dehghani دینامیکت در چه حد خوبه ؟
-
zeinab dehghani در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@امیرمسعود-جعفری سوال هفت ب)هیچ آبی از بطری خارج نمی شود....ب دلیل فشار وارد از طرف آب و محیط بیرون.....
پ.ن: دلیل اصلی و توضیحی کاملش رو دقیق یادم نیست چون برای دوسال پیشترم هس...ولی خب تقریبی همین میشه دیگهمیشه بگیم مقدار آب تا جایی بالا میره که فشار درون ستون آب با فشار هوا یکسان شود؟
-
zeinab dehghani در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
پ.ن: دلیل اصلی و توضیحی کاملش رو دقیق یادم نیست چون برای دوسال پیشترم هس...ولی خب تقریبی همین میشه دیگهمیشه بگیم مقدار آب تا جایی بالا میره که فشار درون ستون آب با فشار هوا یکسان شود؟
@امیرمسعود-جعفری آره....دقت کن بطری خودش آب داره وقتی برعکسش میکنیم همه ی آب های توش خالی نمیشه...شاید فقط ی ذره اش خالی بشع...بقیش طبق برابری فشار توی بطری میمونه
-
zeinab dehghani دینامیکت در چه حد خوبه ؟
@black-wo_olf هی خوبه....نمره میاریم ازش
-
@امیرمسعود-جعفری قسمت ت سوال 7: ب خاطر اینکه فشار درون بالن تای ارتفاع خاصی از سطح زمین ک برسد با فشار هوای اطراف برابر میشود و دیگر نمی تواند بیشتر بالا برود
-
M Tg بگو اگه بتونم میگم
zeinab dehghani باشه هستی ؟؟
-
بچه زیست ۱۲ دارم کمک لطفا
-
@امیرمسعود-جعفری سوال 8 قسمت الف ک خودت میکشی و طبق کتاب توضیح میدی
قسمت ب هم چون جیوه چگالی زیاد تبخیر کم داره برا ی همین از جیوه استفاده کرد -
zeinab dehghani باشه هستی ؟؟
M Tg تا هروقت انجمن باشم آره جواب میدم
-
M Tg تا هروقت انجمن باشم آره جواب میدم
zeinab dehghani
به منم کمک میکنید -
بچه زیست ۱۲ دارم کمک لطفا
Dr Aryan 0 ریاضی ام ولی اگه بتونم برات از دوستام ک تجربی ان میتونم بپرسم و بگم...تو بیا بقیه رو خبر میکنیم
-
@black-wo_olf هی خوبه....نمره میاریم ازش
zeinab dehghani پس من سوالات دینامیک رو برات می فرستم ..
-
zeinab dehghani
به منم کمک میکنیدDr Aryan 0 اون فقط مال منه
اگه بلد بودم کمک میکنم خودمم
-
بچه ها کمک -
بچه ها کمکDr Aryan 0 ۲ دناپلیمراز و هلیکاز
-
@امیرمسعود-جعفری برای سوال 11 هم باید فشار بیرون و فشار ناشی از ارتفاع رو باهم جمع کنی و برابر قدرت تحمل فشار لوله بزاری واز همینجا طبق فرمول رو جی هاچ ک قرار میدی میتونی ارتفاع رو پیدا کنی....
امیدوارم متوجه شده باشی......