بچه های پایه همه بیان!!!!
-
0-0ftm جریان از دی به سی جاذبه ب هم میشه دافعه از سی به دی
-
@kosar-mottaghi مرسی عزیزم
-
Kosar A003 تو7 بگو من نمدونم
-
Kosar A003
@kosar-mottaghiبچهااااا خیلییی مرسیییی️️️️️ دمتون گرررم
-
@kosar-mottaghi گفدم^^
0-0ftm خاهچ...شرمنده بازم -
0-0ftm در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Kosar A003
@kosar-mottaghiبچهااااا خیلییی مرسیییی️️️️️ دمتون گرررم
خواهش میکنم
راستی نمرت باید بگی چند گرقتی -
سلام دوستان این تاپیک باز فعالیت داره؟
برا نوبت دوم میپرسم اگه داره لطفا تا نیمی بعد بگید به کمکتون احتیاج دارم -
pouya hosein pourreplied to pouya hosein pour on ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
pouya hosein pour در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام دوستان این تاپیک باز فعالیت داره؟
برا نوبت دوم میپرسم اگه داره لطفا تا نیمی بعد بگید به کمکتون احتیاج دارم -
سلام کسی میتونه این سوال رو حل کنه؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا -
Mr.hamedreplied to M .Mosavizade on ۱ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شده
M .Mosavizade
سلام
فک کنم اینطوری میشه
-
سلام من فردا امتحان شیمی دهم دارم میتونین کمک کنین؟ چون تنها فرد دهمی که اینجا فعالیت میکنه شمایین.
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to ali mohamadi 0 on ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali mohamadi 0
سلام وقتتون بخیر
راستش فک نمیکنم بتونم کمکتون کنم چون خودم درگیرم...برای همین پیشنهادم اینه که فردا سر ساعت امتحان ی تاپیک بزنید سوالات رو قرار بدید
که هم بقیه بچه های دهم و هم یازدهم و دوازدهم ببینند و اگه کسی تونست کمک کنه توی حل سوالا. -
سوالات شیمی دهم نوبت خرداد نخبگان.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@دهم @یازدهم @دوازدهملطفا هرکدومو که تونستین جواب بدین ممنونم.
-
سینا مصلایی دانش آموزان آلاءreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
-
سینا مصلایی دانش آموزان آلاءreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سینا مصلایی دانش آموزان آلاءreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا مصلایی
سوال اول رو نوشتید؟! -
سارا M 0 شما هرکدومو میتونید جواب بدین هرکدومو خواستین.
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا مصلایی
جواب ۱