بچه های پایه همه بیان!!!!
-
اینجا جمع جمعه ...
جمعه دانش اموزای درس خونی ک حال حواب دادن ندارن ....
رفقاااا امتحانای مجازی همه جمع شه توی این تاپیک ...
هر رشته ای تجربی و ریاضی...
بچه های با نرام زیادی داریم ک وقت بزارن حل کنن..
میدونم همتون امتحاناتون و بلدین فقد میخواین بقیه هم یاد بگیرن...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابچه ها فصل ۶ دوازدهم رو کسی خونده ؟
یه چندتا سوال....
@دوازدهم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
سلام هرکدوم رو بلدید درنگ نکنید.
-
میتونین حل کنین لطفا
-
بچه ها لطفا هر کدومو بلدین جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دهم @تجربیا -
-
سوال 259: گردش خون ماهی: خون همه بدن از طریق سیاهرگ شکمی به دهلیز و سپس به بطن وارد می شود.
انقباض بطن خون را از طریق سرخرگ شکمی به آبشش ها میفرستد. پس از تبادل گاز های تنفسی خون از طریق سرخرگ پشتی به تمام بدن و پس از تبادل مویرگی با یاخته های بدن وارد سیاهرگ شکمی می شود و به قلب برمیگردد.
قبل از دهلیز سینوس سیاهرگی و بعد از بطن مخروط سرخرگی قرار دارد -
بچه ها لطفا هر کدومو بلدین جواب بدین
@دانش-آموزان-آلاء @دهم @تجربیاسوال 247 : قلب در سامانه باز مایعی به نام همولنف را به حفره های بدن پمپ میکند. همولنف نقش های خون لنف و آب میان بافتی را برعهده دارد.
جانورانی که سامانه گردش باز دارند مویرگ ندارند و همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابد.بند پایانی مثل ملخ سامانه ی گردشی باز دارند.
-
سوال 247 : قلب در سامانه باز مایعی به نام همولنف را به حفره های بدن پمپ میکند. همولنف نقش های خون لنف و آب میان بافتی را برعهده دارد.
جانورانی که سامانه گردش باز دارند مویرگ ندارند و همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابد.بند پایانی مثل ملخ سامانه ی گردشی باز دارند.
@elmira-m-s مرسی عزیزم
-
سلام لطفا جواب سوال هایی که بلدین را تا ساعت 20 برام بفرستین...ممنون
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
بچه ها اگه میشه لطف کنین فردا توی یه امتحان فیزیک کمک کنین، (فیزیک دوازدهم تقریبا آخر های فصل 3)
قرار بود من بخونم ولی عقب افتادم. یکی از بچه ها میاد و سوالاتش رو میزاره لطفا کمکش کنین
با سپاس فراوان️
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا Shadow Runner -
سلام
بچه ها اگه میشه لطف کنین فردا توی یه امتحان فیزیک کمک کنین، (فیزیک دوازدهم تقریبا آخر های فصل 3)
قرار بود من بخونم ولی عقب افتادم. یکی از بچه ها میاد و سوالاتش رو میزاره لطفا کمکش کنین
با سپاس فراوان️
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا Shadow Runner@player-number-1 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام
با سپاس فراوان️
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا Shadow Runner@player-number-1 در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سلام
با سپاس فراوان️
️
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا Shadow Runner -
سلام دوستان
میشه لطفا حل تشریحی اینو کمک کنید؟
فوری فوتیه
اورژانسی..
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @شیمی یازده تجربی @دوازدهم @ریاضیا -
سلام... شبتون بخیر
ببخشید من فردا صبح امتحان زبان دارم (درس1،2 یازدهم) ممنون میشم اگه کسی بتونه بهم کمک کنه... خیلی ممنون
@یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام اگه کسی بلده حل کنه ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم -
سلام بچهها الان امتحان شیمی دارم کمک میشه لطفاً کمکم کنید ممنون میشم 🥺
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام اگه کسی بلده حل کنه ممنون
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم@hossin-a برای چه پایه ایه؟