سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه های پایه همه بیان!!!!
-
@MΛӾƇΛ من نوشتم ننویس
-
@نابغه-قرن ۸ تا ۱۲ رو دادم
-
بچه ها کمک
-
این پست پاک شده!
-
ramses kabir
امتحان چی داری؟ -
ramses kabir امتحانت کو
-
به نام خداوند جان و خرد
ازمون میانی فارسی دهم مدرسه شهید بهشتیزمان : ۲۵ دقیقه
نام و نام خانوادگی
۱- در کدام گزینه 《مصدر-بن مضارع-بن ماضی 》به ترتیب درست نوشته شده است؟
الف)گسستن- گسل-گست
ب)هشتن- بهشت- بهل
ج)هلیدن- هل - بهل
د) گسیختن- بگسل - گسیخت۲- توضیح مقابل کدام گزینه نادرست است؟
الف)شهناز:یکی از دستگاههای موسیقی
ب)مُسکر: چیزی که نوشیدن آن مستی می آورد
ج)مطرب : کسی که نواختن ساز وخواندن آواز راپیشه خود می سازد
د) کمیت: اسب سیاه مایل به سفید۳- آرایه های بیت زیر درکدام گزینه درست بیان شده است؟ 《مخور طعمه جز خسروانی خورش که جان بایدت زآن خورش پرورش》
الف)مراعات نظیر ایهام-مجاز
ب)کنایه- تناسب- تشبیه
ج) ایهام- حس آمیزی-حجاز
د) تشخیص- ایهام- تشبیه۴-مفهوم عبارت 《حسودان تنگ نظر وعنودان بدگهر وی رابه می ومعشوق ولهو ولعب کشیدند بی سروصدا به گوشه ای خزید ودیگر مرد میدان نبود》در کدام گزینه دیده نمی شود؟
الف)حسد آنجا که آتش افروزد / خرمن عقل وعافیت سوزد
ب) حسد مرد را دل به درد آورد / میان دو آزاده گرد آورد
ج) ز بس رنج و آفت که در زندگی است /حسد می برم مردگان را به مرگد) حسد برد بد گوی در کار من /بترشد برشاه بازار من
۵- بیت کبوتری که دیگر آشیان نخواهد دید/ قضا همی بردش تا به سوی دانه ودام با مفهوم کدام بیت متناسب نیست
الف)نوشته جاودان دیگر نگردد / به رنج وکوشش ازما برنگرددب)زچرخ آمد همه چیزی نوشته/نوشته با روان ما سرشته
ج)مرا نصیب غم آمدبه شادی همه عالم / چرا که ازهمه عالم محبت تو گزیدم
د)زچرخ آمد قضا نز کام مردم/ ازیرا بنده آمد نام مردم
۶- کدام گزینه معنی کلمه《 مزار》 است؟
الف)مگزار
ب)زاری مکن
ج)زیارتگاه
د)میازار۷-در کدام گزینه همه کلمات هم خانواده نیستند؟
الف) حضرت - محظور- حضور
ب)فاتح- مفتاح- فتوح
ج) صدر- مصدر- تصویر
د) حاصل - حصول - محصول۸- درکدام گزینه روابط معنایی بین واژه ها درست ذکر نشده است؟
الف)معرکه ومیدان جنگ>ترادف
ب)تاتار وکره زمین >تضمن
ج) زرین وسیمین >تضاد
د)آهن و چوب > تناسب۹- جمله ی پایانی قطعه زیر ، چند جزئی است؟ 《آنگاه تیمور بر سر مزار او شتافت و چون جذبه ای اسرار آمیز او را به سوی فردوسی می کشید، خواست که قبرش را بگشایند: مزارشاعر غرق در گل بود.》
الف) دوجزئی
ب) سه جزئی
ج) چهار جزئی
د) پنج جزئی۱۰- درشعر زیر کدام آرایه به کارنرفته است؟
《تو را جنوب نامیدم/ ای کشتی های صیادی که مقاومت پیشه کرده اید/ای ماهی دریا که مقاومت پیشه کرده ای/ ای دفترهای شعری که مقاومت پیشه کرده اید/ ای روزهای عاشورا》الف)مجاز
ب) تکرار
ج) تشخیص
د)تضاد۱۱- کدام گزینه ازعبارت《جز تو کسی نمانده است/ که در زندگی ما نخل وعنب وتاکستان بکارد/ جز تو کسی نمانده است. /مگرتو!/مگرتو!.》برداشت نمی شود؟
الف) امید
ب) رونق کشاورزی
ج) برکت در زندگی.
د) آرزوی فراوانی نعمت۱۲-همه گزینه ها از عبارات 《 ای سرور باران ها و فصل ها》 قابل برداشت است به جز......
الف) رویش
ب) طراوت
ج) دگرگونی
د) اندوه۱۳- منظور از مصراع ها ی 《ای کشتی های صیادی که مقاومت پیشه کرده اید/ ای ماهی دریا که مقاومت پیشه کرده ای 》چیست؟
الف) استحکام کشتی ها
ب)مقاومت مردم لبنان
ج) مقاومت ماهی ها
د) شجاعت مردم۱۴ - متن درس《 مزار شاعر 》اثری است از.......
الف) نزارقبانی
ب)فرانسوا کوپه
ج) رابیند رانات تا گور
د) آندره ژید۱۵- کدام گزینه معنی کلمه 《اَشباح نیست》؟
الف) کالبدها
ب) سایه ها
ج) مفرد 《شَبح》
د) سیاهی ها یی که از دور دیده می شود۱۶- در کدام گزینه 《منادا》 وجود ندارد؟
الف) ای خدا، ای فضل تو حاجت روا/ با تو یاد هیچ کس نَبود رواب) دل، اگر خدا شناسی همه در رخ علی بین/ به علی شناختم من به خدا قسم خدا را
ج ) قطره ی دانش که بخشیدی زپیش/ متصّل گردان به دریاهای خویش
د) ناتانائیل، من شوق رابه تو خواهم آموخت۱۷ -عبارت 《شگفتا!ناتانائیل، توخدا رادر تملّک داری وخود از آن بی خبر بوده ای !،ناتا نائیل، ای کاش ، عظمت درنگاه تو باشد.》 چند جمله است؟
الف) شش
ب) هفت
ج) هشت
د) نه۱۸- نقش واژ های مشخص شده، درکدام گزینه درست آمده است؟
《همان دم ناگهان احساس کرد که سطل، دیگر سنگینی ندارد. دستی که به نظرش بزرگ می آمد، دسته سطل راگرفته و با قّوت بلند کرده بود .》
واژه ها عبارتند از همان ، ناگهان ، سنگینی، بزرگ، دسته
الف) نهاد ، قید ، مفعول، مسند ، مفعول
ب) صفت ، قید ، صفت ، مسند، مفعول
ج) صفت ، قید ، مفعول، صفت، مفعول
د)صفت، قید، مفعول ، مسند، مفعول۱۹-مفهوم عبارت 《ای کاش عظمت درنگاه تو باشد، ونه درآن چیزی که بدان نگاه می کنی.》باهمه ی گزینه ها به جز گزینه......ارتباط معنایی دارد؟
الف) الهی! به بهشت و حور چه نازم ، مرا دیده ای دِه تا از هر نظر بهشتی سازم .
ب) اگر در دیده ی مجنون نشینی / به غیراز خوبی لیلی نبینیج) دیدم وآن چشم دل سیه که تو داری/ جانب هیچ آشنا نگاه ندارد
د) منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن/ منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن۲۰-.......اثری جاودان دارد به نام 《 بینوایان》
الف) آندره ژید
ب) نزار قبانی
ج)ویکتور هوگو
د) فرانسوا کوپه -
ramses kabir سوال ۲ دال
-
سوال 7 تا13
فقط اخری رو نفهمیدم -
@نابغه-قرن @b-a-h-a-r
-
ramses kabir
یک الف -