سوال در مورد قفسه سینه
-
سلام
دوستان یک سوال من که اخر نفهمیدم این قفسه سینه رو چجوری باید در نظر گرفت اقای موقاری گفتند که 7 جفت دنده با غضروف مستقیم به جناغ وصل است و 3 تا با غضروف مشترک و به صورت غیر مستقیم اما اقای امینی گفتند 5 جفت مستقیم و 5 جفت غیرمستقیم اما ماز گفته 6 جفت مستقیم و 4 جفت غیر مستقیم طبق شکل کتاب درسی تو دهم و یازدهم به جناق 7 جفت غضروف متصله پس باید 6 جفت با غضروف مستقیم و 4 جفت با غروف مشترک وصل باشند!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءamir hosein mosadeghrad بهترین راه اینه که به شکل کتاب درسی نگاه کنی
-
سلام من با توجه به حرف دبیرمون که دبیر مدرسه ی نمونه هم هستن می گم و به نظر خودم هم حرفشون درسته و قبلا خودم شکل رو بررسی کرده بودم
دنده ها رو شما اینجوری در نظر بگیرین که سه دسته میشن
یک دسته ۷ جفت واقعی هستن
یک دسته شونم ۳ جفت کاذب هستن
یک دسته هم ۲ جفت آزادن
شما برای خودتون رو کاغذ یه آکلاد باز کنین و اینا رو بنویسین حفظ میشین -
سلام من با توجه به حرف دبیرمون که دبیر مدرسه ی نمونه هم هستن می گم و به نظر خودم هم حرفشون درسته و قبلا خودم شکل رو بررسی کرده بودم
یک دسته ۷ جفت واقعی هستن
یک دسته هم ۲ جفت آزادن
شما برای خودتون رو کاغذ یه آکلاد باز کنین و اینا رو بنویسین حفظ میشینParimah Aghajani سه جفت کاذب ینی همونایی که از کلیه ها محافظت می کنن
سه جفت کاذب ینی غیر مستقیم به جناغ وصلن و این سه تا مهره توسط غضروف به همدیگه متصل شده و در نهایت هم به دنده ی هفتم واقعی متصل شده آن. -
Parimah Aghajani سه جفت کاذب ینی همونایی که از کلیه ها محافظت می کنن
سه جفت کاذب ینی غیر مستقیم به جناغ وصلن و این سه تا مهره توسط غضروف به همدیگه متصل شده و در نهایت هم به دنده ی هفتم واقعی متصل شده آن.Parimah Aghajani هفت جفت واقعی هم مستقیم به جناغ وصلن
-
یک دسته ۷ جفت واقعی هستن
یک دسته هم ۲ جفت آزادن
شما برای خودتون رو کاغذ یه آکلاد باز کنین و اینا رو بنویسین حفظ میشینParimah Aghajani اگه از دنده ها بخوایم بگیریم نظرات مختلفی میتونیم بدیم که همشون درستن کنکور هم امتحان شفاحی نیس که توضیح بدیم بهترین کار به نظر من نگاه کردن به جناغه . به جناغ 7 جفت غضروف متصله و با توجه به مفهوم مشترک بودن غضروف یعنی یه عده دنده هر طرف با 1 غضروف متصله پس این هفت تا میشه 6 به علاوه 1 یعنی6 جفت دنده غضروف مستقیم و 4 جفت دنده غضروف غیر مستقیم با مشترک و 2 جفت هم آزاد
-
سلام
دوستان یک سوال من که اخر نفهمیدم این قفسه سینه رو چجوری باید در نظر گرفت اقای موقاری گفتند که 7 جفت دنده با غضروف مستقیم به جناغ وصل است و 3 تا با غضروف مشترک و به صورت غیر مستقیم اما اقای امینی گفتند 5 جفت مستقیم و 5 جفت غیرمستقیم اما ماز گفته 6 جفت مستقیم و 4 جفت غیر مستقیم طبق شکل کتاب درسی تو دهم و یازدهم به جناق 7 جفت غضروف متصله پس باید 6 جفت با غضروف مستقیم و 4 جفت با غروف مشترک وصل باشند!
دانش-آموزان-آلاءamir hosein mosadeghrad سلام با توجه به این عکس نمیشه گفت که سه جفتشون به یک غیر مستقیم به هم وصلن؟یعنی همون کاذبا۱
-
amir hosein mosadeghrad سلام با توجه به این عکس نمیشه گفت که سه جفتشون به یک غیر مستقیم به هم وصلن؟یعنی همون کاذبا۱
Parimah Aghajani شما اگه دقت کنین می بینین که اون سه جفت هستن که به جناغ وصل نشدن
-
سلام
دانش-آموزان-آلاءamir hosein mosadeghrad تو عکس هم نشون دادم
-
Parimah Aghajani شما اگه دقت کنین می بینین که اون سه جفت هستن که به جناغ وصل نشدن
Parimah Aghajani به نظر من جفت 7 ام هم با اون سه ت غصروفش ادغام شده و عملا این 4 تا با یک غضروف به جناغ متصل اند
-
طبق منابع علمی و صحیح7 دنده ی اول بطور مستقیم غضروف جداگانه متصل به جناغ دارند و 3 دنده ی 8،9،10 با غضروف مشترک به جناغ متصل هستند.و برای کنکور سراسری هم همین نکته صادقه.