بچه های پایه همه بیان!!!!
-
-
-
-
قسمت ب اش رو نمیدونم -
دریا دریایی بابا انگلیس
-
Bad Fighter شرمنده دیر کردم کدوم سوالا مونده؟
-
Bad Fighter پنج هم با من
-
Bad Fighter سوال 6 a میشه 3 دوم
-
Bad Fighter
سوال 6 هر دو تا عبارت جبری برابر دو هستند پس در نتیجه آ ایکس منهای یک برابر دوعه به جای ایکس دو میزارین بعد اآ بدست میاد -
برای سوال یک بکشم ؟؟
برای اولیش اینطوریه ک نمودار معمولی 2 ب توان ایکس و ک میکشی ولی ی واحد میری بالاzzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای سوال یک بکشم ؟؟
برای اولیش اینطوریه ک نمودار معمولی 2 ب توان ایکس و ک میکشی ولی ی واحد میری بالانه حلش کردم
-
zzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای سوال یک بکشم ؟؟
برای اولیش اینطوریه ک نمودار معمولی 2 ب توان ایکس و ک میکشی ولی ی واحد میری بالانه حلش کردم
Bad Fighter سوالی مونده ؟ شرمنده دیر کردم
-
برای واریانس بنویس
صفر منها 4 تو پرانتز به توان دو + دوباره بنویس 2 منهای 4 تو پرانتز به توان 2 و + 4 منها4 تو پرانتز به توان2 + 6منهای4 تو پرانتز به توان 2 + 8 منهای 4 تو پرانتز ب توان دو همه اینا تو صورت بعد تو مخرج بنویس 5 (ینی تقسیم پنج ) -
برای واریانس بنویس
صفر منها 4 تو پرانتز به توان دو + دوباره بنویس 2 منهای 4 تو پرانتز به توان 2 و + 4 منها4 تو پرانتز به توان2 + 6منهای4 تو پرانتز به توان 2 + 8 منهای 4 تو پرانتز ب توان دو همه اینا تو صورت بعد تو مخرج بنویس 5 (ینی تقسیم پنج )zzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای واریانس بنویس
صفر منها 4 تو پرانتز به توان دو + دوباره بنویس 2 منهای 4 تو پرانتز به توان 2 و + 4 منها4 تو پرانتز به توان2 + 6منهای4 تو پرانتز به توان 2 + 8 منهای 4 تو پرانتز ب توان دو همه اینا تو صورت بعد تو مخرج بنویس 5 (ینی تقسیم پنج )ج اخر مساوی با 48
-
-
فک کنم تموم شد