بچه های پایه همه بیان!!!!
-
@nafass-n دادم
-
@narges-sardar من سوالاتو به ترتیب میگم اولشو بعم اول گزینشو میگم
بعد بزن باشه ؟ -
@nafass-n باشه
-
سوال (عیّن ما لیسَ فیه المفعول المطلق:)
گزینهی الف) لا یؤمنُ أحدکم حتی یُحبُّ لأخیه ما یُحِبُّ لِنفسِهِ.سوال (عَیِّن ما فیه « لا الناهیة» و «لا النافیة للجنس» معاً:)
گزینهی ب) رَبَّنا لا تُحمّلنا ما لا طاقة لنا بِه.سوال (« صَنَعتُ ......... جَمیلا مِن الخشب شجرة الجَوز ».)
گزینهی ب) وعاءًسوال (عیّن ما فیه لا النّافیة للجنس:)
گزینهی ج) قالوا لا علمَ لَنا إنّک أنت علّام الغیوب.سوال (عیّن ما لیس من اسلوب الحصر:)
گزینهی ج) ما طالعتُ أمس کتبی إلّا کتاب اللّغة العربیّة. -
گزینهی الف) لا یؤمنُ أحدکم حتی یُحبُّ لأخیه ما یُحِبُّ لِنفسِهِ.سوال (عَیِّن ما فیه « لا الناهیة» و «لا النافیة للجنس» معاً:)
گزینهی ب) رَبَّنا لا تُحمّلنا ما لا طاقة لنا بِه.سوال (« صَنَعتُ ......... جَمیلا مِن الخشب شجرة الجَوز ».)
گزینهی ج) قالوا لا علمَ لَنا إنّک أنت علّام الغیوب.سوال (عیّن ما لیس من اسلوب الحصر:)
گزینهی ج) ما طالعتُ أمس کتبی إلّا کتاب اللّغة العربیّة.@nafass-n به شماره گزینه دقت نکن به متن گزینه دقت کن
-
گزینهی ج) ما طالعتُ أمس کتبی إلّا کتاب اللّغة العربیّة.@nafass-n مرسی باقیش چی
-
@nafass-n در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@nafass-n به شماره گزینه دقت نکن به متن گزینه دقت کن
باشه
-
سوال (عیّن الصحیح عن « لا» النافیة للجنس:)
گزینهی الف) لا قدرة أقوی من العقل لحلّ مشاکلنا.سوال (عیّن المفعول المطلق یَختلف عن الباقي:)
گزینهی ب) إنّا نحن نزّلنا علیک القرآن تَنزیلاً.سوال (عیّن الخطا في الترجمة )
گزینهی الف) یتوکّل صدیقي علی ربّه توکّلَ المومنین: دوستم بر پروردگار توکل کرده است همچون توکل مومنان -
سوال (عیّن الصحیح عن « لا» النافیة للجنس:)
گزینهی الف) لا قدرة أقوی من العقل لحلّ مشاکلنا.سوال (عیّن المفعول المطلق یَختلف عن الباقي:)
گزینهی ب) إنّا نحن نزّلنا علیک القرآن تَنزیلاً.سوال (عیّن الخطا في الترجمة )
گزینهی الف) یتوکّل صدیقي علی ربّه توکّلَ المومنین: دوستم بر پروردگار توکل کرده است همچون توکل مومنان@nafass-n ممنون
-
سوال (إنتخب کلمة مناسبة: « سِعر العنب ........ في نهایة الصّیف بسبب وفوره في السّوق ».)
گزینهی ج) یَرخصُسوال (عیّن ما لیس جمع التکسیر)
گزینهی د) إرسالسوال( عیّن ما فیه المستثنی منه مذکوراً)
گزینهی ب) ما اشتریتُ أنواع الفواکه إلّا الاناناس. -
@narges-sardar تا کی وقت داری؟
وایستا هنوز مونده -
@nafass-n 40 min
-
سوال (عیّن خطا في ضَبط حرکات الکلمات:)
گزینهی الف) لَمّا رَجَعَ النّاسُ شاهِدوا أصنامَهُم مُکَسِّرةً.سوال (عیّن المفعول المطلق للتأکید:)
گزینهی ب) تتوکّل المومنة علی الله توکّلاً.سوال (عین غیر الصحیح فی المرادف و المضاد)
گزنهی ب) سهر = نام -
@narges-sardar اهوم
وایستا بقیشو الان میفرستم تا الان نمرت میشه 14 وایستا نریا بقیشو میفرستم -
@narges-sardar اهوم
وایستا بقیشو الان میفرستم تا الان نمرت میشه 14 وایستا نریا بقیشو میفرستم@nafass-n عاشقتم
-
@narges-sardar نرگس خودت یه کاری کن همزمان با من دوباره وارد سایت شو اسم الکی بنویس بعد گزینه الکی وارد کن
به جرز این سوالایی رو که گفتم -
@narges-sardar نرگس خودت یه کاری کن همزمان با من دوباره وارد سایت شو اسم الکی بنویس بعد گزینه الکی وارد کن
به جرز این سوالایی رو که گفتم@nafass-n چرا
-
@narges-sardar اینجوری گزینه های صحیح رو در میاری اونایی که یک میخوره درسته ولی اونایی که یک نمیخوره غلطه فقط به جز این سوالا یی که گفتنم
-
@narges-sardar اینجوری گزینه های صحیح رو در میاری اونایی که یک میخوره درسته ولی اونایی که یک نمیخوره غلطه فقط به جز این سوالا یی که گفتنم
@nafass-n یعنی بقیش میشه 1
-
@narges-sardar هیچی ولش کن