بچه های پایه همه بیان!!!!
-
دریا دریایی تست نیس تشریحیه
بچه رزمنده
هواتو دارم آقای یا خانمه بچه رزمنده -
بچه رزمنده
هواتو دارم آقای یا خانمه بچه رزمنده -
@venom مهسا نوشتی فرش زندگی من میشود و منو فرش زندگیتو میشود تو از صرف کردن فرش من یا تو یا انها نیست
ینی چی؟
یا بعدشم یه کلمه ای نوشتی که همش علامت سواله -
@venom مهسا نوشتی فرش زندگی من میشود و منو فرش زندگیتو میشود تو از صرف کردن فرش من یا تو یا انها نیست
ینی چی؟
یا بعدشم یه کلمه ای نوشتی که همش علامت سواله -
میخواهم بگویم که شاید فرش پهن شده در خانه هر فرد نشان دهنده نوع فکر و جایگاهش است آن که ستون خانهاش از طلاست حتماً فرش هم از نقره است و آن که آرزوی یک شبه پولدار شدن را دارد حتماً بر روی موکت خانه ۶۰ متری اش خوابد و دیدگاه تو آینده را میسازد و و آینده ات خانه ات و خانه ات فرشت را انتخاب میکند فرش زندگی من میشود من و فرش زندگیتو میشود تو قصد صرف کردن فرش من یا تو یا آنها نیست هدف من این است که تار و پود قالی پهن شده برکف خانهات تک تک تار های تلاش برای رسیدن به آن هدف خود را نمایان می کند هزار و چهارصد شانه برایت خم شده اند یا هزار و ۴۰۰ بار برای یک شانه خم شده ای.. تو صاحب هزار آرزو با تراکم بالا بودی یا یک آرزو صاحب هزار بار تلاش تو بود..
تو بافنده رویایت بودی یا رویایت زندگیت را به هم بافت شاید زندگی تا به حال چیزی برای تعریف نداشت اما از الان شروع کن همانطور که من فکر میکردم با فرش نمی توان چیزی نوشت اما بیش از یک صفحه حرف برای گفتن داشتم -
Bad Fighter من زیستم تعریفی نداره اگ کمک خواسی تو ریاضی هسم ما میتونیم جفت و بدیم
-
Bad Fighter من زیستم تعریفی نداره اگ کمک خواسی تو ریاضی هسم ما میتونیم جفت و بدیم
@venom در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اوهوم
حتما
اگه شد
استفاده میکنم -
من زیست میتونم کمک کنم ولی ده خودم فیزیک دارم
-
اوهوم
حتما
اگه شد
استفاده میکنمBad Fighter ریاضی چه فصلیه؟
-
دریا دریایی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
خب تایم امتحان مجازیا فک کنم زیر یه ساعت باشه
شما هم میتونین استفاده کنین -
Bad Fighter ریاضی چه فصلیه؟
-
Bad Fighter من میتونم کمکتون کنم
-
بچه ها من کمتر قبل ان میشم ...
بقیه تاپیک ها رو نمیخونم فقد همی جا انم خودتون تایم امتحانا رو توی گپ بگید دوباره مرسی...
شب خوش@venom در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
بقیه تاپیک ها رو نمیخونم فقد همی جا انم خودتون تایم امتحانا رو توی گپ بگید دوباره مرسی...
شب خوششب خوش
-
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
فقط شرمنده
نه بیدارین؟ -
شب خوششب خوش
Bad Fighter فقط ساعتشو بهم بگین با زمانش
-
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
فقط شرمنده
نه بیدارین؟Bad Fighter صبح یا شب؟