بچه های پایه همه بیان!!!!
-
Fragile
@حسین.زندی
چون حدودا در وسط نمودار، شیب بیشتر شده پس سرعت جسم اونجا بیشتره و مسافت بیشتری رو طی کرده. و به همین دلیل شکلی درست هست که جسم در اواسط حرکتش بیشتر جابجا شده باشه
و از نظر من ۲ میتونه درست ترین گزینه باشه
دلیلشم اینه که گزینه ۳ حرکت در اواخر به اوج خودش رسیدهالبته نظر منه و سه هم میتونه درست باشه
-
این پست پاک شده!
-
Fragile در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
حسین زندی بین ۲ و ۴ موندم!
گزینه دو میشه. چون ابتدای نمودار مانند انتهای اون نسبت به وسط نمودار شیبشون کمتره. پس در وسط چون شیب زیاده در نتیجه با گذر زمانی مشخص، ذره بیشتر از اوایل و اواخر نمودار صعمود خواهد کرد. پس در ابتدا و انتهای نمودار، نقطه ها به هم نزدیک و در اواسط اون نقطه ها از هم دور خواهند شد (در زمان های یکسان عکس برداری)
-
miss_fateme سلام من شاید بتونم کمکتون کنم
Marziyeh Fallah 0 مرسی لطف میکنید
-
Marziyeh Fallah 0 مرسی لطف میکنید
miss_fateme خواهش میکنم اگه بتونم جواب بدم در خدمتم پارسال کتاب رو خوندم هرچی که در توانم باشه کمکتون میکنم
-
دوستان لطفا سوال زیر و با حل تشریحی جواب بدین!
س:اگر زوج مرتب زیر یک تابع باشد مقدار a+bرا ب دست اورید.
(5و2)و(3و1)و(a2+b2)و(2a-b)
«a2=آ به توان دو» -
Marziyeh Fallah 0 مهشید غضنفرآبادی بچه ها ببخشید قرار بود امتحانمون ساعت ۹ باشه ولی هنوز خبری از معلممون نیست ببخشید
-
حسین زندی سلام داداش...
گزینه 3 میشه دیگه...
اگر نگاه کنی شیب نمودار توی اول خرکت کم هست ...ینی که متحرک سرعت زیادی نداره و مسافتی مه طی میکنه کمتر هیت ،پس باید متحرک خیلی دور نشه و تراکم ذره ها توی گزینه ها زیاد باشه(این برای تیکه اول حرکت بود)
برا تیمه دوم اگر نگاه کنی شیب یهو افزایش شدید پیدا میکنه...ینی سرعت ما هم بیشتر میشه و ذره سریعتر حرکت میکنه...پس باید خیلی دور بشه از جایی که بوده و تراکم ذره ها توی گزینه ها توی این قسمت بیشتر باشه( چون که سرعتشون زیاده مسافت بیشتری طی میکنه نسبت به بخش اول) که اینجوریه میشع گ۳
هرجاشو ابهام داشتی و نفهمیدی حتما بگو تا واضحتر بگم -
حسین زندی سلام داداش...
گزینه 3 میشه دیگه...
اگر نگاه کنی شیب نمودار توی اول خرکت کم هست ...ینی که متحرک سرعت زیادی نداره و مسافتی مه طی میکنه کمتر هیت ،پس باید متحرک خیلی دور نشه و تراکم ذره ها توی گزینه ها زیاد باشه(این برای تیکه اول حرکت بود)
برا تیمه دوم اگر نگاه کنی شیب یهو افزایش شدید پیدا میکنه...ینی سرعت ما هم بیشتر میشه و ذره سریعتر حرکت میکنه...پس باید خیلی دور بشه از جایی که بوده و تراکم ذره ها توی گزینه ها توی این قسمت بیشتر باشه( چون که سرعتشون زیاده مسافت بیشتری طی میکنه نسبت به بخش اول) که اینجوریه میشع گ۳
هرجاشو ابهام داشتی و نفهمیدی حتما بگو تا واضحتر بگمAmin Mojarradi سلام دادا نه گزینه ۲ میشه
من اینو مطمعنم
چون یه جا دیده بودمش دارم بت میگم -
Amin Mojarradi سلام دادا نه گزینه ۲ میشه
من اینو مطمعنم
چون یه جا دیده بودمش دارم بت میگمramses kabir ن رفیق....
بزار خودش بیاد از رو پاسخنامه بگه متوجه میشی -
ramses kabir ن رفیق....
بزار خودش بیاد از رو پاسخنامه بگه متوجه میشیAmin Mojarradi
چون حدودا در وسط نمودار، شیب بیشتر شده پس سرعت جسم اونجا بیشتره و مسافت بیشتری رو طی کرده. و به همین دلیل شکلی درست هست که جسم در اواسط حرکتش بیشتر جابجا شده باشه
بعد از نقطه ی وسط شیبش به صورت تقریبا ثابت افزایش پیدا کرده پس ما باید دنبال نقطه ای باشیم که در وسط بیشترین مقدار جابه جایی رو نسبت به انتهاش داشته باشه
پش گزینه مد نظر ۲ هست -
Amin Mojarradi
بعد از نقطه ی وسط شیبش به صورت تقریبا ثابت افزایش پیدا کرده پس ما باید دنبال نقطه ای باشیم که در وسط بیشترین مقدار جابه جایی رو نسبت به انتهاش داشته باشه
پش گزینه مد نظر ۲ هستramses kabir اره دیگه...
با این حساب گزینه 3 و 2 درسته ...
ک اگه ب تیکه اخر نگا کنی میبینی شیب کم شده...پس جابجایی باید کمتر بشه ک فقط گ3 درست میشه
-
ramses kabir اره دیگه...
با این حساب گزینه 3 و 2 درسته ...
ک اگه ب تیکه اخر نگا کنی میبینی شیب کم شده...پس جابجایی باید کمتر بشه ک فقط گ3 درست میشه
Amin Mojarradi حاضرم شرط بیندم که ۲ میشه
ولی نه دیه نگاه کن شیبش تو نقطه ی انتهایی تقریبا اومده پایین پس سرعتش کمتر شده و جابه جایی تو نقطه اوج کمتر از حالت وسطشه پس ما نباید دنبال گزینه ای باشیم که در انتها سرعتش افزایش پیدا کرده بلکه ما باید به دنبال اون گزینه ای باشیم که بیشترین سرعت و جابه جایی رو ما تو نقطه وسط شاهد باشیم -
در لحظه اخر شیب نمودار داره کم میشه در نتیجه سرعت داره کم میشه و در لحظه اول سرعت داره زیاد میشه چون شیب داره زیاد میشه به نظر من چهار درستع
-
در لحظه اخر شیب نمودار داره کم میشه در نتیجه سرعت داره کم میشه و در لحظه اول سرعت داره زیاد میشه چون شیب داره زیاد میشه به نظر من چهار درستع
Mohammad Afshar ببخشید دو میشه
-
ولی نه دیه نگاه کن شیبش تو نقطه ی انتهایی تقریبا اومده پایین پس سرعتش کمتر شده و جابه جایی تو نقطه اوج کمتر از حالت وسطشه پس ما نباید دنبال گزینه ای باشیم که در انتها سرعتش افزایش پیدا کرده بلکه ما باید به دنبال اون گزینه ای باشیم که بیشترین سرعت و جابه جایی رو ما تو نقطه وسط شاهد باشیمramses kabir دقیقا درست میگید
چون اگر یکم دقت کنید در گزینه دو وسط بیشترین سرعت و سرعت قسمت اولم بیشتر از قسمت دومه پس بدون شک دو میشه -
ولی نه دیه نگاه کن شیبش تو نقطه ی انتهایی تقریبا اومده پایین پس سرعتش کمتر شده و جابه جایی تو نقطه اوج کمتر از حالت وسطشه پس ما نباید دنبال گزینه ای باشیم که در انتها سرعتش افزایش پیدا کرده بلکه ما باید به دنبال اون گزینه ای باشیم که بیشترین سرعت و جابه جایی رو ما تو نقطه وسط شاهد باشیمramses kabir خب خودت داری میگی :||||
با این توضیحاتت که همش هم درست بود میشه گ3....ی نگا کن ب عکسا ...گ3 اخرش جابه جایی کم شده و اون قسمت وسط بیشترین جابجایی رو داریم -
ramses kabir خب خودت داری میگی :||||
با این توضیحاتت که همش هم درست بود میشه گ3....ی نگا کن ب عکسا ...گ3 اخرش جابه جایی کم شده و اون قسمت وسط بیشترین جابجایی رو داریمAmin Mojarradi گزینه سه غلطه در اخر باید سرعت کم بشه یعنی در لحظه ال
-
حسین زندی سوال 2 گ2 میشه...بقیشو قلم پیشم نیس حقیقتن بقیه دوستان زحمتشو میکش