بچه های پایه همه بیان!!!!
-
ZDM وارونش سخته
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهماه پیشونی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ZDM وارونش سخته
خب ببینین باید اول مربع کاملش کنین بعد x رو تنها کنین
بعد جای x و y رو جابجا کنین -
ZDM مرسی اونو نوشتم ج موندم
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی
یک استوانه مدرج بر می داریم و با قطره چکان ، قطره قطره در آن آب می ریزیم و قطره ها را می شماریم این کار را تا جایی انجام می دهیم که آب داخل استوانه به حجم مشخصی برسد سپس حجم آب را بر تعداد قطره ها تقسیم می کنیم تا حجم یک قطره به دست آید.
تقریبا حجم هر قطره باید حدود ۰.۰۵ میلی لیتر به دست آید چون هر میلیلیتر معادل ۲۰ قطره می باشد البته برای یک قطره چکان استاندارد و سالم :))) -
مهدیس فیروزی
یک استوانه مدرج بر می داریم و با قطره چکان ، قطره قطره در آن آب می ریزیم و قطره ها را می شماریم این کار را تا جایی انجام می دهیم که آب داخل استوانه به حجم مشخصی برسد سپس حجم آب را بر تعداد قطره ها تقسیم می کنیم تا حجم یک قطره به دست آید.
تقریبا حجم هر قطره باید حدود ۰.۰۵ میلی لیتر به دست آید چون هر میلیلیتر معادل ۲۰ قطره می باشد البته برای یک قطره چکان استاندارد و سالم :)))نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM ممنونم
-
مهدیس فیروزی
تقریبا حجم هر قطره باید حدود ۰.۰۵ میلی لیتر به دست آید چون هر میلیلیتر معادل ۲۰ قطره می باشد البته برای یک قطره چکان استاندارد و سالم :)))نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM سوال سه رو میتونین؟
-
ماه پیشونی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ZDM وارونش سخته
خب ببینین باید اول مربع کاملش کنین بعد x رو تنها کنین
بعد جای x و y رو جابجا کنیننوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM نمی تونم وارونش کنم ای خدا
-
ZDM سوال سه رو میتونین؟
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ZDM سوال سه رو میتونین؟
خب ببینین اول برای اینکه حجم جسم رو ببینیم چقدر هست
باید حجم نشان داده شده استوانه مدرج سمت راست رو از حجم نشان داده شده استوانه مدرج سمت چپ کم کنین اینجوری حجم جسممون به دست میاد
بعد چون میلی لیتر هستش ولی صورت سوال لیتر خواسته میلی لیتر رو به لیتر تبدیل میکنیم ( ضربدر ده به توان منفی سه ) خب !
جرم جسم هم که گرم هستش پس کاری نباید بکنیم
حالا میایم فرمول چگالی رو مینویسیم ( چگالی = جرم تقسیم بر حجم ) بعد عددا رو تو فرمول جایگزین میکنیم :))) -
ZDM نمی تونم وارونش کنم ای خدا
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM تا 12:30
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بچه ها میشه اینارم کمک کنین؟ لطفا
️
️
️
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی ۸ و۹ و۱۰
-
️
️
️
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
عه عه عه عه.این سوالا مال امتحان فیزیک من بودن.
چقد جالب -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دوست-بد در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اینجوری میشه :))
-
مهدیس فیروزی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
️
️
️
چقد جالبنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMIR 8 میتونی کمکم کنی؟
-
مهدیس فیروزی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
️
️
️
چقد جالبنوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMIR 8 میشه کمک کنی لطفا؟
️
️
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
فقط دامنه اش رو خودتون انتخاب کنین -
AMIR 8 میشه کمک کنی لطفا؟
️
️
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط مهدیس فیروزی انجام شده
AMIR 8 ممنون سوال ۸ ۹ ۱۰ بلدی؟
اگر میشه لطفا یکم زود چون نیم ساعت وقتم مونده