بچه های پایه همه بیان!!!!
-
zeinabmaghsoudi دوازدهم
uu بیا پی وی
-
zzz r خب از الان شروع کنین دیدن فیلمایه اقای عزتی یا اقای محمودی و شبا یا نخوابین یا دیر بخوابین جزوه شونو گیر بیارین و قطعا نمره خوبی میگیرین
arminn نمیشه من فردا امتحان(ریاضی) دارم بیکار نیستم برای اینکه زبانمو بخونم و اینکه زبانم از پایه افتضاحه و هررر وقت تلاش کردم و خوندم ب نتیجه ای نرسیدم و ازش بدمم میاد کلا با درسای زبانی مثل ادبیات و عربی و زبان مشکل دارم بخصوص زبان تومخم نمیره اینکه فایده نداره هرکار بکنم این همه سال خاستم خوب بشه زبانم نشده ب چند روز که عمرا بشه
-
arminn نمیشه من فردا امتحان(ریاضی) دارم بیکار نیستم برای اینکه زبانمو بخونم و اینکه زبانم از پایه افتضاحه و هررر وقت تلاش کردم و خوندم ب نتیجه ای نرسیدم و ازش بدمم میاد کلا با درسای زبانی مثل ادبیات و عربی و زبان مشکل دارم بخصوص زبان تومخم نمیره اینکه فایده نداره هرکار بکنم این همه سال خاستم خوب بشه زبانم نشده ب چند روز که عمرا بشه
zzz r خب جزوشونو بیارین فقط جزوه و فیلم هایی که ریدینگ کتابو میخونین نگاه کنین اینا که وقت زیادیی نمیبرهه اول خودتون جزوه شونو بخونین بعد فقط فیلم ریدینگ کتابو که میخونین نگاه کنین دیگه فیلم نگا نکنین نمره میگیرن حتما وقت دارین
-
zzz r خب جزوشونو بیارین فقط جزوه و فیلم هایی که ریدینگ کتابو میخونین نگاه کنین اینا که وقت زیادیی نمیبرهه اول خودتون جزوه شونو بخونین بعد فقط فیلم ریدینگ کتابو که میخونین نگاه کنین دیگه فیلم نگا نکنین نمره میگیرن حتما وقت دارین
-
-
arminn نه من برا فردا امتحان ریاضی دارم و نمی تونم می مونه پس فردا فقط که انگیزه ای دیگه از زبان نمونده که اینکارو بکنم چون خودم میدونم چقد افتضاحم انقدر که صورت سوالو نمیفهمم چطور میخوام خوب بشم
-
@MΛӾƇΛ در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zzz r ما هستیم خیالت جمع
مرسی عزیزم شماها وااااااقعا همیشه هستین نمی دونم چجوری جبران کنم از خوبیتونه
-
حضرت عباسی نیگا کن اینا رو
ادم یاد این کانال های تلگرام میفته که سوالا رو لو میزارن اخه چرا -
Hesam Mohammadi @MΛӾƇΛ m