بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Amin Mojarradi ۳ میشه ۳ ها؟؟
-
M Tg چن زدی اونو اخر؟
-
M Tg چن زدی اونو اخر؟
Amin Mojarradi وقتی گفتی ۲ زدم ۲ دیگع
-
Fragile منم برم..
بای -
M Tg ن1101 میشه 2....هیچ وقت اسم تفضیل بر وزن فعلی(مونث) نمیاد...واس همین میشه گزینه2 ...
1834 هم یا میشه 3 یا میشه4...واضح نیس بعضی کلماتش واس همین نممیتونم درست بگم:/Amin Mojarradi در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
M Tg ن1101 میشه 2....هیچ وقت اسم تفضیل بر وزن فعلی(مونث) نمیاد...واس همین میشه گزینه2 ...
1834 هم یا میشه 3 یا میشه4...واضح نیس بعضی کلماتش واس همین نممیتونم درست بگم:/چرا نمیاد؟
کبری یا صغری یا فعلی
اینا اسم تفضیل بر وزن مونث هستن -
Amin Mojarradi وقتی گفتی ۲ زدم ۲ دیگع
M Tg کار خوبی کردی...
فمیدی علتشو؟ -
M Tg در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
بچه ها مرسی تموم شد فرستادم هرجور شده یچیزاییو
دیوانه من کتابی ک از روش امتحان گرفت جلومه
-
Amin Mojarradi در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
1834 هم یا میشه 3 یا میشه4...واضح نیس بعضی کلماتش واس همین نممیتونم درست بگم:/چرا نمیاد؟
کبری یا صغری یا فعلی
اینا اسم تفضیل بر وزن مونث هستندریا دریایی اره هستن....ولی برای مقایسه دو تا چیز فقط بر وزن افعل(مززکر) میاد... ما از مونث فقط برای یک نفر میتونیم استفاده کنیم:
مثلن مجاز هستیم بگیم فاطمه الصغری....ولیی نمیتونیم بگیم فاطمه صغری من زهرا....باید بگیم فاطمه اصغر من زهرا... -
دریا دریایی اره هستن....ولی برای مقایسه دو تا چیز فقط بر وزن افعل(مززکر) میاد... ما از مونث فقط برای یک نفر میتونیم استفاده کنیم:
مثلن مجاز هستیم بگیم فاطمه الصغری....ولیی نمیتونیم بگیم فاطمه صغری من زهرا....باید بگیم فاطمه اصغر من زهرا...Amin Mojarradi در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
دریا دریایی اره هستن....ولی برای مقایسه دو تا چیز فقط بر وزن افعل(مززکر) میاد... ما از مونث فقط برای یک نفر میتونیم استفاده کنیم:
مثلن مجاز هستیم بگیم فاطمه الصغری....ولیی نمیتونیم بگیم فاطمه صغری من زهرا....باید بگیم فاطمه اصغر من زهرا...اوکی از این لحاظ درسته
-
Fragile خو عزیزم دیر شد اولشم سوالا برام باز نشد تازه معلمه به شخصیم پیام فرستاد جوابا رو بفرست
M Tg مرده یا زن
-
بچه هااااا
-
جواب تشریحی این چیه
-
H_R در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
جواب تشریحی این چیه
بچه ها من اصلا این بخش رو هنوز نخوندم خیلیییییی فوری نیاز دارم